Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok!én most kapok elsőnek munkanélkülit azt mondták a munkanélküliben hogy február1-jén utalnak akkor én bank kártyára mikor kapom meg a pézt?
Tudom, a GIRO nem bank, hanem rendszer.....
Lehet, hogy megcsinálom! Na meg a 4 órás utalás! Minden bankra vonatkozik, de hát van ám a GIRO!!! Az ám kivétel! Ottan azért ám ez nem így van. 1 nap. Vagy 2. Szívassuk már a csóró marhákat, hagy találgassák, mikor kapnak pénzt. Ismételten megköszönném "Emesének"! Mondjuk én sem utalnám, ha belegondolok nem kis pénzről van itt szó!:D
Nem tudom,lehet észbe kapnának... 😂 nekem tetszik az ötlet ;)
De most komolyan, már igen nagyon kezdem unni! Jelentkezel mondjuk egy héten 10-15 meghirdetett állásra, és még csak arra sem méltatnak, hogy közöljék: nem te vagy a kiválasztott! Arra gondoltam, hogy küldök minden cégnek egy kör e-mailt, valahogy így:
Tisztelt munkáltató!
Ha már vették a fáradtságot, hogy meghirdették az állást, én voltam oly merész, és megpályáztam, (meg a többi marha velem együtt), kérem, legalább arra méltassanak, hogy visszaküldenek egy sort: nem önt választottuk. Ezt Önök is megtehetik ily formában, mint ahogy én megtettem.
Maradok tisztelettel!
Szerinted értékelnék?
Pedig mily jó edzés lett volna a maratonira!
Hát ezt a röpke 25-30km-t nem szívesen sétáltam volna ma le :D
Busz??? Kedden 7 km-t sétáltam a semmiért. Ugyanis 1 hónapja betöltötték az állást, ahova elküldtek. Jó volt ám, de hát kell az erőnlét! Meg Szolnokon szerintem nincs távolság! Budapesten azért nem igazán vállalnám!
Hát én ma egy remek álláslehetőségről csúsztam le miatta, mert nem tudtam odáig elbuszozni... igen. Ez ma magyarország... :/
Ja, és a családtámogatási osztályon azt közölték, hogy ők már elindították régestelen-régen. (valami messzi-messzi galaxisban.....). Na, így keletkeznek a mesék!
Köszi a választ! Én igen meglepődtem, mert a családi eddig minden hó 2. munkanapján számlán volt, ez fix pont volt az életben. Fasza, hogy már ezt is szépen csúsztatják! Köszönjük, Emese!
Sziasztok . Kapott ma valaki munkanélkülit???
Szia! Erste bank, Bp., sajnos nem érkezett csp és allaskeresesi sem.
Sziasztok! Megkérdezném itt is: valaki családi pótlékot kapott?
Sziasztok Pestmegye meg kapta pontossabban érd :)
legyen igazad! nekem ügyintéző mondta múltkor h 3.án utalnak...remélem tévedett :D
Internet azt irja február elsejn utalnak utánna megkapjuk szerintem pénteken lesz rajta a számlán mivel sokan mem kaptak utalást januárba
nem...utalva hétfőn...postán később mindig.
Jó estét akkor postán hétfőn várható
Sziasztok! Én most kapok először munkanélkülit,pénteken,vagy hétfőn kapjuk meg?
szia! szerintem 10 körül...bár ki tudja...de utalás után 3-4 nap asszem
Budapesten postán mikor várható?
Nálam ugyanez a helyzet😣😣már nagyon várom hogy jöjjön...de olyan mintha nem is lenne mert a fele el is megy a számlákra 😕es ki tudja hogy lesz-e vmi melo...
na ezt aztán már akkor végképp nem értem...dec 22 óta egy forintot nem láttam a járadékból nem hogy kevesebbet mint ami jár, aki bezzeg januárban regisztrált már megkapta.
amúgy sztem ez a januári tört hó, nyugi a többi majd februárban!
Sziasztok!Azt hiszem egy kis segítségre lenne szükségem!
Jan.11-én regisztráltam,tegnap kaptam meg a határozatot és ma utalás is történt.
Viszont,ha jól számolom kevesebb,mint amit erre a hónapra kapnom kellett volna.Múlt héten amikor bent voltam azt mondta az ügyintéző,hogy febr.elején utalnak!
Viszont akkor ez most milyen utalás?A köv.márc.-ban lesz?
Köszönöm a segítséget!
Szép estét Mindenkinek!
Sziasztok! 16-tól vagyok regisztrálva. 23-án vittem be a kilépőpapírjaimat. Azt mondta az ügyintézőm 10-éig vmikor megkapom a törthavit. Vki járatos ebben, hogy mêgis mikorra számithatok az összegre? Békés megyei vagyok!
Sziasztok..postán kapott már valaki munkanélkülit?
én 2áig és 6án kapok először pénzt :D sztem te is akkor kapod a maradékot
Én február 12 ig kapom a járadékot akkor az mit jelent mikor fogom megkapni a februárit?
További ajánlott fórumok: