Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tennétek, ha egy baráti házaspár felajánlaná a párcserés szexet? fórum

Mit tennétek, ha egy baráti házaspár felajánlaná a párcserés szexet? (beszélgetés)

1 2 3 4
63. katkatkatka (válaszként erre: 62. - Mezei Virág)
2018. máj. 3. 15:36

Virág!

Te kis huncut!

Amúgy szerintetek ha megvalósul, akkor hogy valósul meg?

Közös vacsora, utána elvonulás külön szobába? Vagy egy térben?

Vagy egyik pár az egyik lakásban, a másik a másikban?

62. Mezei Virág (válaszként erre: 60. - Katkatkatka)
2018. máj. 3. 13:44
Csiripelték a verebek! ;)
61. MenoPause (válaszként erre: 60. - Katkatkatka)
2018. máj. 3. 13:42
Aki eljut idáig, az a témát szerintem oda-vissza keresztbe átbeszélte egymás között. Válni nem emiatt fog... nem hiszem, hogy valaki hirtelen felindulásból tesz ilyet, vagy a vacsora asztalnál a leves és főétel között megemlíti az asszonynak vagy a férjének, hogy drágám, ezt találtam ki. Ennek vannak jelei, és két normális, egymást ismerő ember nem fogja belehajszolni a másikat olyanba, amit az nem akar.
60. katkatkatka (válaszként erre: 59. - Mezei Virág)
2018. máj. 3. 13:17
Honnan tudod, hogy ezért válnak?
59. Mezei Virág (válaszként erre: 58. - MenoPause)
2018. máj. 3. 08:39

Hahaha!

Aki ilyesmire vágyik, az én szememben régen rossz!

Legtöbbször válnak is.

Mondjuk felőlem azt csinál mindenki, amit akar.

Ha neki ez a jó...

58. MenoPause (válaszként erre: 52. - Mezei Virág)
2018. máj. 3. 07:07
Nem azért házasodnak mert erre vágynak... De alakulhat úgy hogy eljussanak a gondolatáig. Ha mindketten úgy érzik. Nem a gyenge párkapcsolatoknak való dolog ez, hanem épp ellenkezőleg.
2018. máj. 3. 05:50
Roppantul csodálkoznék. :D
56. katkatkatka (válaszként erre: 55. - Gyöngyszemü)
2018. máj. 3. 00:25
Egy alkalom volt, vagy több?
55. gyöngyszemü (válaszként erre: 49. - 31bc25d879)
2018. máj. 2. 23:22
Egyszercsak bekattant felhívott hogy érdekes ha téged hívlak foglalt vagy, ha a férjemet hívom foglalt, biztos egymással beszéltek sőt..... Eszünk ágába nem jutott soha...!! (azt is főleg ő akarta...) Így addig fajult a dolog hogy nem kívántuk többet látni őket! Persze ez 21 éve volt..
54. vándor69 (válaszként erre: 52. - Mezei Virág)
2018. máj. 2. 18:10
A swinger klub tökéletes megoldás! :)
53. katkatkatka (válaszként erre: 48. - 5236d12e25)
2018. máj. 2. 17:51

Kit hajítottál ki?

A férjet, vagy a feleséget?

Vagy mindkettőt?

:)

2018. máj. 2. 17:48

Nincsenek ilyen a barátaim. Vagy tovább nem lennének azok.

Minek házasodik aki ilyenre vágyik, nem értem én ezt... ;)

Menjenek swinger klubba. :D

2018. máj. 2. 17:32
Ez a párcserés, 3-as és egyéb téma attól válik összetett dologgá, hogy együtt élő párok a résztvevők, hiszen tudnak veszíteni, a közös jövőt, érzelmeket, anyagiakat. A kérdés, hogy ki és mit nyer az egészen, párcserénél mindenkinek jól kell járnia, még ha csak picit is. Az első alkalom úgyis csak ügyetlenkedés, kell néhány találkozás, hogy a technika is a helyére kerüljön. Ha senki nem vár semmit az a legjobb, de akkor meg minek? Aztán ki és hogyan viseli amikor látja, hogy a párja a másikkal mit él át, ha többet, akkor nem jó, ha kevesebbet az sem...szóval...vannak ötleteim, hogy lehetne kezelni a kérdést, de közkincsé nem teszem, maximum ha valakit érdekel privátban.
50. katkatkatka (válaszként erre: 43. - Idhikai)
2018. máj. 2. 17:18
Annyira jó lenne, ha így lehetne kezelni ...
49. 31bc25d879 (válaszként erre: 46. - Gyöngyszemü)
2018. máj. 2. 15:06
Mi az, hogy ok nélkül?!
2018. máj. 2. 14:04
Nekünk egyik ismerős házaspár hölgy tagja egyik látogatásuk során pedzegette, hogy kipróbálná a hármas sexet konkrétan ajánlatot tett férjemnek, miközben szerencsétlen férje azt se tudta hova süllyedjen el annyira megalázva érezte magát. Mire én fogtam és kihajítottam az ajtón. :D Ennek 4 éve azóta pedig már elváltak. Se 3-s se párcserés sex. Akinek ilyesmire van igénye hajrá, váljék egészségére de utána ne sírjon, hogy valami elromlott.
47. deli (válaszként erre: 46. - Gyöngyszemü)
2018. máj. 2. 13:35
Nagy eséllyel rengeteg barátság végződne így. Kényes dolog ez.
2018. máj. 2. 12:42
Mi bevállaltuk... jó volt! :-( Egy idő után ráment a barátságunk. Az ötlet adó párból a csaj bekattant, féltékeny lett...(ok nélkül!!!!) Így megszakítottunk minden kapcsolatot velük. (több éves jó barátság után)
2018. máj. 2. 12:39
Új barátokat keresnék.
44. zolo
2018. máj. 2. 12:25
Szerintem baráti párral nem jó ötlet a párcserés szex. Akkor már inkább idegenekkel. Nem jól sikerül a dolog akkor nem kötelező többet találkozni. Jó barátok esetében viszont a barátság lenne kockáztatva. Utána biztosan megváltozna minden és már nem úgy néznénk egymásra mint azelőtt.
2018. máj. 2. 11:03
... hát nagyon röhögnék! :D
42. MenoPause (válaszként erre: 40. - Deli)
2018. máj. 2. 10:57
Csak így lehetséges :)
2018. máj. 2. 10:56

Volt ilyen.

Nem volt házas a storyban senki, és a haverom rá volt indulva a csajomra. A haver akkori nője meg rám.

Élveztem.

40. deli
2018. máj. 2. 10:42
Valószínűleg ahol ilyen megtörténik ott mindkét pár nyitott lehet rá. Minden más esetben hatalmas a rizikó.
39. globus (válaszként erre: 35. - Katkatkatka)
2018. máj. 2. 10:33
Teljesen mindegy, hogy kinek az ötlete volt, az eredmény úgyis ugyanaz, feltehetőleg ők már közös megegyezésre jutottak. Ennyire "rázós" témánál ezt megkérdezni már igazán semmiség :)
38. MenoPause (válaszként erre: 31. - Katkatkatka)
2018. máj. 2. 10:07

Én már sokmindent el tudnék képzelni.. baráti házaspárral azért nagy rizikó lenne..

Mire eljut idáig bárki, nagyon sokat kell, hogy beszélgessen otthon, nem hirtelen felindulásból csinál ilyet bárki is. És nagyon kell ismernie magát és a párját is.

Egyébként mindenki úgy él ahogy akar, ha belefér, megtalálja a lehetőségét. Nem kell belemenni semmibe, amit az ember nem akar. Egyébként, ahhoz érezni kell, ismerni a másik beállítottságát, hogy ilyet egyáltalán felvessen bárki, bárkinek is!!

37. Nyamitörp (válaszként erre: 31. - Katkatkatka)
2018. máj. 1. 22:17
Mármint milyen megoldás? A visszautasítás utáni barátság?
36. Bichter1 (válaszként erre: 32. - Katkatkatka)
2018. máj. 1. 22:01
..persze változnak, de ha nem ismered a barátaidat vagy ők nem ismernek tégedet, akkor pont olyan a kérdés, hogy "most komolyan, te még tortát is tudsz sütni?"
35. katkatkatka (válaszként erre: 30. - Nyamitörp)
2018. máj. 1. 21:30

Nem egyértelmű ...

Sohasem lehet tudni, hogy ki kezdeményezett a páron belül ...

2018. máj. 1. 14:47
Na erre nem gondoltam, de minden lehet:)
1 2 3 4

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook