Műköröm eltávolítás (beszélgetés)
Olyan max két óra... függ az kéztől is, mert vannak nehéz esetek. De a két órában már szokott lenni díszítés is.
Ez leszedéssel volt két óra:
aham értem. :) otthon csinálok egy fotót róla és felrakom, estére fenn lesz. :)
annyira én nem értek a körömkészítéshez :D, de amikor a porcelánt rákente, utána valamilyen színtelen lakk-kal rákent, utána raktam a szárítóba... most hogy az sima lakk, vagy fényzselé, gondolom ugyanaz..
fotót mutatsz róla?
Acetonmentes lemosóval tudod lemosni róla mert az aceton oldja a porcit... bár gondolom, fényzselé van a tetején.
aham értem.. anyagilag akartam egy kicsit spórolni. :S
köszönöm azért, és még várok praktikákat. :) aztán lehet a vége, hogy ott kötök ki. :D
Szia!
A legjobb lenne, ha a körmössel szedetnéd le, de házilag leáztatható tiszta acetonnal. Elég hosszadalmas procedúra, a körmös meg kb fél óra alatt megoldaná, körömápolással, mindennel.
Én azt javaslom, menj vissza hozzá.
Sziasztok!
Még nem olvastam vissza a fórumon, de olyan kérdésem lenne, hogy szombaton volt az esküvőm, így lett porcelán műköröm csinálva előző nap. Még egy-két napot elvan rajtam, meg szép is, de kérdésem lenne, hogy hogyan tudom leszedni saját magamnak? Francia, porcelán köröm.
Köszi előre is. :)
Vagy az is lehet hogy nem tolod fel rendesen a bőrt, vagy nem hagysz el 1mm-et a zselével a körömágytól....
kifogytam az ötletekből.
de ne add fel, előbb vagy utóbb ha kitartó vagy úgyis menni fog:) senki nem úgy születik, hogy profi:( /sajnos/
Nem készíted elő rendesen. Tipikus hiba még sok éve dolgozó körmösöknél is.
Ahogy leírtad, hogy csinálod, már rossz.
a képet még nem sikerült feltöltenem, problémás a telóról feltenni a gépre a képet. no commentooo:):):)
viszont kérdésem lenne. zselés körmöt csináltam magamnak, sablonnak hosszabbítottam meg a körmömet. Mivel soha nem tanultamkörmözni, interneten olvasgattam, hogy hogyan is kell csinálni, illetve videókból tanultam. Elég szépek lettek, nem is ezzel van a baj. Kb két napig maradtak meg, és lassan el kezdett leesni egészbe a körmömről. Nem az összes, három darab. Nem értem, hogy ami a baj. reszelem, fertőtlenítem, bolyhozom, és teszem a zselét, lámpázom, zselé, lámpa, fényzselé, lámpa. mi lehet a baj?
Köszi,szerencsére van az is.
Minden eszközzel és alapanyaggal rendelkezem,csak fogalmam se volt h miért ragad.
De azóta megcsináltam magamnak az első körmömet,és nagyon szép lett.;-)holnap teszek fel képet:-) nézzétek majd meg
Szia!
Fixálni kell!
Van kifejezetten zseléfixáló folyadék(elég drága) E helyett használhatsz acetonmentes lakklemosót is mert ugyanolyan jó! És nem mindegy hogy 300vagy 3000ft. A minőség, végeredmény pedig ugyanaz!
További ajánlott fórumok:
- Anyajegy eltávolítás
- Tetoválás eltávolítás
- Végeztek valakinek altatásban bölcsességfog eltávolítást?
- Hogyan tudom a monitorra köpött (véletlenül) kakaós kalácsot eltávolítani?
- Hogyan lehet eltávolítani a penészesedést a mosógépből? A mosószeradagoló és a gumis részek a perem alatt csupa penész.
- Hogyan lehet hivatalos úton eltávolíttatni az együttélésre képtelen szomszéd albérlőket?