Mit teszel, ha egyedül érzed magad? (beszélgetés)
Nagyon elszomorodok, és sajnos ilyenkor nem felhívok egy barátot, hanem belesüllyedek az önsajnálatba :(
Nem szoktam egyedül éretni magam :)
Bekapcsolom a folkrádiót teljes hangerővel, máris tele van hanggal a lakás.
Ha egyedül vagyok épp itthon és egyedül érzem magam, elkezdek olvasni vagy megnézek egy jó filmet.S már el is múlt!
elgondolkodom azon, miért is érzem magam egyedül ;)
Odabújok a páromhoz, vagy mondom neki, hogy olyan szeretethiányom van, és akkor odajön átölelni!
Nem érzem magam egyedül, hát ezt teszem!:))
Lefekszem aludni, vagy kisétálom magam.
Sziasztok!
Én is netezni és zenét hallgatok, vagy játszon a tengerimalacimmal.
Sziasztok!
Én is zenét hallgaok, netezem.
De itt van a manókám aki szinte minden időmet lefoglalja.
Mikor alszik akkor szoktam gondolkozzni (ami nem mndig jó, mert szomorú leszek).
Vagy elmegyünk sétálni, vásárolni.
csatlakozom az előttem szólokhoz!zenét hallgatok!
Többnyire zenét hallgatok, de ritkán érzem magam egyedül.
Nem szoktam egyedül érezni magam,de a zene bármikor jöhet:)
Ha egyedül érzem magam többnyire romantikus filmeket nézek illetve zenét hallgatok amitől még magányosabbnak érzem magam! Szóval ilyet ne csináljatok!!!:)
Én mindig keresek valakit,aki ráér és tudok vele beszélgetni,vagy sms-ezek,chatelek.Ha viszont elkap a semmitevés,az unott magány inkább olvasgatok vagy keresek valami olyan programot,ami feldob vagy nem hagy gondolkodni,hogy ne essek tulzásokba.De én szeretek egyedül lenni,legalábbis rövid időre.
telefonálok, msn-ezek, netezek..
és igyekszem vmi értelmes programot kitalálni magamnak, hogy ne forduljak be..
Mióta megszületett a lányom, nem szoktam egyedül érezni magam. Amíg terhes voltam és ágyhoz láncólva - na akkor igen -. Bár most is ha a lányom úgy dönt, hogy hisztizni akar, akkor fogom felöltöztetem és elmegyünk sétálni vagy elmegyünk a tőlünk nem messze lévő Ázsia Centerbe sétálgatni. Ott úgyis vannak barátnőim és legalább babáznak egy kicsit és Én is kikapcsolódóm.
örülök, ha egyedül vagyok. napi 10 órát folyamatosan emberekkel foglalkozni rémesen fárasztó. nagy szükségem van arra, hogy egy ilyen nap után mindenki békén hagyjon és magam lehessek.
Szerintem néha kell egyedül is lenni. Néha szoktam "magánélet-partyzni", ilyenkor kikapcsolom a telefont, előveszem a kedvenc könyvem/filmem, veszek egy csomó sütit(!), és borozok(persze keveset, csak a feeling kedvéért).
nekem bevált, feltöltődöm energiával, ami kell a rohanó életemhez!
Én is szeretek egyedül lenni! Bár van családom, és gyermekem, mégis nagyon szeretek egyedül lenni.
Hm...nem is tudom. Én szeretek egyedül lenni. Most is egyedül vagyok és jól érzem így magam, de persze ha hazaérkezik a kedvesem, akkor is jól fogom magam majd érezni, mert vele is jó.:)
Ha viszont úgy érzem, hogy magányos vagyok és emberekre van szükségem, akkor felhívom a kedvesem vagy bemegyek a városba, mondjuk egy bevásárlóba és csak úgy járkálok az embrek között.
Vagy a macsekommal eljátszadozom és máris olyan mintha lenne társaságom.
Az attól függ. Ha jó egyedül lenni, akkor semmit. Ha nem jó, akkor társaságba megyek.
(Lehet, hogy ennél kicsit mélyebb válaszra számítottál? Majd biztos jönnek az okosabbak is...) :)
Mit teszel, ha egyedül érzed magad?
További ajánlott fórumok: