Mitől lehet, hogy a 4 éves kislányomnak viszket a feneke? (tudásbázis)
Köszi mindenkinek!
Beszéltem reggel a dokival.
Mivel egy picit a torka is piros a lányomnak, így valami vírus lehet, ami talán a kiwivel is összejátszik véletlenül.
Éjjel nem volt hasmenés, reggel sem. És viszketés sem. Így azt ajánlotta, hogy várjunk még egy napot.
kiwitól az én fiamnak is híg a széklete
de mindenképpen hívd fel a gyerekorvost, egy székletvizsgálat nem árt
kisfiamnak is volt már, de szerencsére semmit nem találtak
férges lehet akár a játszótér homokjától is...
Hogy lehet észrevenni? Viszket a popsija, ha sok van, látható a székletében is.
Hogy kezelik? Gyógyszerrel. Féreghajtóval.
Általában:
Koszi. Az a tuti, ha holnap felhivom a dokit.
Igazabol ki is csipte neki a kaki, piros is.
Ez mas is lehet. De sajnos a viszket a feneke tünet mást is jelenthet... Ha nem múlik par óra alatt (hiszen ha eteltol van akkor par órával a nagyWC utan mar nem kellene viszketnie) akkor mar van a dologban.
Kolléganőm fia 2 évesen panaszkodott otthon (bölcsis) hogy viszket a feneke... Anyja nem nagyon foglalkozott vele csak par nap utan, amikor is kiderült hogy férges lett a gyerek - valószínű a homokozótol , de ki tudja? Kikezelték & rendbe jött hamar.
...tegnap es tegnap elott eleg sok kiwit megevett. Pontosan 5 db- ot. Eddig ezt nem szerette, igy arra gyanakszom, talan kozre jatszhat a dologban. Ma du. kb. 4- szer volt kakilni es tegnap is du. mar mondta, viszket a feneke. Ma is ugyanez.
Sosem hig a szeklete. Tegnap es ma mar egy picit higabb volt, olyan savasnak tuno. Holnap felhivom a gyerekorvost, de addi is kinek mi a tapasztalata? Bekentem neki Sudokremmel, ill. Neogranormonnal is felvaltva. Adtam neki most este Fenistilt...
Lehet a kiwi? Vagy valami mas? Koszonom!
További ajánlott fórumok:
- Mi lehet a kislányommal?
- A kislányom nagyon sűrűn beleesik a hasmenéses hányásos járványba. Mit adjak neki amivel erősíteni lehetne a szervezetét?
- 6 hónapos kislányom kb. egy hete rendszeresen felébred éjszaka. Próbáltuk etetni, de nem éhes. Mi lehet a probléma?
- 5 hetes kislányom feneke kisebesedett. Mivel kenjem, hogy gyorsan begyógyuljon?og
- Hogyan lehetne a 6 éves kislányomat leszoktatni az ujjszopásról?
- A kislányom testén a bőre olyan mint a smirgli papír, és nagyon viszket neki. Van valakinek tapasztalata, hogy mitől lehet?