Most 6 hónapos a lányom, a nem alvás úgy 1, 5 hónapja kezdődött. Egyszerűen nem hajlandó elaludni, csak, ha ott vagyok, mit tegyek? (beszélgetős fórum)
Töprengő!
Daninak boldog hófordulót!
Szia!
Végre te is újra itt!
Nagyon jók a képek amiket feltettél, édesek vagytok nagyon! Gratula a járáshoz ennek is eljött lám az ideje! :D
Tomi 13-án állt fel először, azóta mindig csak akkor próbálkozott ha fogtam a kezét, vagy belém kapaszkodott, erre ma teljesen önállóan és egyedül felállt a járókában és nem is akart leülni (csak letottyant)! Annyira édes! Ja, és ma 9 hónapos!!
Drága Csillagom!
Nem korholom az uradat, csak a mászás nagyon jót tett volna a kis buksijának, de ha nem, hát beérem a kúszással is! Egyébként nagyon jól teszi, hogy imponálni akar neked, mert hát ugye a feleség legyen az első! :D
Puszika nektek nagyon sokszor, sietünk hozzátok amikor tudunk!
Sziasztok,jó Titeket megint olvasni, nagyon kitartóan tartjátok a kapcsolatot.
Nekem mostanában nem volt gépem itthon csak éjjel, akkor inkább aludtam.
Gratulálok mind 3-toknak a szép-fokozatos fejlődésekhez. Nagyon jók a képek is. Én is tettem fel újat.
Andrisom 1 hete jár, "vége a jólétnek",elkezdődött a derékfájós időszak, ja és a rohangálós. PERSZE hatalmas öröm ez nekünk.
szép vasárnapot ..
Szia,
bocsi, de nag rohanásban vagyunk mostanában!
Dani is egyre ügyesebb, gratula neki. Tomi sajnos nem nagyon mászik, csak kúszik, hasoncsúszva mindent elér és úgy teper, hogy nem győzök menni utánna, ha nem figyelem kint van egyből a szobából. A könyökéről már emiatt le is jött a bőr, de majd begyógyul. A felállással egyre bátrabb, már a kádban is próbálkozik, még jó, hogy vettünk neki csúszásgátlót, mert esne egyfolytában.
Szia!
Gratulálok az újabb fogacskához! Örülök, hogy most nyugodtabb napjaitok vannak. Hű, nagyon ügyes Tomi, hogy már felállt!
Dani még csak kapaszkodik néha, de még nem próbált meg felállni. Mászik és ül, és most már gyakran fel is ül magától. Jön a 6. foga is, talán alul.
Szia!
6 kint van (2 lent, 4 fent). A napokban kapott kúpot éjelre és azóta nagyon kis mosolygós, édes baba.
Ja és a hétvégén felállt, amit azóta is rettentő kitartóan gyakorol!
Veletek mizu?
Jó reggelt!
Úgy látom, ti sem értetek rá feljönni ide. :-)
Hazajöttünk Csornáról, nagyon jó végre újra itthon lenni a megszokott környezetben!
Szia!
Akkor ez egy zsúfolt időszak a részedről, mindig történik valami!
Sziasztok!
Holnap megint utazunk, anyósomékhoz megyünk Csornára. Huhh...
Köszi :-)))
Jó éjt!
Köszike!
Ne aggódj, Tomi születni is 4070-nel született, így nem nehéz! Dani is nagyon jó súlyban van!
Sziasztok!
Igen, nagyon jó volt, végre nem voltam egyedül Danival. Anyukám nagyon élvezte az unokázást.
Sziasztok!
A legfrisebb eredmények:
Hossz: 71,5 cm bár szerintem nem jól mérték, mert egy hónapja 71 volt
Súly: 8750 gramm (600 gramm hízás)
Szerintem jók vagyunk!
Bár Édsanyámtól megkaptam, hogy vigyázzak, mert a zsírsejtjei most fejlődnek ki!
Tehát kedves mindenki, vigyázzatok, nehogy a gyerek véletlen jóllakjon! :D
Szia!
Az nagyon jó lehetett, sokat mamázott a lurkó?
További ajánlott fórumok:
- Kibeszélnéd a problémáid, társaságra vágysz vagy egyszerűen csak unatkozol? Gyere, beszélgessünk. :)
- Szerintetek sok anya szül azért második, harmadik gyereket mert egyszerüen nem hajlandók visszavenni a munkahelyére?
- 10 hónapos csak az anyukája kezében hajlandó elaludni, kiságyába téve ordít. Mit lehet tenni?
- 7 hónapos babám nem hajlandó elaludni egyedül, minden éjjel felkell 4-szer.Van valakinek jó tanácsa?
- Mitől lehet az, hogy kisfiam nem tud napközben elaludni? Hiába fáradt, egyszerűen nem alszik el (folyt. köv.)
- Segítsetek! 3 éves fiam csak akkor hajlandó elaludni, ha bent vagyok a szobájában. Hogy tudnám rászoktatni az egyedül alvásra?