Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Munkahelyi viszonyok fórum

Munkahelyi viszonyok (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6
81. Scherlock (válaszként erre: 41. - PöttyösPanka)
2021. okt. 6. 15:57

😄😄😄

Na de mi fog történni?

2021. okt. 6. 15:10
Senkitől nem várom, tökéletesen tisztában vagyok ezzel, de ha vki ehhez hozzátesz, önként, azt nem szívesen utasítom el.
2021. okt. 6. 14:53
De én azt nem értem, hogy miért egy kollégától/főnöktől várod az érzelmi jóllétet? Ezt magadban kell megtalálnod első sorban.
78. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 76. - A4e7cf9021)
2021. okt. 6. 14:45
Ebben azért bízom, hogy elég ideje vagyok ott, és eleget bizonyítottam már a szakmai részemet, de valóban, a rosszindulat, és az irigység kikerülhetetlen 1 ilyen helyzetben, sztem is.
77. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 75. - Gabbbicica)
2021. okt. 6. 14:44

A szex sztem "sorsdöntő" tud lenni egy ilyen helyzetben, bár mindegy, mert én meg szex nélkül is túlbonyolítom az egészet, szóval valószínűleg a személyes infóknak és beszélgetéseknek is van 1 határa.

Ki tudja mi vezet ide...

1 tuti, nekem erre nincs szükségem, remélem a munka leköt majd eléggé mindenkit, ha meg nem, akkor megyek máshová.

Az érzelmi jóllétem többet jelent az anyaginál, és 1 ilyen pasi mellett valószínűleg ezt nem kapnám meg jó kollegális viszony keretein belül sem.

Mindig ez a vége, pasikban nem lehet megbízni, semmilyen szempontból sem.

2021. okt. 6. 14:26
Másik vetülete pedig, ha a kollégák megtudják, hogy kavarsz a főnökkel, akkor valószínű válogatott rosszindulatú pletykákkal keserítenek majd meg téged. Ezért sem érdemes munkahelyen szerelembe kezdeni, mert mindenki kipletykál majd és te jössz ki rosszul a helyzetből. Pláne hogy a főnökkel kavarsz, majd megvádolnak jogtalanul azzal, hogy bizonyos pozícióért, meg fizetésemelésért teszed szét a lábad neki.
75. gabbbicica (válaszként erre: 73. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 14:22

Ugyanigy kezdododott kb, mint nalatok. Annyi a kulonbseg, h nem a fonoke a pasi, egy munkahelyen dolgoznak, egy emeleten, de nem egyutt. Tehat munkakapcsolat nincs koztuk, igy a mosolyszunetek nincsenek haatssal a munkara.

Eloszor csak elkezdtek dumalgatni a konyhaban, aztan mar lejartak egy kavera a bufebe. Aztan mar meselte baratnom, h kb fel napokat dumalnak viberen.

Nyilvan szexelnek is, de programokra nem jarnak egyutt.

Par evig probaltuk tobben is mondani baratnok, h ez igy nem olyan jo, meg nem vezet sehova. Aztan feladtuk.

Mikor epp nincsenek egyutt, tamogatjuk a lanyt, de ugyis kibekul a pasival.

74. a4e7cf9021 (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 14:15

"Igen, mióta egyedül vagyok, szinte kivétel nélkül az összes kollégám bepróbálkozott."

Bocsi, de ez egy picit dicsekvésnek tűnik. :))

73. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 70. - Gabbbicica)
2021. okt. 6. 14:01

Köszönöm, hogy ezt leírtad.

Nem szeretnék ilyesmit. Bár, ha jól gondolom a bnődnek már viszonya is van, ha többször ultimátumot adott neki és évek óta tart.

Igyekszem távolságtartó lenni, ismerkedni, szex meg véletlenül sem. Mondjuk szerencsére ilyen helyzetbe nem is kerülhetünk a melóban, azon kívül meg nincs semmilyen kapcsolatunk.

72. 00dfb24292 (válaszként erre: 71. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 13:59
Az! 😄
71. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 69. - 00dfb24292)
2021. okt. 6. 13:58

Igen, mióta egyedül vagyok, szinte kivétel nélkül az összes kollégám bepróbálkozott, és ezt a tapasztalásomat több bnőm is megerősítette (házas és családos is).

A fasz, az fasz! :D

2021. okt. 6. 13:56

Van olyan barátnőm, aki lassan 8 éve van egy ilyen remek munkahelyi barátságban...

Most már 35 éves lett, szerintem egyre távolabb kerül neki az, hogy normális párkapcsolata legyen, esetleg gyereke. Ő nem így látja.

Hanem várja, hogy elváljon a pasi.

Közben a pasinak a "rossz" házasságába megérkezett a második gyerek is, nyaralnak is rendszeresen, programoznak is, gondolom "csak" a gyerekek miatt....

Pár évente a csaj kiborul, ultimátumot ad, hogy most már váljon el a pasi. Akkor pár hónapig, fél évig nem beszélnek. Aztán a pasi visszakönyörgi magát, és folytatódik minden, úgy ahogy addig...

Szóval gondold át, milyen életet akarsz magadnak, hány éves vagy, mennyi időd van egy ilyenbe belebonyolódni.

69. 00dfb24292 (válaszként erre: 43. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 13:55
Nagyon védik, és ahogy elnézem, minden alkalommal a nőt támadják, pedig általában a férfiak kezdeményeznek minden ilyen kapcsolatot, az ártatlanok. 😄 Te jó ég, hány foglalt férfi kezdett ki velem! Pedig eszem ágában sem volt hemperegni velük, csak barátságos voltam. Ne bízzatok bennük! 😉
2021. okt. 6. 13:45
Akkor először rúgják ki és utána kezdj vele, ha elvált...
2021. okt. 6. 13:38

Egyébként is túlbonyolítom a dolgokat, lehet, hogy itt is csak ez történik.

Mindenesetre köszi, mindenkinek, lazítok a dolgon.

Aztán meglátjuk.

66. 00dfb24292 (válaszként erre: 62. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 13:36
Akkor ezentúl ne tedd. Lazább, felszínesebb viszonyra törekedj.
2021. okt. 6. 13:32
Szerintem is magaddal sem vagy őszinte. Egy barátság nem ennyire bonyolult. Olyan szavakat használsz, amik nem egy sima barátságra utalnak: családos, férfi-női viszony, szerető, szerelmi kapcsolat, figyelmes, furcsa érzéseim vannak, stb. Lépj egyet hátra, és onnan nézd az eseményeket. Aztán merj őszinte lenni magaddal.
2021. okt. 6. 13:31
Ha valóban létezik ez a titkos zuga a lelkemnek, azt is szeretném kiirtani, és megtartani a melómat.
2021. okt. 6. 13:30

Itt nem az oldallal való azonosulásról van szó, csak puszta tényekről.

Azt írod, hogy nem szeretnél szerető lenni. Ezért férfi-nő szövettségről írsz, meg barátkozásról, meg arról, hogy barátként hogyan kerülhetnél közelebb hozzá. Közben meg már totál a szeretővé válás útján vagy rajta valójában, csak ilyen kesze-kusza sztori lett az egész köré csavarva azért, hogy a saját lelkiismeretedet megnyugtassad, vagy a fene tudja miért.

62. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 60. - 00dfb24292)
2021. okt. 6. 13:30

Jaaa, ez lehet.

Hajlamos vagyok az "anyáskodásra", lehet, hogy csak ezt vittem túlzásba.

2021. okt. 6. 13:26

A lelked titkos zugában te is pontosan jól tudod, hogy nem barátkozni szeretnél vele, hanem egészen mást. :) Csak valamiért még magadnak sem akarod ezt beismerni, úgy fest.

Ha ez nem így lenne, akkor nem nyünnyögnél ezen magadban, meg itt a fórumon sem ennyit. Jó kollégán, baráton nem tipródik az ember, mert fel sem merül. Ha már tipródik, ott bőven más van a dologban.

Csináld amit akarsz, a te dolgod, de saját magadnak ne hazudj, mert azzal jársz a legszarabbul.

60. 00dfb24292 (válaszként erre: 58. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 13:17
Úgy értettem, hogy az ő társaságában vagy túl komoly, és valószínű, hogy ezért nyílt meg neked.
59. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 57. - Borian)
2021. okt. 6. 13:13
Igen, csak annyira megszokják, hogy ezt elfelejtik az emberek, Egyébként én is elváltam, csak nem akartam eltérni az eredeti tárgytól.
58. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 56. - 00dfb24292)
2021. okt. 6. 13:12

Nem, állandóan poénkodok.

Főleg férfiak van körülettem, a munkám miatt, van velük tapasztalatom, az ilyen ártatlan kis beszólogatásokkal pláne! Mindenféle fajtából... XD

Pont azóta más a viselkedése, hogy voltam vele "komoly", mert olyan élethelyzetbe kerültem, hogy muszáj volt komolyan beszélgetnünk egyet.

Köszönöm a pártatlanságodat! :)

57. Borian (válaszként erre: 47. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 13:09
A legtöbb családos előtte szingli volt. :-) Senki sem házasként születik.
56. 00dfb24292 (válaszként erre: 48. - Fórumnyitó (anonim))
2021. okt. 6. 13:07
Túl komoly vagy, igaz? Nevess, viccelődj, így térj ki előle. Akkor visszább vesz, és nem sértődik meg. Persze, ha tényleg ezt akarod. Ha mégis dugni szeretnél vele, akkor hagyd figyelmen kívül, amit írtam. 😄
2021. okt. 6. 13:07

Hát remélem, hogy nem.

Tudnám még jobban cifrázni a dolgot, de nem szeretném.

54. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 51. - 00dfb24292)
2021. okt. 6. 13:05

Mert bizonytalan vagyok, megváltozott a viselkedése, és nem tudom, hogy miért.

Lehet, hogy csak megérte jeleznem, és valóban tekintettel van arra, hogy nehéz élethelyzetben vagyok.

Ellenállok, ezzel nincs baj, de alapvetően szimpatizálok is vele.

Óvatos vagyok, de talán az ebben a helyzetben nem is baj.

2021. okt. 6. 13:05
Jó ég. Durva, hogy totál átvered saját magadat. :)
52. Fórumnyitó (anonim) (válaszként erre: 50. - A4e7cf9021)
2021. okt. 6. 13:02

Mondjuk ezzel mondasz vmit.

Ebbe így még nem gondoltam bele, hogy vki így visszaéljen, visszaélhet a hatalmával, és valószínűleg igazad van ebben, hogy ez így vagy úgy tutira befolyásolja az embert, ha nem is vallanám be magamban.

Hiszen így is jó érzés, hogy alapvetően tudom, hogy szimpatizál velem.

Vagyis ez ad egy kis extra-biztonságérzetet a munkahelyen, valószínűleg fordítva is megérezném a dolgot.

1 2 3 4 5 6

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook