Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Internetről érkezett szerelem fórum

Internetről érkezett szerelem (beszélgetős fórum)


Ez a fórum a következő cikkhez nyílt: Internetről érkezett szerelem

1 2
2011. febr. 11. 16:38
en is az interneten talaltam meg a mostani paromat,3honapig msneztunk,es telefonaltunk,es hazajottem hozza irorszagbol,es ra 2hetre ossze is koltoztunk,most lesz 3eve hogy egyutt vagyunk,kijottunk ide irorszagba,van egy gyonyoru 17honapos kisfiunk,es aprilis vegen jon a 2.baba.:)
2010. dec. 16. 11:07

Én is a neten találtam meg azt a férfit, akivel ma is élek.

Egy rakás csalódás és jó pár hónap próbálkozás után elég megzuhant állapotban talált rám. Nem is adtam sok esélyt neki. Külsöre sem nagyon jött be. Azt gondoltam: gyere csak kis hülye, te is olyan vagy, mint a többi, udvarolj, aztán majd úgy is lekopsz rólam. Msn-en beszélgettünk sokat, vagyis eleinte csak ő beszélt, én meg tőmondatokban válaszoltam neki. Aztán kiderült, hogy szinte mindenben egyezik az izlésünk és a gondolkodásunk, és hamar arra jöttem rá, hogy minden este várom, hogy haza érjen a munkából és beszélhessünk. Aztán telefonon is felvettük a kapcsolatot. (a hangjába is beleszerettem) Ő gyorsan szerelmes lett, én csak azután, hogy ez kiderült. Féltem ismét közel engedni magamhoz valakit. De őt nem lehetett kikerülni. A szavai símogattak, a ragaszkodása egyértelmü volt. Rájöttem, hogy ez egy rendes ember végre. Az első találkozást teljes mértékbe ő szervezte kb 6 hét után: Kölcsönt vett fel miattam, Balatonon apartmant + kocsit bérelt, kocsival értem jött ( pestről-kaposvárra) elvitt, mindent Ő állt, aztán haza is vitt. Csodálatos hétvége volt. Ennyi figyelmet, gyengédséget még soha senkitől sem kaptam. Na innentől el volt "rendeltetve" minden. Ennyit még senki sem tett értem, főleg igy ismeretlenül nem. Hatalmasat kockáztatott miattam! De hat hónapja együtt élünk, (kb. újabb hat hét után költöztem fel hozzá pestre) és nem bántam meg. (sőt, valószinüleg jön a baba is!)Annyi csaló után, akik elvették a hitemet, majdnem azt küldtem el, aki most a mindent jelenti számomra. Pedig se kocsija, se lakása, semmije nincs, albérletben élünk, de akkora szive, mint senki másnak. Azt javasolom mindenkinek, soha ne ítéljen első látásra! Adjon esélyt annak, aki tényleg érdeklődik iránta. Nehogy elszalassza azt, aki az igazi lenne!

56. Anitah (válaszként erre: 54. - Hullócsillag21)
2010. dec. 10. 18:04
Hát sajna az az oldal sem olyan már mint régen (Honfoglaló), meg ez igazából egy játékoldal. :-) És igazad van, sajnos sok a "kamu arc" mindenhol.
55. Anitah (válaszként erre: 52. - Kikkibaba)
2010. dec. 10. 18:00
Szia! Csak most vettem észre a hsz-odat, köszönöm. :-)
2010. dec. 5. 20:28
és melyik oldalon lehet??mert sok oldalon scak a kamu megy:S
2010. dec. 3. 15:14
*állapotodat
2010. dec. 3. 15:14
Gratulálok!Kirázott a hideg,ahogy olvastalak,de csak azért,mert úgy átéreztem az izgatott-boldog állapoodat:)
51. Anitah (válaszként erre: 50. - B59e85f65a)
2010. okt. 29. 17:48
Köszönjük! :-)
2010. okt. 25. 11:09
gratulalok.. sok boldogsagot kivanok.....
49. Anitah (válaszként erre: 48. - FormáSan)
2010. jún. 11. 11:17

Köszönjük! :)

Bizony, szomorú, de sajnos vannak ilyenek is! :S

2010. jún. 9. 14:53

gratulálok mindenkinek aki megtalálta és kivánom, hogy életen át tartson!

De az ellenkezője is mind igaz, messziről jött ember azt mond amit akar, sokan másoknak állitják be magukat akár külsőre akár foglalkozásra és családi állapotra vonatkozóan!

Tehát nem árt az óvatosság én amondó vagyok!

47. Tundeva (válaszként erre: 46. - Anitah)
2010. jún. 9. 14:37
Köszönöm szépen! :)
46. Anitah (válaszként erre: 45. - Tundeva)
2010. jún. 5. 19:47

Köszönöm! :) Gratulálok Nektek, Eger szép város, én nagyon szeretem!

Igen, én is így gondolom ahogy leírtad! :) Minden jót Nektek!

2010. máj. 29. 10:12

Nagyon szép történet, és nagyon sok mozzanatában hasonlít a mi történetünkre! Ismerkedésünk idején bennem is ugyanezek az érzések és kérdések kavarogtak, de egy pillanatig sem bántam meg soha, hogy hallgattam a megérzéseimre!!!

Azóta eltelt 3 év, mi is együtt élünk (ráadásul Egerben! ;),

Ha bárki megkérdezi tőlem, meg lehet-e találni a szerelmet a neten, bátran mondom neki: igen, lehet, de csak nyitottan, őszintén és nem arra görcsölve, hogy "na most akkor is megtalálom a nagy Ő-t ha belegebedek!" Az egyébként a való életben sem működik...

Egyébként nekem az is feltűnt, hogy a legtöbb esetben abból az ismeretségből lesz a legnagyobb szerelem, ami eredetileg nem szerelemnek indul, hanem nyílt, őszinte érdeklődésen alapul. Valahogy jobban fel merjük vállalni magunkat, és nem akarunk minden áron tetszeni, mondhatnám úgy is: nem tetszelgünk idegen szerepben, és emiatt a valós énünket ismeri és szereti meg a másik ember.

44. Anitah (válaszként erre: 41. - Serry)
2010. máj. 27. 11:23
Nem lehetett könnyű Neked, de örülök hogy végül megtaláltad a boldogságot! :) Gratulálok és minden jót kívánok Nektek!
43. ab4b6bc17d (válaszként erre: 41. - Serry)
2010. máj. 27. 11:20
A te történetedről az a mondás jut eszembe, hogy ha Isten becsuk egy ajtót, valahol kinyit egy ablakot... gratula nektek is! :)
42. ddc8afde20 (válaszként erre: 41. - Serry)
2010. máj. 27. 10:17
:)
41. Serry
2010. máj. 27. 10:08

Sziasztok!

Mesélek akkor röviden

A miénk valamennyire rendhagyó ... Pécsen jártam fősulira és egy oltári nehéz vizsgaidőszak és szerelmi tragédia után voltam. Becsaptak megaláztak és nyaggattak míg életem egyik legnehezebb szigorlatára készültem. A kapcsolatunknak a vizsgaidőszak előtt 1 hónappal vetettek véget a szüleim,miután a félretett pénzem melyet az akkori nagyŐnek kölcsön adtam visszaszerezték. Felrúgtam érte sok mindent de nem volt elég. Albérletet barátokkal, barátokat és otthoni dolgokat. De még mindig az volt a téma,hogy vagy a családod vagy én. Ennek vetettek véget Hála ég szüleim.. Nem volt könnyű ,mert vakon szerelemes voltam. Aztán jött a szigorlat ami 3x-ra sem sikerült. Főigazgatói az úgynevezett utolsó esély vizsgára készültem... alig mertem elmondani,hogy ha ez nem sikerül búcsúzom a fősulitól,mert képtelen lennék félévet ismételni annyira megrázó. De FÉRJEM segítségével összekaptam magam.


Szóval mi egy ilyen krízis helyzetben ismerkedtünk össze. Van egy dpg nevű levelező program, egy nagyon egyszerű Drótposta ami telefonnal is működik. itt kezdtünk levelezni. Ő Szegeden volt egyetemista és épp vizsgaidőszak volt...

Ő az apukája miatt aggódott aki balesetet szenvedett én meg össze voltam törve, pasi púp a hátamon volt épp az állapotom.

Sokat leveleztünk amikor hétvégente otthon voltunk írtunk egymásnak. Emlékszem kinyomtattam a leveleit és hét közben előadásokon amikor lehetett írtam a választ. Nagyon jó év volt, végre meg voltam minden és kiváló átlagom lett így köv évtől kollégista lehettem.

Jött a nyár és meghívtam egy ref. táborba a Balatonra. mindketten hívők vagyunk és ez fontos volt nekünk. még mindig csak barátok voltunk semmi szerelem...Aztán eljött a tábor és az alatt az egy hét alatt miden megváltozott. Mivel én annyira sérült voltam így még mindig úgy voltunk,hogy nem tudjuk mi lesz nem várunk semmit.

Aztán alakultak a dolgok egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Nem volt az lángoló szerelem. minden este telefonáltunk ha nem voltunk együtt. Ő Szeged én Pécs és hétvégente találkoztunk félúton Dföldváron.

Mikor végeztem a fősulin akkor kötöztem Szegedre ott találtam munkát így végre egy városban voltunk. Aztán eljegyzés és egy év múlva esküvő nászút és úton volt a szerelem baba. Férjem lett az akiben olyan nagyon megbíztam és úgy megszerettem. Ez volt 7 éve. Most két csodálatos kisfiút nevelünk.

Emlékszem még mikor először meg merte fogni a kezem 3 hónapja ismertük egymást. Aztán kb fél éve jártunk mikor meg mert csókolni életem lesz szebb élményei.

40. Anitah (válaszként erre: 36. - Sookie.girl)
2010. máj. 27. 09:05
A bizalom és az egymás iránt érzett szerelem átsegít majd a nehézségeken, bár rossz lehet ilyen távol élni egymástól. Kívánom Nektek a legjobbakat! :))
39. Anitah (válaszként erre: 35. - Ab4b6bc17d)
2010. máj. 27. 09:02
Mi is megbeszéltük a Párommal hogy újra elmegyünk majd abba a panzióba ahol az első közös éjszakánkat töltöttük, és a szépasszonyvölgybe, de nem került még rá sor. Pláne mióta elköltöztünk és megszületett a Kicsi. De majd egyszer megjátsszuk! ;)
38. Anitah (válaszként erre: 34. - Ab4b6bc17d)
2010. máj. 27. 08:58
Köszi! :) A nagy Fiam nagyon szereti a kis Öccsét, és fordítva is. :D Gabuci már ki tudja fejezni az örömét amikor meglátja Petit amint hazaért iskolából. Csapkod a kis kezével és nevetgél rá! :))) Imádom Őket!
37. ab4b6bc17d (válaszként erre: 36. - Sookie.girl)
2010. máj. 26. 14:13
Gratula! Tudom, hogy nem könnyű, mi is kb. két évig éltünk még távkapcsolatban, mielőtt hazajött. Közben jegyzett el. Soha nem gondoltam volna, hogy internetes társkeresőben ismerem meg a nagy Őt! :)
2010. máj. 26. 13:45

Én is csatlakozok...bár nekem még nincs gyerekem :) Még odébb van, viszont barátommal egy közösségi oldal által ismertük meg egymást. Meglátott...írt..aztán ahogy Anita írta, msn-ezés hajnalikig. :)

Én is ugyanúgy vártam, és még várom hogy beszélni tudjunk. Lassan 2 és fél éve vagyunk együtt, és kezdettől fogva távkapcsolatban. Sajnos, úgy néz ki még 5 évig így lesz, az egyetem miatt. :(

De én hiszem, hogy kibírjuk! :) Bízunk egymásban, és a távkapcsolatban ez igazán fontos szempont mindkét félnél!


Örülök, hogy nektek jól végződött, remélem majd nekem is hasonló lesz! :)

További szép napot nektek! :)

35. ab4b6bc17d (válaszként erre: 26. - 6b818b475f)
2010. máj. 26. 13:04

Így ismeretlenül is, ne add fel! Neked nem ő volt az igazi valószínű.

Annak idején, mikor mi ismerkedtünk és később, mikor beszélgettünk róla, a férjem dohogva mesélte (én nem is emlékeztem rá!), hogy először nem is válaszoltam neki! Másodjára meg azért nem, mert azt hittem, hogy azért, mert külföldön dolgozik, biztos tök beképzelt lehet. De nem adta fel, s tovább ostromolt... nekünk egyébként Pécsett, a Havihegyen, a kereszt alatt volt a randink. Ő egy pizzériában gondolkodott, de én valami romantikusat szerettem volna, így az a hely azóta zarándokhelyünk :_)

34. ab4b6bc17d (válaszként erre: 33. - Anitah)
2010. máj. 26. 13:01

Megnéztem a képeitek, nagyon összeillők vagytok! Úgy értem, kell legyen valami, ami miatt az emberek összeillenek, nekünk is annak idején, a család/barátok is mondták, hogy valahogy hasonlítunk :)

Különösen az a képed tetszett meg, ahol a fiaid együtt vannak, a nagy tartja a kicsit. Nagyon édesek. S az külön szerencse, ha az idősebbik elfogadja a kicsit.

33. Anitah (válaszként erre: 32. - Ab4b6bc17d)
2010. máj. 26. 12:09
Igen, tényleg hasonlít a történetünk! Gratulálok Nektek! :-)
32. ab4b6bc17d (válaszként erre: 1. - Anitah)
2010. máj. 26. 12:03

Szia!


Sokban hasonlítunk, leginkább abban, hogy én is az internet segítségével ismerkedtem meg a párommal :) akivel már 6 éve vagyunk házasok, szerelmünk gyümölcse pedig egy 5 éves kislány.

Amikor egy netes társkeresőben megismerkedtünk, az én párom is külföldön dolgozott, Németországban. Kezdetben távkapcsolatban ismerkedtünk. Ám a szerelem (ami fokozatosan bontatkozott ki köztünk) legyőzi az időt és a távolságot is. Szóval igen, én is megerősíthetem, létezik internetes szerelem, ha mindkét fél komolyan gondolja! :)

31. Anitah (válaszként erre: 20. - Juditkecskemet)
2010. máj. 26. 08:19
Igen, ezzel én is ugyanígy voltam! :-)))
30. Anitah (válaszként erre: 25. - Serry)
2010. máj. 26. 08:17
Gratulálok én is Nektek, 7 év szép idő! Persze hogy érdekel, várjuk! :-D
29. Anitah
2010. máj. 26. 08:16
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek! :-))
1 2

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2021, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook