Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok? (tudásbázis)
Nincs rá sok esély :-(
Bár nekem nem igazán volt, a közeli kismamák egyike sem számolt be pozitív tapasztalatokról.
szerintem semmivel.
habár passz, nekem nem voltak
Szerintem sincs semmi esély a terhességi csíkok eltüntetésére, bár vannak akik azt mondják, hgoy orvosi beavatkozással, vagyis injekciós kúrával el lehet tüntetni!
Engem is zavar egy kicsit, de hát ez van, amitől keletkezett az már fontosabb a számomra! A kisfiam! :)
Köszönöm a választ.
Gyógyszertárban szerezhető be vagy valami drogériában?
Szia!
Megkérdezhetem mi volt annak a spéci stria elleni krémnek a neve?
Nekem extra száraz bőröm van és már gyerekkoromban kialakult a csípőmön néhány csík sajnos. Nagy problémáim voltak az ivással: volt hogy kiszáradtam, és elájultam, mert több napig nem ittam. Amit biztosan mondhatok, hogy a sok és minél több folyadék fogyasztása nagyon fontos!!!! NAGYON!!!
Az érdekes a dologban az, tapasztalataim szerint, hogy egyáltalán nem jutott eszembe, hogy szomjas lennék, és úgy történt a baj. Ezért én megpróbálok tudatosan koncentrálni az ivásra.
Sziasztok! Nekem is vannak:(
Elég szomorú is vagyok tőle. ELmúlni nem fog magától soha!!!:(
Az hallottam én is,hogy a napozás,szoli halványítja k,icsit őket,meg a Faberlic katalógusban láttam valami krémet stírákra,nem tudom milyen lehet...
Az viszont igen ,hogy az Ilcsi füves krémek nagyon jók!!!
Szia!
Ahogy előttem is megmondták, semmivel. Ha gyenge a kötőszöveted ez sajnos így marad, csak krémekkel, olajokkal segítheted a bőröd nyúlását.
Egy gyerekvallalasnal szerintem benne van a pakliban, hogy a test leamortizalodik tole.
Aki ezt nem tudja tudomasul venni, az ne vallaljon gyereket. Vannak persze szerencsesek, akiknek nem marad a boren semmi nyoma, de ez a genetikan mulik.
A mediterran tipusu noknek rugalmasabb a boruk es a kotoszoveteik is. A magyar nok nem tartoznak kozejuk.
Egyebkent meg ha mar a csik kialakult, az nem fog eltuni soha.
Terhesseg alatt erdemes kenegetni wheatgerm olajjal (ha jol tudom buzacsira olaj ez magyarul, de lehet tevedek). Ha ez mellett is kialakul, akkor mar csak maximum plasztikai sebeszt erdemes megkerdezni, mit tud vele kezdeni, ha tud.
Kedves Noncsi
Szerintem is bőrtípustól függő dolog ez. De ha megszületik a bébi, biztos egy kis idüre elfelejted. Meg a férjed is. Amúgy legyen büszke, hogy ezt is kiálltad a gyermekért.
Szia!
Olvastam a történeted a fórumban! Én most vagyok a 40.hétben, eddig szintén dm-es krémmel kencéztem és nem is volt semmi probléma, de kb két hete az alhasamon megjelentek a rettegett csíkok.... Végül kipróbáltad a Vichy-t? Esetleg valami más, jól bevált módszer? Köszi a választ!
Szió!
Le tudnád írni a nevét annak a spéci krémnek?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Ki mit használ vagy használt a terhességi csikok megelözésére?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- A terhességi (hízási) csíkok
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Akinek a terhesség után jelentek meg a terhességi csíkok, mivel tudta azt eltüntetni (ha el tudta..)?