Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek? (beszélgetés)
Éreztem hogy jönnek és szét akarnak szedni, csak azért nem akartam! De Érted megtettem! Szombat volt az eredeti terv! Megpróbáltak közénk állni (ahogy szokták), ahogy a M is megmondta! Fárasztó! Évtizedek óta! Bocsáss meg! 😪
De végül minden megszépült hazafelé!
Köszönöm hogy OTT voltál! 💖
Én nem szeretem hogy növekszik a napos órák száma, én a sötétben nyugszom meg!
Előre rettegek az óraátállítás miatt! 😬💧⏲️
De úgy megnéznélek nyári ruhában! 😊
Az jó ha jön a meleg! Csak nagyon meleg ne legyen, márpedig...
Utolsó lehetőség a februárra, valószínűleg holnap!
Szombaton Március 1.! Rohan az idő! ❄️🙄🫤🌸
Eddig se voltam senki, de ő reményt adott nekem hogy jobb lehet, együtt vihetjük valamire és kihasznált, eldobott, megakasztott, tönkrementem, lecsúsztam, lecsövesedtem, egyedül nem tudok felállni, nincs aki felemeljen, most itt zokogok, tudom hogy egy 0 vagyok aki Xévesen nem vitte semmire, Valentin-nap, közös kassza, pénzügyi kultúra, most erről van szó, nyenyenye, az életemet elvették, reményem se maradt, mit, kivel, hogyan nem tudom, csak a gödör alján egy senki vagyok, egyedül vagyok, lemondok mindenről, látom úgyse tudom teljesíteni, nincs ki felemeljen hát *****a meg az egészet ő is és mindenki aki "számít", a gödör alján, sok minden lehetett volna, lemondok mindenről, az egész világról is, keserű sors, keserű élet, nincs kegyelem üdv:
0Férfi
További ajánlott fórumok:
- Keressünk tágabb értelemben palindrom szavakat!
- Szerintem 2020 egy új korszak kezdete, bizonyos értelemben...
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Szeretném megtalálni konkrét és átvitt értelemben a lányom!!!
- Mit üzennél egy számodra kedves vagy nem kedves ismert embernek?
- Még nagyon függök édesanyámtól. Majdnem minden értelemben,...