Mivel lehet kezelni 14 hós babánál a szájpenész? (tudásbázis)
szia nekünk a gyógyszertári kence használt igaz minden ecsetelésnél üvöltött de hamar rendbe jött nemsokkal később volt aphtája is arra tantum verdét és valami rázókeveréket kapott na meg persze állandóan főzni mindent amiből ivott vagy a mivel evett ezt jó egy hétig kezeltük mire elmúlt
remélem hamar meggyógyultok:)
Szia Mona
Az enyém 17 hós és most kapott először el szájpenészt. A dokinéni azt mondta, hogy a fogzás miatt legyengült immunrendszer okozza a bajt. Be is van rekedve, ez is a szájpenész miatt van, meg az étvágytalanság. Hát most kifőzzük a csőröspoharát, evőeszközöket.. kezelni meg sokféleképpen lehet, a homeopátiától a gyógyszertári kencékig...
Kiváncsi vagyok, nálatok hogy alakult a dolog, hátha olvasod még a fórumot.
A szoptatástól sem kapna egy gyerek szájpenészt.
Egyszerűen picit meggyengül az immunrendszer és kialakul.
Glicerin borax, a patikában recept nélkül megkapok.
Evvel kell naponta többször ecsetelni a nyelvét.
A cumikat, evőeszközöket pedig naponta főzd ki, vagy sterilizáld.
Rózsaméz.
patikában lehet kapni,belemártod a cumit,és beadod a szájába!Ha nem cumizik,akkor valamivel kend be neki:)
A szájpenésznek ilyen tünetei tényleg nincsenek. Az csak foltos, esetleg étvágytalan tőle. Lehet kapni a patikában ecsetelőt.
Nem lehet, hogy van egy kis megfázása, és attól rekedt meg aluszékony?
További ajánlott fórumok:
- Kisgyermek bőre nagyon ekcémás, mivel érdemes kezelni, ha orvoshoz nem szeretném vinni?
- Begyulladt sebet mivel tudom kezelni?
- Asztmát mivel lehet kezelni a szteroidokon kívül?
- Mivel tudom kezelni 2 éves kisfiam fenekét, ha fogzásnál kimarta a hasmenés?
- Égési sérülést mivel kell kezelni?
- Nőgyógyászati probléma! Tudna valaki segíteni, hogy a gombás fertőzést mivel tudnám kezelni?