Most érkezett: Japánban cunami (beszélgetés)
Meghalt Ranschburg Jenő?Hány könynvét nyálaztam át álmatlan éjszakákon valami vizsgára készülve az egyetemen...Na,ő legalább értelmes ember volt!
Ezt nem az emberiség csinálta...:O Ha mi csináltuk volna,ne félj,alapos munka lett volna...Secc perc és máris évbilliókkal vetettük vissza a földet!
Én klausztrofóbiás vagyok...Nem akarok romok alatt beékelődve várni...:'( Tuti abba halok bele,hogy nem tudok moccanni és semmi remény,hogy mikor is fognak kiszedni...:'( Jajj,nagyon rosszul tudok lenni.A múltkor megállt a metró két állomás között és tovább állt,mint szokott.Nagyon féltem.:(
Simán szét lesz kapva ez a Földgolyó... Hajrá emberiség.
Borzasztó, amit okozott a cunami sajnálom őket nagyon. Ilyen veszélyes természeti katasztrófa több milliárdos kárt tud okozni. Üdv.Ágnes
sajnós bórzalmas dólógtőrtént,és szerencse,hógy talán ,nincsenek.MAGYAR ÁLDÓZATÓK. üdv 1219
Szia Józsi,van már erről fórum odaírtunk ma,nézd meg,nagyon borzalmas:(
Képeket látván, egyszerűen hihetetlen, hogy ilyen meg tud történni.
hatalmas katasztrofa a felkelo nap orszagaban.
... majd lesz... de!! "nem tudjátok a napot és az órát"...
mehetünk dolgozni, szeretni, aludni...
Igen, én nagyon sajnálom szegény embereket:(
Olyan rossz nézni,h hajókat,házakat,kisrepülőket,mindent visz a víz.
Egy teljes vonat is eltűnt az utasaival:(
Már miért ne jutna el? Gondolom, nem holnap akart volna indulni....
Én meg Hawaiira vágytam egy nagyobb nyeremény esetén.
Oda se megyek már.
Szerintem ez olyan borzasztó...és félelmetes.
Elég szomorú:(
(Amúgy csak Japánba vágyna.)
Hawaiira se menjen. Nemrég ért el oda is...:-((
[link]
Most mondtam a lányomnak, hogy Japánba (legalábbis az én jóvoltomból) nem fog eljutni.
(Nagy álma.)
A sky news iszonyú képeket mutat.
Ami megdöbbentő, hogy nem látni rohanó embereket.
Tök nyugodtan autóznak át a hídon ami alatt tombol a borzalom.
Nem azt mondom,hanem sokszor annyira gyenge magyarázatokat hoznak fel.Nem érvek,nem állják meg a helyüket és csak növelik a kérdések számát.Béna,ahogy van,értsd:"mondj mást"(idézőjel!->nem neked mondom)Ettől még az is egyenesebb,ha eltagadja az egészet,mondván meg sem történt.(megjegyzem:nem ismerem az egyiptomi feljegyzéseket,nem tudom,hogy eltagadható-e)
Félelmetes képeket mutatnak,sajnálom őket:(
Nincs nagyobb úr a természetnél.
Mondjuk szerintem még az elszenvedett és ki nem hevert tőzsdeválság tartja amúgy is magasan az érzékenységet...:(
Kevesen tudják,de a tőzsde tulképpen egy nagy psziché...Sajnos igen:lett pánikreakció,reméljük átmeneti:
[link]
es_foldrenges_cunami_japanban/
Most kapcsoltam a CNN-re,elég borzalmas képeket mutatnak:(
Békák már potyogtak többször. A vízzel kapcsolatban meg a vágóhidak , festékgyárak szennyét stb. beleengedik, hát vörössé "véressé" válnak. Csak pozitívan!!!! :)
Élj a mának,vigyázva a környezetedre, hogy gyermekeink is élvezhessék. Temetni, sírni ráérünk, ha esetleg bekövetkezik, de ezzel a rossz gondolatokkal egészségesen élni nem lehet.
Ááá, inkább nézem a CNN-t.
Volt a híreknem is, én a Dunán láttam 7 órakor, persze lehet előtte is leadták már.
Én is azt nézem és valami borzalom :(
A CNN-en folyamatos közvetítés van és nagyon durva.
Gazdaságra vajon milyen hatással lesz?
" Ha vérré változnak a folyók, meg békák potyognak az égből, lehet aggódni. "
Engem úgy informáltak a nagyon okosak,hogy az előbbi vörös iszap,az utóbbi következmény volt.Most döntsél...
További ajánlott fórumok: