Munkanélküli járadékot mikor utalják? (ezt valahol meg lehet nézni?) (tudásbázis)
Sziasztok
Légyszíves segítsetek abban, hogy a párom 2017.09.06.-tól lett regisztrálva 52 napra brutto 2580ft-ot állapítottak meg 2017.10.27.ig és már ki is léptetté. Az utalást még csak most kaptuk meg állításuk szerint egybe, mert hiányzott egy igazolás amit nem rég tudtunk csak pótolni.
Viszont az utalt összeg 67415.-Ft
Én ha levonom az összes létező járulékot is 89ezer körül jön ki az 52 napra járó összeg.
Valaki esetleg tud felvilágosítást adni miért csak ennyi az összeg. Betelefonáltam és annyit mondtak csak, hogy elutaltak mindent....
Én itt szoktam nézni mikor van számlán!!
Múlt hónapban is 5.én kaptam meg amikor ez a táblázat 5.ére a postai kifizetést írja!!
Szóval sanszos hogy ebbe a hónapban a postai kifizetést 7.ére irja ezért valószínű hogy holnap lesz a számlán is rajta!!
Szép napot!! :/
További ajánlott fórumok:
- Gyermekem betegsége miatt 10 éves koráig kapom a gyest, kaphatok-e munkanélküli járadékot így 10 év munka után?
- Aki Németországban dolgozott, mennyi munkaviszony után tudja igényelni onnan a munkanélküli járadékot?
- Mikor utalnak munkanélküli járadékot? Neten meg lehet vhol nézni mikor van utalás?
- Tudja valaki, hogy, hogyan számolják ki a munkanélküli járadékot?
- Hajdú-Biharban (Debrecenben) kapott már valaki decemberben munkanélküli járadékot?
- Kapok az alábbi esetben munkanélküli járadékot?