Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Szerintem nem él mert én hóközit kaptam január 22 én a győri munkanélküliből és az reggel 6:10 kor érkezett meg. De ha valaki pontosabb infót tud akkor bocsi...:)
A munkanélküli 4 órás rendszerbe utal?Mi tegnap felhivtuk őket (Győr) azt mondták ma utalnak!Csak azt nem tudni hogy náluk is él e a 4 órás utalás vagy majd csak holnap lesz számlán?Ki mit tud erről?
Jól huzzák nagyon december 31-e régen volt már,hogy azóta több mint 1 hónap eltelik és basznak időbe utalni:((((((
Fejér megye(Székesfehérvár),Budapest Bankból valakinek?
Számlán van a pénz, most kaptam sms-t. Dunaújváros, Raiffeisen Bank. :)
Hódmezővásárhely (Budapest Bank) semmi!:( Most jöttem a bankból :(
Ha valakinek érkezik utalás legyenszives jelezze.Köszönöm.
Nemrég voltam a munkaügyi központban, (Székesfehérvár)azt mondták hiba van a rendszerben,elképzelhető pár nap csúszás....Azért az érdekes hogy a pont kifizetésekkor(aminek a múlt héten már meg kellett volna történnie) ilyen előfordul...szégyen.
Elszomorító,hogy ennyire ráülnek,nem elég,hogy szegény embert leépítik a munkahelyéről hosszú évek után akkor még ezt a kevés pénzt se tudják kifizetni időbe,de ha késik valami befizetés akkor egyből tudják küldeni a felszólítást,undorító ami ebbe az országba megy:(((((
Van akinek számlán van ma? Fejér megye, Dunaújváros, Raiffeisen Bank még ma sem volt utalás. :( Pénteken telefonon azt mondták, hogy 3.-án kedden számfejtettek, 10.-ig kell kifizetni.Holnap az utólsó nap,ahhoz képest, hogy decemberben volt utóljára utalás, miért kell egy hétig rajta ülni?
Volt valakinek esetleg még tegnap délután,este utalás?
én takarékszövetkezetes vagyok és nálam semmi :( holnap??? holnap szombat akkor nem írnak jóvá....:(
mi szerdán voltunk bent a munkaügyin akkor a nő azt mondta hogy már rajta kellene lenni a számlán de semmi azóta se! hódmezővásárhely (Budapest Bank)
Én most hívtam a sárbogárdit,azt mondták,tegnap utaltak,ma vagy holnap lesz a stámlán.Még nem kaptam sms-t róla.( K&H)
Székesfehérváron nem volt.(Budapest Bank)A munkaügyi központban azt mondták szerdán, hogy 5.-én utalnak.....
Valakinek esetleg érkezett azóta utalás?
Ma a számlámon volt reggelre.Budapest Bank
Én elmentem a munkaügyibe és a képembe hazudott a koma h már a számlán van. Megmutattam neki h nincs
elkezdett velem veszekedni h már pedig igen. Szembe röhögtem h akkor mégis ezek szerint más számlájában vagyok szerinte? Elmagyaráztam neki h azert lenne fontos az utalás mert a hiteleket fizetni kellene és nyilván nem szeretnék kamattal együtt pluszban törleszteni. Erre belém áll h higgyem el h ott a számlán
Ennyire hülyének még Sosem nézett senki igy felmentem a kirendeltség vezetőjéhez aki Közölte h igyekeznek az utalással 9-ig megkapjuk azaz hétfőig. Fasza azért h az emberrel még a kibaszáson felül még úgy bánnak mint vmi hülyével. De nyilván a diplomámat a sarki trafikban vettem ..
Szánalmas szerencsétlenek
Hódmezővásárhelyen én nem még! pedig nagyon várjuk már!
ma valaki kapott már bankszámlára utalást?
kereskedelmi banknál vagyok szentesen
melyik banknál vagy? nekem vásárhelyen budapest banknál még most nincs :(
sziasztok nekem rajta volt reggel
Remélem gyógyszerre költik a kamatot!!:)
én is ma beszéltem a munkaügyissel azt mondta ma már rajta kellene lenni a számlán de a bank ráül!vagyis nálunk biztos! Budapest Bank
Én ma reggel beszéltem a munkaügyi központtal.Azt mondták 2-án elutalták a januári ellátást.
Szerintem több sebből vérzik ez a történet,hiszen ha 2-án elutalták akkor 4-én miért nincs még a számlán.Beszélnek össze-vissza.Tiszta szégyen amit művelnek!!!
szia,Te a 2015.01.01-2015.01.31 közötti időszakot kaptad pénteken zsámlára?
További ajánlott fórumok: