Mivel engesztelnéd ki a durván megbántott férjedet, barátodat,? (beszélgetés)
mert hecceled magad bébike, nézz a yutubon kabarékat shoderklubot
és gondold azt dolga van majd jön
nyugi semmi baja nem lesz, nagyfiu
te megirtad neki hogy bocs, te megirtad neki hogy várod és ennyi
amugy hány napja megy ez?
Megértelek, pontosan tudom, miről beszélsz.
Egyrészt, ha a férjed nem egy kapitális barom - és nyilván nem az :), akkor nem fog terhesen egy ilyen hülyeség miatt elválni tőled.
Másrészt ne lovalld bele magad a hülyeségbeeeeee! :)
Ez a rosszul vagyok duma szerintem csak ront a helyzeten. Legalábbis az én uram hazarohanna, majd miután megbizonyosodna róla, hogy lódítottam, még dühösebb lenne és még messzebbre menne. Ő biztosan nem viselné el, hogy hülyének néztem ezek után.
Szóval, szerintem most higgadj le, és aludj egy jót. Ne rontsd tovább a helyzetet.
az nem jó jel, azt jelenti hogy már vannak gondok
ebből kiindulva azt tanácsolom hogy te gondold azt hogy meló ügyben elutazott, majd jön, ez engem mindig megnyugtat és csináld a napi rutint nélküle
aztán majd jön ha kialudta a makacsságát
Számoltam már sokszor tízig. Úgy éreztem, hogy csak így tudom a tudtára adni, hogy mekkora tuskóge.i a munkatársaival.
Olyan jól sikerült, hogy itt hagyott a fenébe.
ez nem jó a rosszul vagyok duma, több ok miatt sem
ha hazajön és nem vagy az mégjobban utál majd
ha nem jön haza erre se te leszel majd rosszul
és ha majd később tényleg rosszul leszel akkor meg majd azt hiszi kamuzol
a jóégre kérlek ezt ne , légyszi és ne is emlits ilyet még magadnak se
Biztos meg fogja bocsájtani,minden csinnadratta nélkül is, ha szeret, de elfelejteni nem fogja soha.
Vigyázni kell, hogy mit mond az ember a párjának.
Néha jobb tízet számolni.
Szerintem a nők hülyébbek.
Ő nem tipikus férfi szerintem, ők nem játszmáznak, eccerűek, mint a faék és azt gondolják, amit mondanak. Meglepő módon. :)
Szerintem is.
Magamból kiindulva - engem is békén kell hagyni, ha valóban elérték azt a pontot (amit amúgy nagyon nehéz). Viszont azért ennyi kellene, hogy tudjam, érdeklem a másikat, csak tiszteletben tartja a kérésemet.
bammeg sokkal könnyebb lenne leszbinek lenni, hülye pasik
mi ha megsértődünk kibeszéljük és kész nem duzzogunk, amugy valami van a levegőben mert baromi sok a válás mostanában:(
Nem hatja meg a nagyon szeretlek, nagyon megbántam duma.
Semmire nem válaszol. Már azért gondolkodom olyan szemétségeken, hogy hazarobbantom olyan dumával, hogy rosszul vagyok.
Viszont így még soha nem féltem, hogy elveszítem.
Át fog látni rajta, szerintem csak rontanál a helyzeten.
Bár ez eléggé játszma szagú, ha hívod, b.sztatod, ha nem hívod, letojod?? :(
Írj neki egy sms-t, valami hasonló szöveggel: drágám, tudnod kell, hogy nagyon sajnálom ami történt és nagyon hiányzol. Megértelek, hogy most nem akarsz látni, de én nagyon várlak haza. Aztán várj.
igen, az kicsit önző lenne.
szerintem kimegyek utána.....
de félek, hogy nem lesz meg az egyensúly.
tudod: ha zaklatom, akkor nem tartom tiszteletbe a kérését, ha nem zaklatom, akkor meg olyan szemét vagyok, hogy az sem érdekel, hogy megbántottam...
ilyenkor nagyon tudja tekerni-csavarni a szavakat, hogy ő legyen a győztes.
de most már olyan aljasság is eszembe jutott, hogy azt mondom neki, hogy rosszul vagyok! csak az a kérdés, hogy elolvassa-e az üzenetemet :)))
irj a gyerek nevében egy levélkét neki,
ilyesmit, hogy apa ne haragudj és gyere haza, nem akarok egy ilyen bunkó nővel kettesben lenni amilyen anyám:D
gyere mert én nagyon szeretlek, meg anya is biztos csak most a dokik valami hormonokat emlegettek biztos az a baj.
puszillak
a te magzatod
További ajánlott fórumok:
- Dühöngők, megbántottak, kötekedők ide!
- Mi az a legcsúnyább, legdurvább dolog, amivel a párod megbántott?
- Ma nagyon megbántottam a párom...mit tegyek?
- Bocsánatot kell-e kérni, egy baráttól, akit megbántottál, mert szerinted csúnyán viselkedett veled?
- Tanácsokat kérek! Barátomat megbántottam hétvégén, és azt mondta nem találkozunk emiatt 2 hétig. De születésnapja lesz most pénteken...
- Mivel engeszteled ki a Párod, ha megbántottad?