Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Nekem az ügyintézöm az mondta péntekig megkell érkeznie az utalásnak
Nem 20-ig utalnak hanem 20-án utalnak.
17-18-án volt bérszámfejtés és mai nap lesz kiutalás és postára is ma adják fel.
Jö vő héten akinek jár megkapja.
Reggel ahogy nyit a bank ugy egyből rajta lesz.
Mert nem mutatja a számlán reggel 8:02 kor rajta lesz mindenkinek a számlán.!!!
ha mindig másnap akkor most hogyhogy nem?! ez a fura hogy hajnalban rajta kell lennie de még semmi :(
Sajnos az màr csak a jövö héten lesz,mert mindig mâs nap érkezik meg
Jó reggelt!Remélem nem tévedtél.
lehet hogy tévedtem, már rajta kellene lennie és még semmi. kérdem én: igazságos ez így, hogy az ország egyik fele megkapja a másik fele meg még utána való nap sem?
szerintem is holnap lesz, elvileg 20.-ig mindenkinek meg kell kapnia
Most beszéltem a sógoromal egy Borsodi ismerőse is megkapta!
Szerintem,holnap lesz utalàs Bp-n.
Sziasztok! Köszi a Békéscsabaiaknak a jelzést! :) További szép napot mindenkinek!
Érdekes. Tegnap beszéltem az ügyintézövel azt mondta 17 én volt a bérszámfejtés illetve kedden az utalás pedog 1-2 napon belül és még semmi. Otps vagyok és ez a 4. Kerület
Budapesten kapta már meg valaki?
Sziasztok!! Békéscsaba megkaptam a munkanélkülit,most néztem a számlát,rajta,utalás volt..OTP.sziasztok.
Sziasztok!! Békéscsaba megkapom!!munkanélkülit.utalás volt..OTP.sziasztok.
Igen igen, szaporodtok mint a nyulag, az tuti...
De ha egyszer többen lesztek, ki fog beállni dolgozni? Kinek a befizetett adójából fogtok segélyt követelni?
Na most eltudtad olvasni IQ bajnok?!!Tele van ezzel a bal faszokal az orszàg,ilyenek mint te ugy hogy tippli van baker,lesz utalàs és nem neked,hanem nekünk!!!!
Kedves pigmenhiányos barátom.
Azt a Magyar szót, hogy "azt", azt úgy kell leírni, ahogy az idézőjelek között olvashatod és nem úgy, ahogyan Te leírtad (aszt).
:)
Igy van jól mondod..nekem is azt mondta az ügyintézőm hogy januárban megkapom és igen lesz utalás hoközi,és nem februárban fogja utalni a decemberit. Aki decemberben kapta meg a határozatát és nem kapott el látást azok megkapják januárban hóközivel. Ez biztoss mert ezt mondták nekem is.
Akkor magadnak ismételd!!!Nert érthetetlen vagy!Havonta kétszer van utalàs,elején és a közepétöl!Akkor amikor utaltak(Dec 20 ) körül,abban benne volt a hó közi és a Januàr eleji,mert egy bizonyos rendszer àtalakitàs miatt!Ebbe bele tartozott Csalàdi pótlék stb.Amúgy is ha aszt mondot hogy minden évben ez van,akkor nézé utàna a tavalyi hozzà szolàsokra Jan 20-21 körül utaltàk a hó közi utalàsokat,akik Dec 15 körül regisztràltak!
Ismétlem Önmagam:
(Minden év végén és év elején ez van. )
Decemberben megkapják a munkanélküliek a NOVEMBERI összeget, majd DECEMBER 20 körül a DECEMBERIT!!!
Így Januárban NINCS utalás!!!
(tök mindegy MIKOR regisztráltál DECEMBERBEN!)
Legközelebb FEBRUÁR elején érkezik majd a JANUÁRI segély utalása.
Az az érdekes,hogy ha minden megyében igy van,általában ugye a számlásoknak hamarabb jönn meg mint ha postán jönne. Akkor aki postán kapja az később kapja? Meg valaki irta Pestről hogy ma bérszámfejtettek,Békéscsabán meg hétfőn...elég érdekes..hoközi az elméletileg szerintem 15-20ig aztán hovége... Akkor aki postán kapja igazából nem hoközivel kapja ha nem hovégivel... Na mindegy lenne csak rajta lenne a számlán már...Békéscsaba tuti hétfőn bérszámfejtettek... Utalás idáig semmi.sziasztok..valami lesz számlamozgásotok irjatok, én is fogok. Szép napot mindenkinek.
Én úgy tudom, hogy hóközi utalás minden megyében 20.-án van. Tehát vagy pénteken kapjátok vagy hétfőn.
Sziasztok. Jó volna megtudni, hogy Békéscsabán, ki csinálja a bérszámfejtéseket, munkanélkülit....kormányhivatal,vagy a munkaügyi központ?mert nekem az ügyintézőm azt mondta hétfőn hogy amikor beszéltem vele hogy bérszámfejtettek már. Csak jovolna megkèrdezni hogy mikor utalnak..mert azt mondta januárban,de elfelejtettem megkèrdezni hogy kibérszámfejt,mert ha tudnám utána járnék már..amit az ügyintéző mondot avval meg is nyugodtam ezért nem is volt eszemben hogy megkèrdezni kik bérszámfejtenek.ha valaki tudja irjatok már légyszíves. Békéscsaba számlát néztem, utalás Nem volt,sajnos még.
Hàt ezek össze visza mondanak mindent!Felhivtam őket,és egy központi szàmal (Bp VIII ker) és a hölgy aszt mondta hogy ma van szàmfejtés és a napokban utaljàk szàmlàra,de közben kérdezte hogy ki a ügyintézöm mert akkor kapcsolja.Erre az ügyintézöm kérdi,hogy mikor kelt a hatàrozatom,én mondtam hogy Dec 12-n regisztràltam és Dec-14 készült el a hatàrozatom,erre mondja hogy falószinüleg,hogy jövö héten utalnak!De azért figyeljem a szàmlàmat,nert pontosan nem tudja!Viccc!!!!
Sziasztok!Lenne egy kérésem!Békéscsabaiak, ha valakinek utaltak már, akkor kérlek benneteket, hogy jelezzetek!Előre is köszönöm szépen!
a gáz azt úgy értem hogy megvonhatják a munkanélkülit?
További ajánlott fórumok: