Mivel tüntethetőek el a terhességi csíkok? (tudásbázis)
Sziasztok!
Bármit is használtok eltünni nem fognak, legfeljebb halványodnak.
Mikor én terhes voltam spéci stria elleni krémmel kenegettem a pocakom. Egy gramm csik sincs rajta!!
Viszont arra nem gondoltam, hogy a melleimet is kenni kellett volna. Na, ott aztán van is csík bőven:((
Sziasztok!
Használjatok Bioptront!
Hú, nekem szerencsém volt mert nem lettek csíkjaim. A barátnőm viszont sokat hízott-fogyott és szegény elég ramatyul néz ki. Már kb 5-6 dolgot próbált huzamosabb ideig de sajnos egyik sem jött be.
Idővel maguktól halványodnak de ennyi az eredménye.
Én 1991-ben voltam terehes a nagy fiammal újjnyi vastag csíkok lettek a hasamon, a hasam alsó részétől a gyomrom tetejéig, van belőle vagy tíz. Akkoriban a férjem egy angol krémet szerzett be, 250g-mos kis tégelyes krém volt 999ft. Azt mondták tuti! Megvettük, mert nem akartam, hogy csúnya legyen a bőrőm. Semmit sem ért. Én, úgy gondolom, ha valaki hajlamos rá, az kenheti bármivel úgy is kireped a hasa.
Sosem használtam bikinit, másnak meg nem mutogatom, a férjem meg ímádja ezeket a csíkokat, így nem érdekel a dolog:)))
Vannak mindenféle kozmetikai eljárások. Kozmetológus orvosok végzik, drága berendezésekkel. Az eredmények nagyon jók, de az áruk borsos. Kb. 10-12 ezer forint/ kezelés és egy-kettő nem elég.
Érdemes utána nézni. A múltkor volt a tévében is egy riport ilyesmiről a "Két testőr" című vasárnap reggeli műsorban.
Engem az érdekel, hogy a csikok után a bőr lehet még feszes?
Nekem, mivel nagyon vékony voltam és hiztam, már 5 kg után is csikos lett a fenekem és a combom is.
Most már alig látszik de félek, ha lefogyok, akkor már sosem lesz a régi, lógni fog? :((((
Vagy meglátszik?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményed arról az ötgyermekes anyukáról, akinek a hasa tele van terhességi csíkokkal, mégis kétrészesben napozott a strandon?
- Ki mit használ vagy használt a terhességi csikok megelözésére?
- Tudsz valami jó megoldást a terhesség utáni terhességi csíkok eltüntetésére és a has feszességének visszaszerzésére?
- A terhességi (hízási) csíkok
- Clear Blue terhessegi tesztnél akkor is lehet halványan látni a csíkokat, ha az eredmény negatív?
- Akinek a terhesség után jelentek meg a terhességi csíkok, mivel tudta azt eltüntetni (ha el tudta..)?