Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek? fórum

Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek? (beszélgetés)

1 2 3 4 5 6 7 8 9
márc. 23. 00:06
Nem tudom mit gondoljak, mondd bárhogy...
márc. 22. 18:10
Ha van erőd és kedved hozzá... (2)
márc. 21. 00:27
Az én üzenetem ma még titkos.
márc. 20. 23:59

Éreztem hogy jönnek és szét akarnak szedni, csak azért nem akartam! De Érted megtettem! Szombat volt az eredeti terv! Megpróbáltak közénk állni (ahogy szokták), ahogy a M is megmondta! Fárasztó! Évtizedek óta! Bocsáss meg! 😪

De végül minden megszépült hazafelé!

Köszönöm hogy OTT voltál! 💖

márc. 16. 23:50
Utálom hogy lelkem egy zugába rejtegetlek, pedig ott biztonságban vagy, mégis szenvedek a nyilvánosságra hozataltól. De úgy érzem Őriznem kell Téged, és mindig lesz ott Számodra egy hely! 🎁💗🗝️
márc. 14. 23:05
Hiányzol Édesem! 🥹💗
155. Titkos üzenet (válaszként erre: 154. - Titkos üzenet)
márc. 14. 20:46
De miért jönnél el? Zárva lesz minden! 😓
márc. 14. 20:38
Most mi legyen?? Menjek szombaton?? Én megyek, ha Te is ott leszel! 😪
márc. 14. 00:28
Én se vásároltam múltkor, csak körülnéztem! Ugyan miért ne tehetnéd?! Rólunk szól a 🎵, hát nyargald fel védjegyed😉 és gyere, ha élvezed! 🙂
márc. 9. 00:02
Jó messze vagy tőlem! 😊😬
márc. 8. 23:58
Te voltál a legszebb AJÁNDÉKOM🎁 ma! Remélem én is Neked! 💗🚌
márc. 2. 00:33
A tüneteim miatt a házi orvosom meleg homokos tengerpartra utalt. Hááááát igen, 6-hónapra.
márc. 2. 00:26

Én nem szeretem hogy növekszik a napos órák száma, én a sötétben nyugszom meg!

Előre rettegek az óraátállítás miatt! 😬💧⏲️

De úgy megnéznélek nyári ruhában! 😊

Az jó ha jön a meleg! Csak nagyon meleg ne legyen, márpedig...

febr. 27. 05:15

Utolsó lehetőség a februárra, valószínűleg holnap!

Szombaton Március 1.! Rohan az idő! ❄️🙄🫤🌸

febr. 24. 05:40
Leszedtem a képeit a telefonomról, szerintem ez nagyon nagy dolog!
febr. 16. 18:14
Annyi mindenem van hogy egy könyv📙 is kevés lenne, megosztás meg 0! ☹️
febr. 16. 18:12
Csütörtökre készítettem neked egy meglepetést, ha minden jól megy, csak figyelj, de lehet hogy nem lesz sokáig! 😊
febr. 16. 05:54

🥹

[link]

💝

[link]

febr. 16. 05:48
Nem hagyom el Azt, Aki Lélekben fontos nekem!
febr. 15. 21:34
Nekem Te vagy az ajándék! 💝
febr. 15. 21:32
10+ év, gondold végig...!
febr. 15. 21:30
Ne add fel, ne csináld! 💋💧
febr. 14. 23:58
Én a szívemre❤️👈 hallgattam, több hete vártam a mai találkozást hogy láthassalak...💧🌸
febr. 14. 08:00

Eddig se voltam senki, de ő reményt adott nekem hogy jobb lehet, együtt vihetjük valamire és kihasznált, eldobott, megakasztott, tönkrementem, lecsúsztam, lecsövesedtem, egyedül nem tudok felállni, nincs aki felemeljen, most itt zokogok, tudom hogy egy 0 vagyok aki Xévesen nem vitte semmire, Valentin-nap, közös kassza, pénzügyi kultúra, most erről van szó, nyenyenye, az életemet elvették, reményem se maradt, mit, kivel, hogyan nem tudom, csak a gödör alján egy senki vagyok, egyedül vagyok, lemondok mindenről, látom úgyse tudom teljesíteni, nincs ki felemeljen hát *****a meg az egészet ő is és mindenki aki "számít", a gödör alján, sok minden lehetett volna, lemondok mindenről, az egész világról is, keserű sors, keserű élet, nincs kegyelem üdv:

0Férfi

febr. 9. 04:42
☁️☎️K.O.N.T.A.K.T☎️☁️
febr. 9. 04:40
Próbálom időzíteni ARRA a napra! 🥺🙏
febr. 9. 04:38
Közben várlak és várlak és HIÁNYZOL! 💗💧
febr. 9. 04:38
Ne haragudj Rám hogy nem mentem! Annyira éreztem, de közben mégis valami visszatartott! 🙂🎭☹️ Azt mondták mindenről és mindenkiről gondoskodnak, nyugodjak meg! ✨🙏✨
febr. 8. 05:19
Az biztos, hogy az egyik legkönnyebb dolog másokat hibáztatni, mint sajátmagunkat.
132. ae4e2771d0 (válaszként erre: 130. - Ac61ad6db0)
febr. 8. 05:15
Elkapkodtad ezt is. Vajon miért törölted magad? Most regisztráltál. Ajjjjajjjjjj......
1 2 3 4 5 6 7 8 9

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook