Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
én úgy tudom hogy 6-án lesz levehető
Szolnokon valaki kapott már valamit???
Ugy gondoltan hogy a teljes havi januári azt február hanyadikán kapjuk?
Februári gondolom március elején :) én most december 19 dikén regisztráltam és tegnap maptam meg :) de csak december 31 ig :) ugy hogy a Januárit meg elvileg Február 6 ig meg kell kapni.
És akkor a februári az mikor fog megérkezni?
Akkor az elvileg holnap van a számlákon...
Budapestiek! Most Hívott vissza az az ügyintézőm 17.-én bér számfejtett utalások(számítógépes hiba miatt)-Ma kerültek elutalásra. Kitartást mindenkinek! :(
Marmint a 63ezres januarit is december kozepen kaptam. Es januarra meg semmit
Szia,koszi! igen akkor pontosan olyan 83ezret kene kapnom 1 honapra es ezert nem ertem, hogy az ugyintezo elmondasa szerint kaptam 27ezret decemberre es 63at januarra es majd februarban kapom meg az utolsot :)
Szia.A bruttó napi összeged 3700 Ft, ebből jön lesz 10% nyugdíjjárulék és 15% SZJA,tehát mínusz 25%. 3700 x 0.75 = nettó 2775 Ft/nap.
Sziasztok, segitseggel fordulok hozzatok.
A problemam a kovetkezo:
Nov 27.en mentem be regisztralni es dec 5.en kellett visszamennem, ahol megallapitottak egy brutto 3700 ftos napi dijat 3 honapig. Az osszegek amiket kaptam ugy gondolom es szamolom nem igazan stimmelnek. Decemberben 2 utalast kaptam, egyszer 27ezret majd ho vegen 63 korul, ami a forum olvasasaval vilagos lett, hogy az a januari teljes honap. Elvileg februarban kapom meg a januarit, ami gondolom szinten 60ezer korul lesz es gondolom igy be is fejezodott.
Febr 26.ig vagyok jogosult a munkanelkulire, viszont febr 1jevel mar ujra munkaba lepek, amit jelentenem kell. Gondolom marciusban nem fogjak azt a 26 napot elutalni, vagy azt a par napot amig februarban nem jelentem be, hogy munkat talaltam. Lehetseges, hogy osszesen csak ennyit kapnek?? Joval tobb volt a bruttom az elmult evekben mint ismeroseimnek, akik hasonlo osszeget kaptak mint en. Es ha kiszamolom osszesen btutto 333ezret kene utalniuk, ami kb havi 90ezret jelent.
Ugyintezomet nem lehet elerni, a munkaugyi hivatalban nem tudnak semmit, es telefonon az ugyintezo is osszevissza beszelt.
Remelem erthetoen sikerult leirnom, de nekem ez nagyon nem kerek. Koszonom elore is a valaszaitokat!!
akkor passz...sztem beszélj egy ügyintézővel, ahol regisztráltál és ő megmondja hogy mikor mennyit kapsz :)
én csak egyszer kaptam a novemberit és a decemberit,november 11 én regisztráltam és december 31 ig katam meg
asszem nem, mert decmberben 2x utaltak (nem igazán vagyok jártas ezekben a dolgokban, most kapnék először ilyen fajta ellátást)
Tehát januárban nem is kapunk
ja...igen...a januári majd febr. 6án lesz levehető kb. 3án fogják elutalni (de ez is egy olyan infó, hogy már nem tudom mennyire igaz...a honlapon elsejei utalási dátummal szerepel a dolog)
én már nem tudom mi van de már nem is érdekel, jön mikor itt lesz...mindenki mást mond.
Jó napot tudja valaki a januári munkanélkülit mikor utalják postán?
na és a Teljes Januárit azt vajon mikor utalják? :)
Elvileg 17tol szamitott 4-5, munkanap az kb kedd reggel
Most hivtam ügyintézőt Bpi vok màr szàmfejtették,de nem tudja hogy mikor,de héten megkapom hozà teszem mult héten is eszt mondta!
Sziasztok?tud valaki valami tutit?nekem az ügyintéző mikor bennt voltam azt mondta a hónap màsodik felében valamikor utalnak😂igaz nem foflalkoztam vele különösebben,mivel az utolsó pár napromrol van szó.De ez ez már tényleg felháborító,amit csinàlnak.az egész rendszer ....na meg azok az ügyintézők is ott bennt,😁😁😁😁😁persze tisztelet a kivételnek
Sziasztok Fejér megye megkapta ma reggel!
érdekes...én 22-én és semmi
Érd megkapta :) én dec 19dikén regisztráltam 12 napra kaptam most 36 ezret :) kiváncsi vagyok hogy a Januárit mikor kapom meg :)
Most épp arról tájékoztattak hogy csütörtökön kapták az infot hogy nem mennek el az utalások számítástechnikai gondok miatt...ezért áll Bp. Persze senki se tudja mikor teszik helyre. Ja és természetesen 1 napos utalási határidő...nem 4 órás
Hihetetlen budapest ma sem kapja meg...:) Nevetséges ez az egész....
Még az én számlámon sincs. Most néztem meg s net bankomat. Budapest és otp-s vagyok
További ajánlott fórumok: