Mivel engesztelnéd ki a durván megbántott férjedet, barátodat,? (beszélgetés)
igen, őt is hagyni kell, de most az a baj, hogy nagyon messzire rúgtam a pöttyöst és félek, hogy ha nagyon békén hagyom, akkor szépen megkér rá, hogy váljunk el, még úgy is, hogy úton a gyerek...
nehéz felidegesíteni, de nekem most annyira sikerült, hogy így még soha.
Ha így reagált, akkor jó alaposan belegyalogoltál a lelkébe valóban. Talán tényleg békén kellene most hagynod. Ha elmondta, hogy egy darabig nem szeretne tudni rólad és nem tartod tiszteletben, folyamatosan hívogatod, ismét megbántod. Már megint nem rá figyelsz, az van, amit te akarsz.
Majd lehiggad és akkor elfogadja a bocsánatot. Te meg főjj addig a levedben ;)
Várd meg, míg lenyugszik. :) Aztán ha hazament, ülj le vele, beszéld meg, és utána kedveskedj neki sokat, biztos tudod, minek örül.
(Ha mi összeveszünk, az én párom is elmegy fél órára, vagy ha valamin úgy felkapom a vizet, hogy félek, őt is megbántam, miközben semmiről sem tehet, akkor meg én megyek el. Nem rendszeres, de nekünk segít.)
viszont van egy ötletem amolyan női
én fognám a cuccom és utánamennék hogy drágám jöttem nyaralni én is, majd meg...őszakolnám:D
szerintem ne keresd," minél jobban nyomulsz annál jobban távol tartja magát tőled. ilyenek a pasik."
ezt egy férfi tanácsolta
Megaláztam, egy nagyon fájó periódusát az életének hoztam elő, hogy a szavaimnak nagyobb nyomatékot adjak.
Jó lenne elnézést kérni, csak éppen fogta a kutyánkat és szerintem elment a nyaralóba azzal az elköszönéssel, hogy "most egy darabig nem szeretnék tudni rólad".
Zaklatom folyamatosan :))) sms-ben, e-mailben, hívom percenként, de semmi válasz.
Röviden, velősen, szemtől-szembe bocsánatot kérni.
Semmi laca-faca-körítés-ingyom-bingyom.
További ajánlott fórumok:
- Dühöngők, megbántottak, kötekedők ide!
- Mi az a legcsúnyább, legdurvább dolog, amivel a párod megbántott?
- Ma nagyon megbántottam a párom...mit tegyek?
- Bocsánatot kell-e kérni, egy baráttól, akit megbántottál, mert szerinted csúnyán viselkedett veled?
- Tanácsokat kérek! Barátomat megbántottam hétvégén, és azt mondta nem találkozunk emiatt 2 hétig. De születésnapja lesz most pénteken...
- Mivel engeszteled ki a Párod, ha megbántottad?