Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
ma megjon :)
azaz nekem megjott ma :)
Sziasztok,
Segítségeteket szeretném kérni,tanácstalan vagyok 😊🤔
2017.10.01-el jelentettek ki és 2017.10.12-én regisztráltam a munkaügyiben.
2017.10.18-án kaptam először munkanélküli segélyt, többet számoltam (viszont lehet reális az összeg...csak nem tudom hogyan számolják el)
Nem tudom mettől meddig számolják?!
Munkanapot számolnak e?Hogy regisztrációtól legközelebbi utalásig?!
Ha 12től számolják kb. 17-18ig az 4-5 munkanap, kijön az az összeg amit megállapitottak (napi bérben)
Nem értem az egészet 😐 tudna valaki esetleg segíteni, hogy friss regisztrációnál és tört hónap esetén hogy számolnak?
A munkaügyiben azt mondta a hölgy, kapok most egy tört hónapot, november és december egész hónap, január szintén tört hónap...
Nagyon köszönöm aki esetleg tud segíteni (Pest megye) 😊
hat az meg a masik..:DDD
de legalabb megjott a love :) akkor remelem nekem is hozza hnap hnap utan a postas.a legjobb lenne ha ma hozna.de ma ugysem fogja
Tényleg érthetetlen akkor :(
Én is augusztus 25-én és 71 napra,de nekem is csak a felét küldték október 17-én. Az augusztusit szeptember 4-én... Gondolom valóban egyben fogják novemberben. Fogalmam sincs milyen alapon megy ez most már :)
Sajna ma mar hiaba hivnam oket mert csak delig voltak...
hatha megjon ma :)
Olyan nincs!!! :(
Akkor panaszolni kell a vezetőnél! Köteles tájékoztatást adni, mert nekik előre meg van határozva melyik napokon kell folyósítani!!
Nem értem,hogy mi hasznunk származna abból,hogy valótlan dolgot állítsunk??
Én augusztus 25-én regisztráltam, és szeptember 4-én rajta volt az ellátás! Majd szeptember 29-én behívtak adategyeztetésre, ahol személyesen közölték,hogy mivel pont aznap (29-én) volt bérszámfejtés, így csak a hóközivel,tehát október 13-után kapom meg. Így is lett: október 17-én rajta volt a számlán.
Van telefonszám és email cím, személyesen is lehet érdeklődni. Itt mindenki csak a saját tapasztalatát és esetét tudja megosztani, más ügyében nem tud érdemben nyilatkozni.
Én is telefonálni szoktam,és minden kérdésemre megkapom a választ....
Békés Megye!
Szia.Biztosithatlak róla hogy már mi a hókőzit kaptuk meg.!
A páromnak mondták 9én volt bent mert lejárt neki az álláskeresöi és mondták neki hogy azt a 9 napot a hóközi utalással megkapja.
Igy is volt 17én érkezett meg számlára a pénz.
(Borsod megye)
Sztem ahány megye annyi féle képpen utalnak
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?