Mit tehetek, ha az anyám nem mondja meg, ki az apám? (beszélgetés)
Mik a vércsoportok?
Lehet rosszul gondolod.
Tőlem lehet az is.
Sajnos nem Én fizetem, tudod, az valaki MÁS...
Elég szűk azon variációk száma, amikor kizárható vércsoport alapján az apa személye
Neked mi közöd mások döntéseihez?
Nyilván nem vagy alkalmas szülőnek, talán jobb is így...
Nem érti...
Télikabát érdekel? :D
Igen. A jelenség létezik.
Én csak azt nem értem, hogy miért vagy kíváncsi arra, ami nem tartozik rád. Miért "rágtad a fülét" a rokonodnak és az ismerősödnek.
A hsz-ed 2. része egyáltalán nem ide tartozik. Nem ez a téma.
Senkiről nem tudok semmit, csak annyit: a jelenség létezik.
Nem az a szülő aki nemz, hanem aki felnevel!----Akkor miért van annyi ember megveszve a saját kölökért, 10 lombikot is csinálva,minthogy adoptáljon?
Ha lenne itt a szívecske mellett egy olyan jel, amivel a nemtetszésemet fejezhetném ki a hozzászólásod miatt - akkor tőlem lefelé mutató ujjat kapnál.
Gondolom, sejted, hogy a hozzászólásod melyik részére gondolok.
Ha mégsem, akkor megmondom. A védőnő rokonod és a pszichológus ismerősöd sokkal tisztességesebb annál, mint hogy az orrodra kösse azt, ami nem rád tartozik. Te csámcsognál azon, hogy kinek ki a biológiai apja?
Rágtad a pszichológus fülét?
Ennyire éheztél a pletykára?
Titoktartás!
Nem az a szülő aki nemz, hanem aki felnevel!
Nagyon sok balek pali van, egy rokonom védőnő, Őt ugye oköti és több nő is bevallotta neki.
Aztán ismerek pszichológust is, aki mondta, hogy nagyon sok férfi nem azt a gyereket neveli,akit magáénak hisz. Nyilván, neveket egyik sem mondana nekem, pedig képzelheted, hogy rágtam a fülüket.De sokkal létezőbb probléma,mint hinnéd.
Mikor jöttél rá, hogy a vércsoportod alapján nem lehetsz "apád" vérszerinti leszármazottja ?
Gondolod apád olyan butus, hogy nem jött volna még rá, hogy nem lehetsz a gyermeke?
Ha nem ő a nemződ, akkor állítsd édesanyád kész tények elé, hiszen joga van mindenkinek tudni, a gyökerei honnét erednek.Ha már rájöttél derítsd ki, mi áll mögötte.
Lehet fájdalmas lesz mindenkinek, lehet csak neked.
Sok sikert!
Mindenkinek jogában áll tudni, kik az ősei.
Meg ugye az öröklés is,ha a vér szerinti apa egy milliomos, na nehogy már én maradjak ki a tutiból
Minek is tenni bármit?
Halálos beteg vagy, és csak a biológiai apád lehet a donorod? :)
Más baj is van az életedben?
Éhezel? Nincs tiszta ruhád, vagy valami más?
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Mit tehetek, ha már az elején "elrontottam"? Férfi-nő barátság
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt?
- Se apám, se anyám. Pedig fiatal vagyok még. Egyre...
- Anyám mindenre azt mondja, hogy "utálom". 32 évesen még...