Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok.Ha már itt olyan szépen összejöttünk lenne egy kérdésem.Persze nem az hogx mikor utalnak 😀
Nemigen vágom ezt a munkanélkülis témát.Jelentkeznem kellett két àllàsra emailon keresztül.Az egyik helyről már hívtak de fél hatig kéne dolgozni így nem tudtam elfogadni.Ez gáz részemről?😮
igazad van ,elírtam 16.-án beszéltem vele.
Sziasztok ha valakinek, menne utalás írjátok már meg légyszíves. Köszönöm szépen. Szép napot mindenkinek.
Sziasztok, most hîvott az ügyintézőm a munkanélküli járulék utalásával kapcsolatban, mivel írtam emailt neki,(békéscsaba)annyit mondott hogy tegnap bérszámfejtettek le. A héten meg kell kapni.szép napot nektek.
Ma felhivtam az ügyintézőt és aszt mondta hogy a héten megkapom legkésöbb 20-ig.Dec-12n regisztràltam magam és az ügyintêző mondta,hogy Decri hóközi utalàsben még nem fértem bele,de a Januàriba màr igen.
Sziasztok.Tudnátok benne segíteni hogy a munkanélküli járadékot kik és melyik hivatal bérszámfejti a munkaügyi központnak?én december 23ával regisztráltam, nekem is azt mondták jan10ig megkapom. Nem érkezett meg nekem sem a pár napra. Igy emailt küldtem az ügyintézőmnek,vissza hivot, és a válasza az volt hogy nem bérszámfejtettek még de januárban meg kell kapjam csak nem tudja mikor.. Valószínű a második felében de ezt nem tudja pontosan.esetleg valakinek ötlete hogy mikor utalhatnak számlára a második fele se tudom mikor van...?(munkanélküli járadékot) Köszönöm szépen. Szép napot kívánok mindenkinek.
Én is megkérdeztem,és legkésöbb 20-ig megkell kapnom,Bp VIII ker.
Ha megbocsàtasz,hogy beszéltél az ügyintéződel,ha Vasàrnap volt?Tudtomal ügyfél fogadàs nem volt!
2016.11.21-én regisztráltam december 15.kelt a határozatom. Eddig nem kaptam semmit. Ma (2017.01.15.) beszéltem az ügyintézőmmel ma indította el holnap adják postára a pénzemet kb. egy hét mire ide ér. Budapest IV.ker
Én Dec 12-n regisztràltam magam és nem kaptam semit a ünnepek elött!
Én úgy tudom,hogy havonta kétszer utalnak.A hó közi és hó elelyên.Akkor csak lesz utalàs ebben a hónapban 20.És megnéztem a tavalyi kozzà szólàsokat és Jan-20 körúl volt utalàs!!!
Igen! DE aki decemberben regisztrált annak LESZ utalás 20.a után persze csak ha nem kapta még meg 2 ünnep között mert aki dec elején regisztált annak még elszámolták!
Hiába írod le erthetoen úgy is lesznek akik meg 100 millioszor megkérdezik...de így igaz!
Minden év végén és év elején ez van.
Decemberben megkapják a munkanélküliek a NOVEMBERI összeget, majd DECEMBER 20 körül a DECEMBERIT!!!
Így Januárban NINCS utalás!
Legközelebb FEBRUÁR elején érkezik majd a JANUÁRI segély utalása.
Én nagyon örülnek ha kapnánk,de sajnos nem számítok ra😕inkább keresek munkát amiből marad is😃
Decemberben a novemberi el maradást és a decemberit kaptuk meg nem? Tehát kell hogy kapjunk szerintem de én már nem várok semmit 😞😞
Nekem azt mondták hogy mivel decemberben kétszer is volt a következő csak február elején várható. ..de ezt akkor is elmondja az ügyintéző amikor be mész regisztrálni...idézem nekem ekkor ezt mondták :"akarekoskodjak decemberben mert ez hosszú idő lesz!"és így ki is jon a három hónapnyi utalás. ..én már kölcsön pénzből élek mert amit küldtek elment a karácsonyra es a befizetni való számlákra. ..😦😦😦
November 16 ha tőlem kérdezed!
Aszt kérdezném,hogy mikor regisztràltad magad,mert én dec-12 ö
Hát nem értem hogy miért nem kapunk januárban is.. Tehát akkor már csak február és ennyi.. Utoljára decemberben kaptam nagyon örülök neki
Igen volt utalàs az tudom,még az ünnepek elött és azért mert az hó közi utalàs volt nert van hó eleji os van 2 szer utalnak egy hónapban,olyan nincs hogy màs fél hónapig nincs semi,az aki eszt mongya az nem is tudja amint a fentiekre leirtam.
Nem fogsz kapni😣😣ezt onnan tudom,mivel nálam is ez a helyzet es megkérdeztem..decemberben volt az utalás.csak februárban jon a következő rs az az utolsó.
Megnéztem a tavalyi hozà szolàsokat és a hó közi utalàsok jan.20-21 körül volt.
Na?!volt valakinek utalàs?
Sziasztok én november 16-án regisztráltam magam december 22-dikén megkaptam hozta a postás azóta semmi fogok kapni januárban vagy csak februárban már teljesen össze vagyok zavarodva. Irjatok légyszíves. Köszönöm
BÖSZKÉN mondják, hogy a munkanélküliség csökkent.
DEHOGY CSÖKKENT.
3-400.000 ember ment ki külföldre dolgozni....
Munkanélküliekkel töltötték fel az üres helyeket.
Erre büszke lehet a kormány.
S MINÉL TÖBBEN FOGNAK ELMENNI EBBŐL AZ ORSZÁGBÓL!!!
Szió!Én dec 13.-án lettem regisztrálva,csak volt pár papír ami miatt csúsztak a dolgaim így az 15.-én lett meg Dec 14.-én volt a bérszámfejtés!Éppen lecsúsztam!Na sebaj legalább tartalékolok:-)Sajnálom aki számított rá:-(
Sziasztok!Január második felében lesz utalás,pontos időpontot még nem tudtak mondani!Győr
További ajánlott fórumok: