Mit teszel, ha egyedül érzed magad? (beszélgetés)
Hoxázom,vagy telefonálok.
Na és persze reggeltől estig zenét hallgatok.
Szia!
felújjíttatom a lakást,ami nagyon lassan halad.Nem jönnek a melósok,akik ígérik,aztán ígérik megint és nem jönnek,aztán jönnek,de közben eltűnnek egy-két napra.Jól bestresszeltem.Egy részét én kezdtem el festeni,szép mintásra gletteltem,aztán átkentem citromsárgára.A másik részét vörösre.Most meg betojtam,hogy túl erősek lesznek a színek,nem tudom,hogyan kell majd úgy bútorozni,ha lesz pénzem persze,hogy ne legyen egy erős színkavalkád.Most csempészek bele fehéret,a galériát meg kék-fehérre szeretném.Vettem olyan kéketis,de nem nagyon tapad.többször kell átkenni.Meg mindenféle foltosra csinálom szivaccsal,amit élvezek is,de ahány fal,annyiféle technika.Lehet,mégis meg kellett volna várnom a profikat,de azok csak ígérgetni tudnak.Így meg csak nekem tetszik,meg néha nem.Na nem írok kiskönyvet.Bocsi:Ildikó
Ideülök a gép elé vagy olvasok.Kutyát viszem sétálni,vagy felhívok valakit.Esetleg MSN-ezem.Ott majdnem mindíg van valaki.Átfestem a falat sokadszor,mert még mindíg nem tetszik..
Viki!Valószínű azért nem válaszolnak Neked most,mert mindenki kinnt van a melegben.Este nézz vissza!Nekem is mindenkim vagy a Balatonon,vagy dolgoznak.
Helló!
ha egyedül vagyok kínlódok ezért idézeteket olvasok, és mostantól ide írok.Ki miért van egyedül?
Szia!
Én is telefonálni szoktam ha egyedül érzem magam.
Mivel nagyon sokat egyedül vagyok ,ugyan úgy végzem a dolgomat, sőt talán jobban.
Ha otthon van a párom,mindenbe beleszól,inkább akkor pihenek, közös programot szervezek, vagy csak elvagyunk,mint a befőtt.