Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek? (beszélgetés)
Na jó, csak vicceltem, tudom, rengeteg munka van reggeltől estig.
Nálunk kicsinek aludt nagyon jól Tomi, csak 1x volt fenn, evett és már aludt is, amióta fogzunk viszont egyre kevesebbet alszik. Majd csak lesz már 20. :D
Még mindig nagyon szédülök...alig bírok állni, ülni.
Kb. 3 hónapos koráig Dani is felkelt éjjelenként, kb. 3 óránként, utána kezdett ritkábban felkelni, végül átaludni az éjjeleket.
Ne légy irigy, minden nap fel kell kelnem 5 órakor, és aztán este 10-11-ig nincs megállásom.
Persze nem panaszkodhatom, mert éjjel tényleg ritkán kel fel Dani. Úgy próbáltuk alakítani az esti fürdetést + etetést, hogy nagyjából egy időpontra essen minden nap. Valahogy megszokta, hogy éjjel ne keljen fel. Persze nem mindig jön így össze... Nappal pedig igyekszem kitartóan altatni őt, ha látom, hogy már nagyon fáradt, álmos. Néha nagyon nehezen alszik el, de próbálok kitartani, aztán vagy sikerül, vagy nem.
Tuti, hogy a meleg meg a fáradság a fő bajod; legalább hűsölni próbálj, sokat jelent már az is.
Mára sortárs lettem, nálunk se lesz kistesó még! :D
A sok alvásért kicsit irigy vagyok! Hogy csináltad, hogy így alszik? :) Mondjuk most én se panaszkodhatom, mert csak egyszer volt fent az éjjel!
Tényleg édi lehet a sok apró fogacskával alul! Mi azok a tipikus fogasok vagyunk (alul is felül is). :)
Megjött, úgyhogy kistesó nem lesz hála égnek!
Lazítani nem tudok, biztos ez a fő gond...
Ejha! Kibújt 4 foga Tominak? Gratulálok hozzá!
Megelőztetek :-) Daninak 3 foga van kint alul egymás mellett, és jön a negyedik mellettük, szintén alul. Tök muris látni alul egymás mellett a 3 fogacskát. :-)))
Akkor én nem mondhatok semmit, mert nálunk az alvás most elég jól megy... Éjjel ritkán sír fel Dani, délelőtt és délután is alszik másfél-2 órát. (nem mindig persze) Hajnalban kel, 5 órakor.
Most már jobb, persze, de nehéz elfelejteni...
Köszi, Tominak is szép 8. (9.) hónapot kívánok!
Hogy is álltok a kistesó kérdéssel? :D
Na nem poénkodom! Nem lehet, hogy a nagy meleg taglóz le téged is? Na meg persze a fáradság se segít sokat.
Remélem sikerül néha neked is lazítani egy kicsit! :)
Már elég jól vagyunk, most napokóta elég jól alszik. Kint van 4 foga (alul 2, felül 2) és most kicsit szünetel a többi (hálisten).
Ti hogy álltok velük? Alvás?
Tominak már kezd beállni napi 2-3x 30 perc, van hogy a kiságyban 10-15 perc bömbi után alszik szépen.
Szegénykém, akkor jól szórakoztál te is, jó volt a kiruccanás! Nem csodálom, hogy szomorú és mérges voltál, remélem ez már nem igaz és mindenki teszi a maga dolgát!
Daninak boldog hófordulót! :D
Sziasztok!
A párom elment borfesztiválra, és éjjel, amikor hazajött, többször belehányt az ágyunkba. Nem győztem utána takarítani éjnek évadján... Persze alig aludtam akkor 1-2 órát, másnap mégis ő volt az, aki álmos volt, aludt pár órát napközben, én meg tettem a dolgomat, és hiába volt vasárnap, egész nap én foglalkoztam Danival. Szörnyű volt...
Jó is volt! :)
Mihelyst meglesz a kábel teszem!
Szia!
Én is nagyon remélem, mert fáj már mindenem a kialvatlanságtól.
Korongozott az apjával a hétvégén a Főnököm! Majd teszek fel róla képet! :D
További ajánlott fórumok:
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- 10 hónapos csak az anyukája kezében hajlandó elaludni, kiságyába téve ordít. Mit lehet tenni?
- 7 hónapos babám nem hajlandó elaludni egyedül, minden éjjel felkell 4-szer.Van valakinek jó tanácsa?
- Mitől lehet az, hogy kisfiam nem tud napközben elaludni? Hiába fáradt, egyszerűen nem alszik el (folyt. köv.)
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?