Mi újság a kiskertben? (beszélgetés)
Már gondoltam a fotóra, de olyan sok van, hogy lehetetlen megjegyezni.
Valószínű, hogy maradnak. Majd lassan levágom a leveleit és jó lesz úgy is....
Esetleg fotózd le most, hogy később tudd, mi volt ott. Én biztos nem húznám ki. Ha át akarnám ültetni, óvatosan kiásnám, hogy a gyökere ne sérüljön. Nekem néhány átültetett hagymás virág, például a liliom az áthelyezést követő évben nem hozott virágot.
Két éve kaptam három virághagymát, amit nem tudom, hogy milyen növény. Tavaly csak levelet hozott. Most viszont bimbó van rajta. Már nagyon kíváncsi vagyok, milyen virág.
Én is pont azon gondolkodok, hogy bár még nem száradtak le a hagymás növények, de megpróbálom kihúzogatni mindet és máshogy elültetni, mert összevissza nőnek és nekem jobban tetszene, hogy pl. csoportosan lennének tulipánok, jácintok és nárciszok.
Van nem messze tőlünk egy kert, ahol a nárciszok kis kupacokban nőnek. A kis kupacok között van 20-30 cm távolság, és mindig olyan szépek;)
Valami ilyesmit szeretnék én is, csak nem tudom, hogy most felszedhetem e.
Ilyenkor még felismerem a levelei alapján, de ha elszáradnak, akkor már nem mindet...
😅
Szerencsére van helye,a fűnyíró is meggyepálja.
A citromfűvel meg békét kötöttem,, legyen ha annyira akar.
Jobb mint a gyom.
A gyöngyvirág évről évre elkápraztat.
Métereket halad egy szezon alatt:)
1 hete nyírtam füvet, de most újra megtehetném, csak húsvétkor nem akartam zajongani;)
Egyre jobban elburjánzik minden:D
A rózsaszín klemátisz virágzik, a lila csak bimbós.
Kibújtak az elvetett magok, virágzik a ribizli és az almafa. A körtefa viszont elvirágzott.
A kis robot-fűnyíró tette a dolgát szorgalmasan.
Kicsit összevissza ment, estig még befejezheti a munkát.
Virágba borultak a törpe gyümölcsfák.
Most virágzik az alma, a körte és a cseresznye.
További ajánlott fórumok:
- Szólánc-folyóiratokkal, újságokkal
- Kinek mi a véleménye Rubint Réka újságjáról?
- Zavar ha a párod valahol pl. újságban, filmben, neten bombanőket lát? Nem érzed hogy összehasonlít, vagy különbséget lát?
- Miért lehetnek ma már trágár szavak az újságcímekben?
- Mit válaszolsz, ha azt kérdezik tőled "Mi a helyzet" vagy "Mi újság"?
- Kertészkedés kiskertben