Mitől vagyunk önmagunk?Kutatás.. (beszélgetés)
örült vagyok!
fizetés? nevetséges! Ez itt Baranya!
Míg máshol egy hangmérnöki munkára óránként a paraszt megkapja a 1800 - 25000 hufot addig itt, ez jobb esetbe is csak 600- 1200huf per óra!
miért kell ennyit dolgoznom ?
-van egy elég jól felszerelt próbatermünk (amit kpból raktunk össze)!
-és néha nem árt még egy két küttyű! (ezt is kpért fogjuk meg venni)
-ismerősöknek és baráti körön belül nekem nincs pofám pénzt kérni sok esetben!
fellépések: hát Eszéken bulinként 50-65ezret lehet keresni, itthon ha 30-40ezret megkapod akkor az már nagyon jó! de itthon mi a probléma?
-parti szervezők! -akik elkezdték tönkre tenni a klub életet! Ő nekik köszönhető az irreális terembérlet jó pár helyen! Ha ilyen parti szervező hív -az megint egy vicc, hisz voltam már Pesten zenélni úgy hogy mínuszra jött ki a buli. Fizetem az italom, és az utam és 20ezret vágott hozzám buli előtt 15tel indultam Pécsről haza értem 9ezerrel!
Na hadd ne taglaljam!
És nem árt az sem ha van valami amihez hozzá tudd nyúlni az ember ha olyan van! ugye? mert jöhet komolyabb csekk vagy egy számla stb...
és nekem nincsenek csekkjeim, hogy jajj a plazma tévé, az autó, a számítógép vagy egyéb más! Nevemre csak az előfizús telom jön!
:o)))))))
Tudod Te, hogy értem! :o)))))
Sok sikert hozzá.
Én nagyon megszívtam, de sok boldog házaspárt látok magam körül.
Nemcsak hinni kell a fémekben (ásó, kapa, harang), hanem dolgozni is érte nap, mint nap mind a kettőnek.:))
Sok szeretettel AKARNI kell mindkettőnek az összetartozást, s a közös perceket, órákat nagyon megbecsülni, s egymással, együtt tölteni.
hát férjem tuti nem lesz :D max asszonykám!
és nem szoktam ilyen lenni! :)
valahogy én még hiszek abba a régi hablatyba " ásó kapa nagyharang" :)
Úgy értem, hogy addig lenne normális a férj, amíg a násznép haza nem megy, utána az ifjú feleség mellett szeretné élni tovább addigi agglegényéletét? A feleséget meg bejárónőprogramra beállítva akarná használni?
Természetesen nem beszélgetve vele, s nem a tenyerén hordozva. Egyedül élve, házasságban.
ezt úgy érted hogy ő változna meg vagy hogy lecserélném ?
ha meg változna akkor egyebacca ha már elvettem az enyém :D
utóbbi dolog meg kizárt! inkább meg kísértem a sorsot alaposan!
drága gyúrok ám sörpocira :D
úgyhogy az gömbölyödik szépen :):$
milyen szintet? adósság adósság hátán, ez ám az igazi szint :D
ne vicceljünk már...
ez készteti őket le vannak tompítva mint ha a sima tévé nem tenné meg nekik meg a régebbi autó...ebbe inkább ne menjünk bele. hisz köztudott hány ilyen van. utána meg siránkoznak hogy jajj ezt fizessem ki azt...
saját életünk ellen dolgoznak
na ez az igazán szánalmas!
Nem értek egyet.A legtöbb ember azért dolgozik,mert felépített maga köré egy bizonyos szintet és azt muszáj tartani,azért kell úgymond többet dolgozni,vagy muszájból dolgozni.
No és persze ha már gyerekek is vannak akkor már kiszállhatatlanul benne vannak az emberek egy ördögi körbe.
De sokszor túlzás amit "felépítenek".
tény :)
legalább nem egy biztonságtalan talajra próbálok várat építeni :) hanem fix talajra úgy hogy az alapot együtt ássuk ki és vagy felépítjük az egészet együtt és élvezzük vagy úgy marad! :) és tova állnuk
Erre így még nem is gondoltam!
most viszont kérdem én, ha nincs elvárásunk egymástól, akkor miért legyünk együtt?
csak a sexért?
hisz ha nincs elvárásom a másiktól miről beszélgessek vele?
ha ő sem várja el tőlem az alap kommunikációt akkor mi értelme van?
az hogy X év múlva meg szólal vagy én, te ki a fa...m vagy? - jó - jó együtt élünk v. éltünk sex is volt meg minden de ki vagy? hogy hívják anyád apád? van tesód? -semmi értelmes! na láti erről beszélek ez a mai társadalom krémje :D
nem baj kivagy hogy hívnak dugunk egyet együtt vagyunk kicsit vagy nem -de jóformán semmi!
Élő példa kaptam is egy csajtól ez miatt pofont, pedig nem én érdemeltem! Találkoztam egy régi barátommal, be mutatta a barátnőjét le ültünk inni egyet beszélgetünk a csaj hallgat. szinte semmire nem akart válaszolni, elkezdtem pöckölni a hangulatot alap szindrómai tüneteim miatt. kérdem mióta jártok 1 hónapja :D megy az agy húzás. beszóltam egy ilyen kérdéssel ...hogy akkor végül is miért vagytok együtt ? haver arcán nagy vigyor :D tudtam nem komoly a csaj. szegényke igen vörös fejjel állt már forrt az idegtől...a kegyelem döfés az volt, haverom szemébe néztem... és meg kérdeztem milyen színű a barátnőd szeme? elcseszte a választ én kaptam a pofont haver röhögőt egyet elment a csajszi haverral le ültünk és elmondtam neki hogy eszméletlen szép zöldes-barna szeme volt a barinőjének. Ő röhögőt és elmondta épp azon filozot, hogyan dobja ki, mert már elege volt ebből a némaságból...mert a csaj vele is ilyen volt! Tanulságos példa 2009.3hónap óta!
nem :)
mert ahhoz túl hiperaktív vagyok és nincs ilyen vágyam hogy fű szoknyás csajok hozzanak koktélt és legyezzenek egyszer kipróbálnám 1-2órára
de utána vagy szörföt próbálnék vagy ha a közelbe van erdő v. dzsungel mennék egy kört :)
Élvezettel persze lehet csinálni, amikor nem kezd be golyóztatni a hétköznapok szürkesége! :) ha nincs a napokban monoton hatás. de ha te nem szoktál befásulni akkor hazudsz, hisz mindenkivel előfordul, hogy a fa... ki van... ide menjek oda menjek - beteget jelentenék de kell a pénz muszáj dolgozni - muszáj elmenni ahová meg ígérted. És lehet ki röhögsz - de szerintem ez nem normális. Mi most meg tesszük "nekik" de gyermekeink milyennek lesznek vagy 30-50 év múlva a társadalom milyen lesz??? mint az agy halottak! kb DROIDKOR! :)annyira tompítanak minket hogy az valami eszméletlen! mi meg hagyjuk. és mi van a háttérbe ? - PROFIT Orientált világ ami a pár multinak kedvező mi átlag emberek leszünk igazán csak marionett bábúk.
További ajánlott fórumok:
- Filozófiai gondolatok az Életről, önmagunkról.
- Önbizalomhiány fejlesztése avagy hogyan segíthetünk önmagunkon?
- Újra gőzerővel hajrázunk! Ki tart velem? Egy új csinos, szép alakért és szeretni való önmagunkért!
- Hozzuk ki magunkból a zsírpárnák mögé elbújt igazi NŐT!A terv:Legyőzni Önmagunkat!VÉGLEG!
- Szerinted lehetséges a pánik betegséget önmagunkkal lerendezni?
- Találkozás önmagunkkal