Mit tennél, ha kiderülne, nem sok időd maradt hátra? (beszélgetés)
Topikinditó, kapsz egy Bibliai szereplőt (vagy többet)
Lásd Dávid, akit Saul folyamatosan megakart ölni,
De szinte felsorolhatnám az összes Hit emberét is.
Kérdéssel kezeled az örökkévalóságot, viszont a reinkarnációban(ami köztudott, hogy hamis) hiszel.
Hogy is van ez?
Egyébként topikinditó, köztudott:
hogy mennél erősebbé válik egy szellemi ember, annál komolyabb fenyegetettséget akarnak neki okozni bizonyos körök, akiknek sérti a területeit:)
Minden vaódi kereszténnyel ezt csinálják:)
Talmi dolognak számít:
-pénz
-lakás
-tárgyak
-kocsi
-különböző emberek által tartott értékek
Az az egy mondatok egy szellemi törvény egy részéhez kapcsolódik.
a többi mind testi...és mint tudjuk a test múlandó, de a lélek örök.
Az biztos. Csak hogy nekem mindig egyet említenek:)
És egybe futok bele.Bár hol, bár melyik portálon is legyek, vagy bármilyen próféciát is kapok.
Egy érdekesség azonban van:
Az utóbbi 3 évben mindig belefutok a Judit névbe:)
A sok mondatod közül, ez az egyetlen mondat ami megállja a helyét:
"Kapcsolatokat hoznék rendbe, ha lenne problémás."
Az ember átértékel dolgokat. Kapcsolatokat hoznék rendbe, ha lenne problémás. minél többet szeretnék a szeretteimmel lenni, ha az egészségem engedné ( mert legtöbbször mire ez a kérdés szóba jön, már fizikaiéag leépül az ember) sokat mennék,utaznék. Olyan dolgokat tennék meg ami a családomat még nem tenné tönkre, de nem tettem meg, mert anyagilag minfig másra kellett koncentrálnom. Próbálnék arra komcentrálni, hogy szebbé tegyem a családom és magam életét.
Manócska ne tapaszld meg sose ezt, hogy ezen kelljen gondolkodnod, mert az egészséges ember elképzelése és a beteg ember gondolatmenete ég és föld. Legtöbbször amire gondolunk, hogy élünk a világba nem jön össze, hiszen ezerrel a gyógyulásra koncentrál majdnem mindenki, és a fontossági sorrend bizony borul.
Igei módón. Nem utánzott, ige ellenes helyen.
Keresnék egy felkent embert, és engedném a vezetését.
jav.
Én nem. Egy másik portálon hetekóta ezt a szöveget nyomják. Már vártam, mikor jelenik meg itt is. Mondjuk én hétfőre számoltam. Tehát pár nappal korábbra.
További ajánlott fórumok:
- Mit tennél, ha kiderülne, daganatod van?
- Elvetetnéd, ha még időben kiderülne hogy súlyosan beteg a babád?
- Mit tennétek, ha az összes nektek tetsző pasiról kiderülne, hogy van párja?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a párod csajozik a neten?
- Elvetetnétek a gyermeket, ha kiderülne hogy fogyatékkal élő lenne?
- Mit tennél, ha kiderülne, hogy a 15 éves lányod néha hánytatja magát fogyás céljából?