Mit üzennél egy számodra ➕ vagy ➖ értelemben fontos embernek? (beszélgetés)
"God is crazy, truth is crazy, because truth is so vast." 👼🏼👼🏼👼🏼✨🃏✨👼🏼👼🏼👼🏼
"God is mad." 👼🏼👼🏼👼🏼✨🃏✨👼🏼👼🏼👼🏼
(OSHO)
Napok óta ezen gondolkozom...
Túléltem Déri Jánost, ezt a Zsenit, HIHETETLEN...
Gyerekkorom Kedvencét💝⭐, de kár Érte...
De Én mire születtem?! Ezen gondolkodom már gyerekkorom óta...
Egy biztos: gyerekkorom óta IMÁDOM az őrültséget🃏, az őrült🃏 embereket és a zenét🎵💚!
Ez nagyon egyszerű, ez megy a legkönnyebben! És hát az írás🖊️, olvasás📖, beszéd🔊, nézelődés👁️...!
Mit tettünk 'mi' mind?!
Az élet szép, de kolera-sztyeppe!
6️⃣0️⃣0️⃣ évesnek érzem magam, éltem eleget, de ez az élet rajtam is kifog...!
(A filmből van összevágva... Petrocselli, lláttad?)
Mit mond a székely, ha nem tud valamit?
- Isten tudja!
'Én-erők' ugye minden koncentráció, ima, meditáció...
(Nyugati orvoslásban ugye gyógyszerek, beavatkozások, komoly esetben az is kell...)
A parkoló(nk💞📿) túloldalán lévő házba🏥 látogattam, és hát...
Nem maradni, de Csúnya...😪
💙💜📿🗝️
"✨Csoda✨"
🎴 "Amit a szem nem lát, fül nem hall, azoknak szánta a Teremtő, akiket ő szeret💖."
"HIT🙏✝️"
🎴 "A felhők☁️☁️ az angyalok👼🏼👼🏼 hordozói, a csillagok🌌 az utak🛣️, a szemek👁️ a válaszkeresők📜."
Elmondom mi van Vele: iszonyatos spirituális erővel✨✨✨✨✨ jött, szeretetélmény💖, emlékek🖼️🖼️, de a belső támogatottság hiánya miatt többször összetört, traumatizálódott, fiatalon többször majdnem meghalt. Egész életében a Hű Partnerét💝📿 kereste, ez volt az egyik legnagyobb Álma🗻🌈. Élt, dolgozgatott, tapasztalt, de ennyi feszültség⚡⚡⚡ között földeletlen🔻❌ állapotban valójában soha nem találta a helyét, útját, így maradtak a vágyak❤️🔥❤️🔥, az álmodozás🌈🌈 és a szeretet💖, ez fixálódott Benne. Testi-lelki-anyagi nyomorában az egyetlen kiút hogy megtalálja végre a külső🛖-belső🛕 helyét (ebben az elmebeteg, vad világban) és a Hű Társát💝📿! Pillanatnyilag túlélő🪵 üzemmódban létezik, nagyon kéne Neki hogy ’Valaki’ jó👍 útra vezesse, és a ’✨✨✨megvilágosodás✨✨✨’ is fontos, hogy kitaláljon a külső-belső labirintusból… Nagyon nehéz, és jócskán van veszély...!
"Út az egótól Valódi Önmagunkhoz"
"Stresszoldó módszerek" (víz💧/napi minimum 2 liter, légzőgyakorlatok🌬️, kineziológiai gyakorlatok, nevetés/jókedv😃, szín: kék🔵, zöld🟢, zenék🎵, nyugtató teák🍵, szeretet💖/önszeretet💖...)
[💌 2026. június 6.💧💧💧🌊🌊🌊]
További ajánlott fórumok:
- Keressünk tágabb értelemben palindrom szavakat!
- Szerintem 2020 egy új korszak kezdete, bizonyos értelemben...
- Az önmegismerésről, a világ megimeréséről útkeresésről, akár spirituális értelemben is, szóló filmeket keresnék. Tudnátok mondani?
- Szeretném megtalálni konkrét és átvitt értelemben a lányom!!!
- Mit üzennél egy számodra kedves vagy nem kedves ismert embernek?
- Még nagyon függök édesanyámtól. Majdnem minden értelemben,...