Mitől enyhülnek a menstruációs panaszok? (beszélgetés)
Nekem a gyógytea(görcs elleni) és a homeocsöpp jött be,meg a lélekben rákészülés...de sajna nem mindig...például pont ma megjött és eléggé görcsöltem.
Csak van egy heppem,nem szeretek gyógyszert szedni!
De együttérzek,nagyon nagyon tud fájni!
csak együtt érezni tudok.nekem is ilyen-a szülés után egy időre nem kínzott meg-most meg megint-tisztára mintha beindulnának a fájások.én pihenek ha tudok és ha kell veszek be egy egy fájdalomcsillapítót(voltaren dolo)próbálok lazítani.
Nekem a no-spa, algopyrin kombináció vált be. Hála az égnek most már nincsenek ilyen gondjaim. Gondolom már öregszem!!
Azért kérdeztem a spirált mert nekem is ez volt a gond mikor az elsőt feltették.
Nem szedsz fájdalom csillapitót?
Mivel védekezel? Met ha spirál akkor okozhatja ezt!
Detto, csak két gyerekkel :(
Okosat nem tudok mondani, csak együtt érzeni :)
Nagyon megkínoz mikor megjön a havim, nagyon görcsöl a hasam alig élek két napig,nem beszélve hogy nagyon sok is van.
Ja és három gyerekem van, a szülések után rosszabb lett a helyzet. Tudtok mondani valami okosat?
Tudtad, hogy az Algoflex-M is hasonló a No-Spa Algopyrin kombinációhoz? :) Egy fájdalom csillapító, egy görcsoldó.
Vicces így itt olvasni, oké megyek egyet szülni, hogy ne fájjon a hasam:D
Málnalevél tea, meleg, ha minden kötél szakad akkor gyógyszer.
Melegvizes palack az alhasra
Nekem az AlgoflexM használ csak, illetve a cickafark tea...
Geridina. Szoptatás alatt is lehet használni?
Menstruációs görcsre tudok egy régi trükköt, ápolónőként egy idősebb doktornőtől hallottam és be is vált! Egyszerű No-spa és Algopyrin kombinációja. (1 tbl. No-spa és 1 tbl. Algopyrin)
15 perc alatt elmulasztja, kb 6-8 órára
Szia!
35 évem alatt egy hatásos gyógyszert találtam csak rá, a flector port
Nekem a szülés segített. Előtte szedhettem bármit semmi nem volt hatásos.
Ti mit használtok ha éppen "megjön" és fáj, görcsöl? Bevállt tippek? Trükkök? Esetleg bogyók,teák amiket a patuikákban vagy drogériákban is lehet kapni...?
ewel a fajdalmat enyhitem...
nekem a feketemaszlina segit sokat, baban.....:) de tenlyeg...a gyogyszerek nem hatnak..:(...
A görögszénamagból főzőtt tea segít...és még sok minden másra is jó. Egyébként azt mondják, lelki eredetű a görcs. A nő nincs kibékülve magával...
és tényleg használ a meleg is! Én anno törölközőbe csavart meleg fedőt használtam erre a célra, nagyon jó volt. Aztán fedeztem fel a görögszénát, de a hatását nem tudtam "élvezni", mert közben terhes lettem...nem volt már rá szükség. És azóta pedig már görcseim sincsenek.
Régen nagyon erős görcseim voltak, aztán szültem és most semmit nem érzek csak azt hogy eláztam.
Nekem régen mindig a meleg segített. Meleg zuhany vagy felmelegített párna, egy gyógyszer, aztán ettem egy nagyot és így tompult annyira a görcs hogy el tudtam aludni.
jah és még kimaradt, h volt idő amikor rengeteg volt, azon a c vitamin maximálisan segít, ajánlom figyelmetekben
nekem az első nap nagyon rossz, de a körzeti orvos apranaxot ajánlott, az az egyedüli ami bevált, nálam ilyen nospa, meristin nem segített:( volt idő amikor már fetrengtem, sírtam a fájadalomtól kamaszkoromban, ma már enyhébb, de ha nagyon fáj ez agyógyszer megbízható, megoldja a fájdalom múlását.
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy az első gyerek után minden meg fog oldódni, de azt még nem tudom megmondani, hogy igazat mondott-e vagy sem
amiota 21 eves lettem nagyon faj mensi elso napjan mitol lehet??? kisebb koromba sosem fajt...uj ez nekem hogy faj....osszefughet awal hogy kiderult hogy dgondok vannak a vesemmel...?? ciszta?? szerintetek miert pont most 21 evesen faj??
Sziasztok!
nekem két éve normális menstruációm van 5-7 nappig tart....de most ez a 14. napja h. megvan....Mit csináljak???Kérlek segítsetek ....
Sziasztok! nekem egy kicsit költségesebb módszer segített, de legalább tartós. Én kb. 13 korom óta annyira szenvedtem a menstruáció első két napján, hogy hánytam, ment a hasam, melegem volt, de rázott a hideg és volt, hogy olyan görcsöm volt, hogy otthon a földön mászva kértem anyukámat, hivjon orvost. Próbáltam a melegítőtapaszt, csomo gyógyszert, gyógyteát, végül már az ipari mennyiségű cataflam sem segített. Ekkor elmentem fonalbeültetéses akupunktúrára (1 alkalom 12 e Ft) és kb. a 4. kezelés után szinte teljesen rendbe jöttem. Csak az első nap érzek egy kis kellemetlen érzést (nem görcs), 7 napról lerövidült 5 napra, abból 3 nap ami említésreméltó.
Premens tabletta, nekem bejött!
ma hajnali tapasztalatom...csak a flector továbbra is...
További ajánlott fórumok: