Virslin, melegszendvicsen kívül mit lehet vacsorára készíteni? (beszélgetés)
Töltött bundáskenyér (sonka, sajt)
Szalonnás rántotta (akár hagymával, erőspaprikával sütve)
Bundáskenyér sajttal-tejföllel
Debreceni mustàrral, vagy debreceni sültkrumplival
Tonhalkrém, tojàskrém, körözött
Hajában főtt krumpli, abált szalonna, főtt tojás, lilahagymasalival vagy dinsztelt hagymával
Pizza, hambi, pirítós fokhagymával. Hirtelen ennyi ami eszembe jutott. Plusz én minden nap vagy gyümit vagy egy joghurtot rátolok. 😅
Mondjuk többször van vacsira főtt kaja, nálunk ezek inkább vagy reggelik vagy vacsik amikor éppen nincsen főzősnapom.
Több mint egy hónapig jártam melegszenyó alapért.
Mindig mindent vettem csak azt nem. 😂
Elhiszem:DD DE mész a boltban,,,és nem létezik hogy csak a vislit és a melegszenyó hozzávalókat látod meg.
Vagy mégis???
🥑krém pirítóssal. Ue. tésztával. Körözött pritaminpaprikába töltve. Bundáskenyér teával, kakaóval. Natúr csirkemell salátával. Hummus pirítóssal. Héjában sült-főtt krumpli vajjal, zsírral, tepertővel.....
Sajtot kockázok fel és paradicsomot ezt csak így esszük.Tejberizs-gríz. tejfök kiflivel. Tojás krém pirítossal. Rántotta.
A virslit meg is lehet sütni, keresztbe néhány helyen beirdalni, akkor szépen begörbül. Mellé sült krumpli és tükörtojás, egy kis savanyúval.
Szoktam tojásos tésztát vagy éppen túrós tésztát főzni, de rakhatsz rá valami mártást is
További ajánlott fórumok:
- Fogyni szeretnél? Akkor vacsorára sült kolbász és füstölt szalonna lesz.
- Akik szeretnek sütiket készíteni, gyertek beszélgessünk!
- Csirkefarhátból ki mit szokott készíteni?
- Hogy lehet olyan jó állagú sültkrumplit készíteni, mint a McDonaldsban? (kívül ropogós, belül puha)
- Lehet-e összenyomós melegszendvicssütőben gofrit készíteni?
- Van valakinek nagyon régi melegszendvics sütője? Milyen ételeket lehet készíteni benne?