Mit tennétek, ha egy baráti házaspár felajánlaná a párcserés szexet? (beszélgetés)
Lehet, hogy nem ismerjük eléggé a barátainkat?
Vagy ők változnak?
Ez nagyon érdekes, amit írtál....
Tényleg létezik ez a megoldás?
Miért egyértelmű, hogy te tetszel a másik pasinak? Lehet, hogy az asszony kezdeményezte. Feltételezem, hogy ők már megbeszélték, mire előálltak az ötlettel. Egyébként meg szerintem nem ritka, hogy a barátok vonzónak találják egymást, de nem jó ezt fizikailag is megvalósítani.
Én visszautasítanám és ha nem erőltetik tovább a dolgot, meg nincs sértődés stb..., akkor tőlem mehetne tovább a barátság. Mondjuk számít az is, hogy miért akarják ezt kipróbálni.
Tudom, hogy a barátaim ilyent nem ajánlanának fel. Én ismerem őket, ők ismernek engem azért vagyunk barátok.
Lehet nem az a kérdés milyenek a barátaim, de nekem akkor is ez a válaszom.
Idegenekkel pedig már gyerekkoromban megtanultam, hogy nem állok szóba, úgyhogy a kérdés okafogyottá vált számomra.
Szerintem a párom elhajtaná a baráti házaspárt és ott véget is érne a barátság".
Egy barát ilyen hülye kérdést nem tenne fel, mert pontosan tudja ill. tudnia kellene vagy ismernie ki milyen beállítottságú még szexuális téren is.
Illik tudni, hogy sosem mennénk bele egy pár cserés szexbe.... ha nem tudják, akkor szó sincs barátságról. - szerintem
Én annyira meglepődnék, hogy azt hiszem nem szólnék semmit, pedig nem vagyok egy szótlan típus.
Szerintem ez egy barátságba nem fér bele, és el sem tudom képzelni, hogy bármelyik baráti házaspár ezt kezdeményezné...
Gondoljatok arra is, hogy egy ilyen beszélgetés, felajánlás után mi lesz a barátsággal ...
Mi történik akkor, ha a párod pl. szeretné ...
Ebből az ajánlatból kiderül, hogy a baráti párból az ellenkező nemű fél vonzódik hozzád ...
Szóval, a barátságnak annyi.
Aztán jöhet a gyanakvás, szerencsétlen esetben.
Milyen értelemben?
Elhanyagolt vagy és vágysz az ilyenekre?
Vagy politikailag? Vagy, hogyan?
Nos, azért hadd válaszoljuk már amit akarunk:)
Egyébként mindenki megválaszolta, nem?
Te mit tettél? Ezek szerint felajánlották a párcserét vagy megfogalmazódott a lehetőség vagy csak még forrongsz, de már ott van a gondolatodban...te mit válaszoltál?
Akkor éld az életed,ne itt tedd fel az aberrált kérdéseid!
És hogy válaszoljak is!Elküldeném a búbánatba akárki is tenne fel ilyen ajánlatot!
Amúgy pedig ...
forr körülöttem a világ
Nem az a kérdés, hogy barátaitok milyenek, illetve, hogy mit gondoltok arról, hogy tennének-e ilyet.
A kérdés az, hogy mit tennétek, ha megtörténne.
Illetve az, hogy történt-e már ilyen veletek.
A barátaim nem ajánlanának fel ilyet, mert nem ilyenek. Mindenki elvan a saját párjával.
Nem mennék bele egyébként, akkor sem ha tetszene a pasi, bár ilyen sem nagyon fordulhat elő, mert ha nem a férjem tetszene, akkor nem vele lennék, a többi pasi meg nem olyan, mint ő:D
Te miért kérdezgetsz ilyeneket? Nincs akivel kibeszéld a szexuális érdeklődésedet? Vagy azt teszed, amit itt tanácsolnak, vagy amiben sokan benne lennének? Vagy mi az oka, hogy ez a téma ennyire kardinális számodra?
Jaaa!
De attól még felajánlhatnák. Nem?
Ahhoz mit szólnál?
És a férjed?
És ha nem annyira közeli barát?
Vagy ha olyan pár, amelyből tetszik a pasi?
További ajánlott fórumok:
- Ha a párod felajánlaná, hogy tartsatok szeretőt?
- Halálod után felajánlanád a szerveidet?
- Megunt tárgyak felajánlása humorosan :-D
- TE felajánlanád halálod után a tested az orvostudomány számára kutatási célokra?
- Ha felajánlanák neked, hogy a nyilvánosságon keresztül megoldást találsz a régóta húzódó családi problémára elvállalnád?
- Koronavírus: Online segítség, ingyenes felajánlások