Munkahelyi viszonyok (beszélgetés)
😄😄😄
Na de mi fog történni?
A szex sztem "sorsdöntő" tud lenni egy ilyen helyzetben, bár mindegy, mert én meg szex nélkül is túlbonyolítom az egészet, szóval valószínűleg a személyes infóknak és beszélgetéseknek is van 1 határa.
Ki tudja mi vezet ide...
1 tuti, nekem erre nincs szükségem, remélem a munka leköt majd eléggé mindenkit, ha meg nem, akkor megyek máshová.
Az érzelmi jóllétem többet jelent az anyaginál, és 1 ilyen pasi mellett valószínűleg ezt nem kapnám meg jó kollegális viszony keretein belül sem.
Mindig ez a vége, pasikban nem lehet megbízni, semmilyen szempontból sem.
Ugyanigy kezdododott kb, mint nalatok. Annyi a kulonbseg, h nem a fonoke a pasi, egy munkahelyen dolgoznak, egy emeleten, de nem egyutt. Tehat munkakapcsolat nincs koztuk, igy a mosolyszunetek nincsenek haatssal a munkara.
Eloszor csak elkezdtek dumalgatni a konyhaban, aztan mar lejartak egy kavera a bufebe. Aztan mar meselte baratnom, h kb fel napokat dumalnak viberen.
Nyilvan szexelnek is, de programokra nem jarnak egyutt.
Par evig probaltuk tobben is mondani baratnok, h ez igy nem olyan jo, meg nem vezet sehova. Aztan feladtuk.
Mikor epp nincsenek egyutt, tamogatjuk a lanyt, de ugyis kibekul a pasival.
"Igen, mióta egyedül vagyok, szinte kivétel nélkül az összes kollégám bepróbálkozott."
Bocsi, de ez egy picit dicsekvésnek tűnik. :))
Köszönöm, hogy ezt leírtad.
Nem szeretnék ilyesmit. Bár, ha jól gondolom a bnődnek már viszonya is van, ha többször ultimátumot adott neki és évek óta tart.
Igyekszem távolságtartó lenni, ismerkedni, szex meg véletlenül sem. Mondjuk szerencsére ilyen helyzetbe nem is kerülhetünk a melóban, azon kívül meg nincs semmilyen kapcsolatunk.
Igen, mióta egyedül vagyok, szinte kivétel nélkül az összes kollégám bepróbálkozott, és ezt a tapasztalásomat több bnőm is megerősítette (házas és családos is).
A fasz, az fasz! :D
Van olyan barátnőm, aki lassan 8 éve van egy ilyen remek munkahelyi barátságban...
Most már 35 éves lett, szerintem egyre távolabb kerül neki az, hogy normális párkapcsolata legyen, esetleg gyereke. Ő nem így látja.
Hanem várja, hogy elváljon a pasi.
Közben a pasinak a "rossz" házasságába megérkezett a második gyerek is, nyaralnak is rendszeresen, programoznak is, gondolom "csak" a gyerekek miatt....
Pár évente a csaj kiborul, ultimátumot ad, hogy most már váljon el a pasi. Akkor pár hónapig, fél évig nem beszélnek. Aztán a pasi visszakönyörgi magát, és folytatódik minden, úgy ahogy addig...
Szóval gondold át, milyen életet akarsz magadnak, hány éves vagy, mennyi időd van egy ilyenbe belebonyolódni.
Egyébként is túlbonyolítom a dolgokat, lehet, hogy itt is csak ez történik.
Mindenesetre köszi, mindenkinek, lazítok a dolgon.
Aztán meglátjuk.
Itt nem az oldallal való azonosulásról van szó, csak puszta tényekről.
Azt írod, hogy nem szeretnél szerető lenni. Ezért férfi-nő szövettségről írsz, meg barátkozásról, meg arról, hogy barátként hogyan kerülhetnél közelebb hozzá. Közben meg már totál a szeretővé válás útján vagy rajta valójában, csak ilyen kesze-kusza sztori lett az egész köré csavarva azért, hogy a saját lelkiismeretedet megnyugtassad, vagy a fene tudja miért.
Jaaa, ez lehet.
Hajlamos vagyok az "anyáskodásra", lehet, hogy csak ezt vittem túlzásba.
A lelked titkos zugában te is pontosan jól tudod, hogy nem barátkozni szeretnél vele, hanem egészen mást. :) Csak valamiért még magadnak sem akarod ezt beismerni, úgy fest.
Ha ez nem így lenne, akkor nem nyünnyögnél ezen magadban, meg itt a fórumon sem ennyit. Jó kollégán, baráton nem tipródik az ember, mert fel sem merül. Ha már tipródik, ott bőven más van a dologban.
Csináld amit akarsz, a te dolgod, de saját magadnak ne hazudj, mert azzal jársz a legszarabbul.
Nem, állandóan poénkodok.
Főleg férfiak van körülettem, a munkám miatt, van velük tapasztalatom, az ilyen ártatlan kis beszólogatásokkal pláne! Mindenféle fajtából... XD
Pont azóta más a viselkedése, hogy voltam vele "komoly", mert olyan élethelyzetbe kerültem, hogy muszáj volt komolyan beszélgetnünk egyet.
Köszönöm a pártatlanságodat! :)
Hát remélem, hogy nem.
Tudnám még jobban cifrázni a dolgot, de nem szeretném.
Mert bizonytalan vagyok, megváltozott a viselkedése, és nem tudom, hogy miért.
Lehet, hogy csak megérte jeleznem, és valóban tekintettel van arra, hogy nehéz élethelyzetben vagyok.
Ellenállok, ezzel nincs baj, de alapvetően szimpatizálok is vele.
Óvatos vagyok, de talán az ebben a helyzetben nem is baj.
Mondjuk ezzel mondasz vmit.
Ebbe így még nem gondoltam bele, hogy vki így visszaéljen, visszaélhet a hatalmával, és valószínűleg igazad van ebben, hogy ez így vagy úgy tutira befolyásolja az embert, ha nem is vallanám be magamban.
Hiszen így is jó érzés, hogy alapvetően tudom, hogy szimpatizál velem.
Vagyis ez ad egy kis extra-biztonságérzetet a munkahelyen, valószínűleg fordítva is megérezném a dolgot.
További ajánlott fórumok:
- Mitől függ, hogy hecceli egymást egy férfi meg egy nő a munkahelyen?
- Teherbe estem, viszont nemrég kezdtem új munkahelyen. Rosszul viselem a terhességet, se táppénz se GYED?
- Hogyan tarthatnám titokban, hogy ne kerüljön a munkahelyembe?
- Örülnétek, ha a munkahelyetekre egy csokor rózsát küldene nektek valaki?
- Más munkahely is ilyen lehúzós mint a CBA?
- Hány órát dolgoztál ma? (a munkahelyeden)