Mi újság a kiskertben? (beszélgetés)
Pénteken rendezgettem a kertet. Próbáltam a lyukakat eltűntetni, ami a kutya ásott.
Leveleket újra össze gereblyéztem, a pavilon visszakapta a ponyvát, lemostam mindent (asztalok, székek, stb).
Ültettem rózsát, 3 kisfejűt és egy nagyvirágút. Persze mire elültettem mind a négyet, az egyik eltűnt. Kiszedte a kutya:S Visszaültettem. Kicsit megmetszettem a bokrokat, és megcsodáltam a már virágzó növényeket. A tulipánok is kinyílnak a napokban és a klemátiszek is:D
Gyöngyike is nagyon szép
A többi, nárcisz, jácint, aranyeső már elvirágzik lassan Az ibolyák is.
Jaj, a körtefám tele van virággal! Remélem beporozzák a méhek és lesz azért néhány körte. Tavaly, nagyon kevés virág volt és egyikből sem lett körte. Az alma most kezd virágozni, a ribizli még semmit nem csinál, csak leveleket növeszt.
Éééés, a karácsonykor ültetett őszibarack is rügyezik! Kibírta a hideget, havat. Még nem számítok gyümölcsre, mert nagyon fiatal, de levelekre már igen;)
Na, szépül a kert. Egyre zöldebb virágosabb:D
Figyeljétek az időjárást!
Hozzám néhány éjszakára kritikus hőmérsékletet jeleznek előre a meggy virágzása szempontjából. Még pont akkorák, hogy tudok rájuk tenni fátyolfóliát.
Készüljetek fel ti is ha kell!
Megkapirgáltuk az eprest, az unokám fejezte be.
Bújik a zöldborsó, a hagyma, ezt későn dugaszoltuk el.
Látszik, meghálálják a növények a ráfordított munkát.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc-folyóiratokkal, újságokkal
- Kinek mi a véleménye Rubint Réka újságjáról?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Miért lehetnek ma már trágár szavak az újságcímekben?
- Mit válaszolsz, ha azt kérdezik tőled "Mi a helyzet" vagy "Mi újság"?
- Kertészkedés kiskertben