Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Én banki utalásos vagyok és gyakorlatilag csak a buszjegyem árát utalták át a számlámra.
Én Somogy megyei vagyok. De ez már hihetetlen! 3 és fél évet robotol az ember ennek az államnak most ne mtalál munnkahelyet és ez a hála az adófizető állampolgárnak. Eltelt egy hónap és kb nincs miből élnie az embernek és embereknek, mert többen vagyunk, akik ezen a sorson vagyunk. Szégyen az egész!
én március 12-én jelentkeztem,április 7.én hozta a postás a tört havit.szép napot neked
Melyik megyében?Én Gy-M-Sopron megye!Amugy masem jött meg!Nemértem az egészet mert biztos forràsbol tudom,hogy 16.àn szàmfejtették!Pedig màr azt mondtàk hogy 14.én feladtàk!Akkor ki nem mond igazat?Hihetetlenek!!!!!
Hát nem tudom ki hogy van vele, de én március 17-től vagyok munkanélkülin. Április 20.-a van és még mindig nem kaptam egy fillért sem, pedig tudomásom szerint a pénteki könyvelésben a törthavit ma utalnák.. Valaki kapott már valamit akinek törthavi járna?
VALAKI ÀRULJA MÀR EL NEKEM,HOGYHA 14.ÉN AZT MONDJÀK,HOGY ÉPPEN AZ NAP UTALTÀJ EK A MARADÉK NAPOKRA JÀRÓ PÉNZT,AKKOR MIKOR KERÜL A SZÀMLÀRA?MERT17.E VAN ÉS PÉNZ SEHOL!
Az én tapasztalatom alapján először május 20-i utalással kapsz tört havit,majd június elején egész havit.De hátha már május eleji utalással kapsz tört havit és szerencséd lesz:-)
Kérdésem az lenne, hogy mit jelent, hogy "voltam"? A tárgyhónapban 24.-e után elhelyezkedtél?
Kedves Tescogirl!
Amennyiben a megállapított induló nap április 7. napja, akkor beleférsz az áprilisi könyvelésbe, ezért valószínűleg május 1-10. között utalják vagy postázzák (opcionális) az összeget.
Március 1-től március 24-ig voltam munkanélküli még mindig nem kaptam meg a munkanélküli segélyt. Mi lehet az oka?
Szia!
Én Budapesten 2015.03.10 én regisztrált munka nélküli lettem,de a mai napig nem jött pénz :((
légy türelemmel
Sziasztok! Az előbb nem jól fogalmaztam amikor az utalás felől érdeklődtem. a kérdésem az lenne, hogy most április 7én regisztráltak a munkanélkülibe.A kérdésem az lenne, hogy mikor várhatok először utalást, Segitségeteket köszönöm előre is.
Ki tudna segíteni mikor utalják a munkanélkülit?
sziasztok,most fogom először kapni az aktiv koruak ellátását, a 22.800 ft ot.
március 12-től jár, ebben a hónapban még nem kapok,majd csak 20 a után?
ma sem kaptam pedig azt írta a hölgy,hogy április harmadikán utalja.erről meg csak ennyit....
Énis illetve nekemis ez lesz az első.Postás fogja hozzni,Szegedi vagyok.Tudja esetleg valaki,hogy Szegeden miujság??
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni!Sos!
Álláskeresési járadékon vagyok kisfiamat egyedül nevelem természetesen apuka semmit nem fizet!jelenleg ez a 22800 és a családi az összes jövedelmünk!
Tavaly április óta vagyok regisztrálva Dharasztiról költöztönk Úpestre ide kértem minden papíromat illetve a másik hivatal küldi ide 10én voltam bent a hivatalban ügyintézni a formaságokat azt tudom hogy minden hónap 5ig kell utalni de még ma sem kaptam meg a járadékot!Eddig mindig elsején vagy legkésőbb másodikán utalták de most semmi!Legalább ilyenkor lehetnének az emberekre tekintettel mert itt van az ünnep a nyakunkon!Erste bankos vagyok!A családit már megkaptam tegnap!Mit ülnek azon a semmi összegen! :( segítsetek! köszönöm!
Egy aggódó anyuka! :)
Munkanélküli segélyt mikor hozza a postás? :O
E hónap 20-i utalással fogsz kapni egy tört havi járadékot és majd csak májusban fog teljes összeg érkezni már hó eleji utalással.
Pontosan ugyanígy voltam én is.17-én regisztráltam februárban,március 23-án kaptam tört havit és csak ma reggel egészet.
Sziasztok lehet rossz helyre irok :) Budapesten tegnap utaltak ki a munkanelkuli jarandosagot a kartyasoknak ma rajta van viszont a postai kifizeteseknel jovohet kedd szerda ha csak nem gyorsitja meg a posta husvetra tekintettre ha valakinek segit a budapesti fovarosi munkanelkulinek ki irom a szamat itt neved allapjan meg mondjak h osszegbe mennyit kapsz es hogy tegnap elinditottak e az utalast 061-477-5700
Hölgyeim. Somogy megye negatív az álláskeresési járadék kifizetésében. 16.-án regisztráltam, ma a munkaügy átutalta a 370 Ft-os buszjegyem árát és azon kívül semmit. A bent dolgozó FHT ügyintéző (volt osztálytárs) ma kapta meg a fizetését, amit szintén az államkincstár intéz. Akkor hogy is működik... Aki ide kerül, az húsvétkor nézze az üres asztalt?... UniCredit-es szémla
Kedves Kata! Jól tudod. A MT. 125. paragrafusa szerint, amennyiben munkaviszony megszűnésekor, ha a munkáltató az arányos szabadságot nem adta ki, azt meg kell váltani. Előírás szerint közös megegyezésű felmondás esetén a szerződés megszűnésekor a munkáltató azon nap köteles kiállítani minden igazolást és azt hitelesíteni, illetve a fenn maradt bérkifizetést és járulékot meg kell térítenie. Banki átutalás esetén szoktak megnevezni 5 nap türelmi időt, ami félig meddig hivatalos. Amennyiben ez nem történik meg, vagy nincs kompromisszum kötés a munkáltatóval, az esetben fel kell keresni az illetékes járási hivatal munkaügyi bíróságát.
érdeklődnék,hogy kaptál álláskeresésit?
Sok embernek könnyebb a lelke,ha hülyeségeket ír,üzen másoknak!!!
sziasztok!egy ide nem biztos,hogy illőt kérdeznék!Ha felmondasz közös megegyezéssel a munkahelyeden,van még szabadság,amit ki kell fzessenek,azt hány napon belül kell utalniuk?Nem tudja véletlenül valaki?
sajnos én nem kaptam. boldog húsvétot mindenkinek!!!
sziasztok lányok!érdeklődnék,hogy fejér megyéből valaki kapott álláskeresésit?
Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!A jó hír hozojához én is csatlakoznék egy helyeseléssel Budapest K&H számlán van a pénz!További szép napot mindenkinek!
Budapesten bankkàrtyàn van az àllàskeresèsi :)
Szia!mikor jelentkezni voltam március 16 án nekem azt mondták (pécs) húsvét elött lesz az utalás.
További ajánlott fórumok: