Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Budapest OTP számlára most érkezett .
márc. 01. 12:19kor kaptuk az utalást. És egyből írtam is ide egyből:) (másik fiókról)
Megnéztem, hogy pontosan mikor kelrült rá a számlára, márciusban 13:01 kor.
Budapesten is február 01 és március 01-épn már rajta volt a járadék. Most nincs.
Melyik megyében ha megkérdezhetem?
Én ezt a táblázatot több oldalon is láttam és eddig mindig úgy kaptam ahogy a táblázatban van:
[link]
Sziasztok!
Eddig minden hónap 1-jén délután rajta volt az álláskeresési járadék.
Szerintem ma is délután rajta lesz.
Akkor lesz a számlán állítólag.
Sziasztok. Én úgy tudom hogy majd csak hétfőn kezdenek kiutalni
Sziasztok.
Nekem tegnap 7.-ét mondtak. Szabolcs megye.
Szerintem ma holnap rajta kell lenni.10 éig nem várhatnak csak 05 ig. Mi az fht meg az álláskeresési segélyt várjuk
Csongrád megye
Felhívtam a Munkaügyi hivatalt hogy kb mikorra várható az volt a válaz 10.-e körül aztán rámcsapta a telefont "segítőkész" egy ügyintézőt fogtam ki 🤬🤬🤬-mult honapban is negyedikén számlán volt 🤬🤬🤬
Erre éniskíváncsi lennék de az ügyintézők sem mondanak semmit 😔 Somogy megye
Köszi de itt sunyik nemaruljak ell
Szia ! Pesten hetene van bérszámfejtés azt mondták tegnap , hogy vagy holnap vagy hétfő . Hivd fel az ottani munkaügyi központot biztos tudnak infót adni .
Heló valaki meg mondaná hogy márciusit pénteken meg kapjuk e
Kecskemét
Szerintem a választás miatt elsején délután rajt lesz, mert elseje az utalás.
Sziasztok ebben a hónapban mikor várható munkanélküli számlára? Mint múlthónapban 6.-a körül? 🤷♀️
Szia!Ugyan ugy 3 hónap,ha meg volt az 1 éved!
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy ha valakinek meg van az egy év ledolgozása közmunkán, az mennyi munkanélkülire szàmîthat? Fontos lenne. Köszönöm!
Sziasztok ! Tudja valaki , hogy a Marciusi jaradekot Budapesten 1- én utalják vagy 4- én ?
Köszönöm .De ez hokozibe megy (elvileg) ès Veszprém megye
Itt 7- én volt számfejtés és 10- én délelőtt utaltak . Budapest .
Sziasztok!
Szamfektes elvileg 16-án volt .Mennyi idő az utalás utánna?
Mult heten szerdan voltam bent. Hóközi utalassal kapom meg. Azt mondták hogy olyan 22.- e fele rajta lesz a kártyámon. Eddig azert nem kaptam meg mert nem telefonaltam be es ezert nem utaltak a hó elején.
Üdv! Azóta megkaptad? Én se tudtam bemenni hozzájuk és még mindig nem érkezett utalás.
Szia!
Saját vélemény és tapasztalat szerint, kivárják az utolsó pillanatig. 😒
Előbb a határozat érkezik meg, aztán az összeg, de az számfejtés után küldik majd (ami minden Megye/Lokáció alapján más...) és a 2 között is eltelhet elég sok idő!
Sziasztok! Férjem február 16-án ment munkanélkülire viszont hianypotlásként a kiskönyvét március 3-án vitte be (munkahelyről táppénz miatt később küldték el)de amúgy is 45 napja volt pótolni viszont amikor leadta a kis könyvet ott azt mondták neki hogy hó vége felé kapja majd még postai úton az első havi pénzt. Ez mégis mikorra várható? Várnak vele a végsőkig vagy azért jövőhét után lehet e már számítani valamire? (Pest megye) köszönöm a válaszokat előre is!!
További ajánlott fórumok: