Mivel lehet csillapitani a fájdalmat, és azt az égő, csipő érzést ha aranyér van kialakulva? (tudásbázis)
Szia!
Azokat mind megtaláltam. Azt hittem, hogy azért mondod ,hogy nézzek utána,hogy valami nem stimmel a kenőcs körül. Nekem a gyógyszerészem javasolta,recept nélkül kapható, és eddig bevált. De különben köszi:)))
Valamint van egy aranyeres fórum is a Hoxán, érdemes oda is elnézned
Ott olvastam, Margitnéni javasolt egy gyógyszert, az anyosomnak az nagyon rendbe tette az aranyerét!:)
Ajánlom ezt az oldalt figyelmedbe. Én is azután guberáltam ki a neten, mikor olvastam a Doxiproct OM kenőcsről az előttem lévő hozzászólótól.
Szia!
Nekem a Reparon kenőcs és kúp jött be. De néztem, vannak homeopátiás bogyók is.
Köszönöm szépen a jó tanácsokat..aranyos vagy..
Szép napot...
Szia!
Én azt nem tudom, hogy a körömvirág krém jó e aranyérre, de én a Doxiprokt kenőcsről hallottam, hogy hatásos.
A gyógyszertárban biztosan fognak tudni ajánlani Neked többfélét is.
Amúgy ha kipróbálod a körömvirág krémet, biztosan nem vesztesz semmit, ártani nem fog.
Szia
Körömvirág kenőcsőt ajánlott egy ismerősöm ..akkor az vajon nem hatásos?
További ajánlott fórumok:
- Sarokcsont kinövés!!Van valakinek ezzel kapcsolatosan tanácsa?Műtét, vagy elviselni a fájdalmat ...
- Mihez hasonlítanád a szülési fájdalmat/makat?
- Hasfájós babák! Tudom, hogy nincs ellenszere, de kinek mi vált be a görcsök csillapítására? (gyógyszerek, ékezés, masszázs, stb...)
- Kérlek segitsetek! Nővéremnek 38.7'C-os láza van és nagyon görcsöl a hasa! Mivel lehetne csillapitani a görcsöket? Valamilyen házi módszer?
- Refluxtól fáj a torkom.milyen szerrel tudnám csillapítani ezt az égő fájdalmat?
- 7hónapos kislányomnak jönnek az első lapátfogai. mivel csillapítsam a fájdalmát?