Mit tehetek, ha az anyám nem mondja meg, ki az apám? (beszélgetés)
Hagyjad. Lyukas a korár amibe pakolsz.
Úgysem érti.
Neked most jön meg vagy mi lelt?
1, írtam, már elváltak.
2, írtam, apu tudja, nem számít neki
3, nem akarom ezzel zaklatni az "apámat", van önbecsülésem.
Nem értünk egyet. El nem tudom képzelni, hogy valaha is hazudjak a gyerekemnek.
De mindenki más háttérrel, tapasztalattal, erkölccsel él ezen a világon.
Számomra az negatív ember, aki csak a rosszat dombirítja ki. A hsz.-ben márpedig, csak a rossz jött át számomra.
Tehát te is és én is maradunk az álláspontunknál.
Egyébként már bocsáss meg, miért is nem írhatom én le a véleményemet anélkül, hogy te belekötnél?
Te is leírod a saját véleményedet, én is az enyémet, majd a fórum indító eldönti, hogy melyik választ fogadja el.
Miért kell a másikat ledorongolni azért, mert a véleménye nem egyezik a tiéddel???
Hogy lehetsz ennyire negatív?
Miért a legrosszabbra számítson? Az is lehet az apa is tudja már régen.
Milyen szülő-gyerek közötti kapcsolat az ilyen? A gyerekem megtisztelem annyival, hogy őszinte vagyok vele a maga stintjén. Nem hülye....gyerekem, az én gyerekem. Egy kapcsolatban a hazugság általában nem vezet jóra. Milyen példával állnék én előtte, ha hazudozok, akkor is, ha látja szenvedek?
Dehogynem! Kutakodjál csak nyugodtan! Még az is kiderülhet, hogy nem csak te nem tudtad eddig az igazságot, hanem az édesanyád férje sem, aki egész eddig abban a hitben élt, hogy te az ő édes gyermeke vagy!
Tudod mi lesz a kutakodásod vége?
A nevelő apád (aki ettől kezdve nem mondhatja magát a te édesapádnak) és édesanyád között kirobban a cirkusz, vita, veszekedés, válás. Költözhetsz esetleg édesanyáddal együtt egy kisebb lakás, de mindenképpen szűkösebb anyagi körülmények közé.
És ha meg is találod a valódi szülő-apádat, de ő akkor sem vállalt el téged, eltaszított magától, hát most sem fog. Hiába is lesz vizsgálat, stb. stb. ha azt mondja, hogy te nem kellesz neki!!
Könnyen meglehet, ahogy mondani szokás, két szék közül a földre esni. Megéri kutatni a múltat? Ezt akarod? Mert könnyen lehet ez a dolog vége. Gondold át, feldúlni a családod életét esetleg a nagy semmiért?
Én meg a világon senkire sem haaonlítok se anyum sem apám családjából. Pedig nem adoptáltak.
Lehet valamelyik ősömre hasonlítok .
A hasonlóságra nem lehet adni.
Facebookon néztem régebben, a feltételezett apám kislány unokája néz ki úgy, mint én...
Hát van, akinek ennyivel kell beérni. Így jártam.
Ledöbbentem, hogy egy apai unokahugom,mintha tök én lettem volna kopizva, olyan volt mint én.
Anyám rokonságában senkire nem hasonlitok.
Nálunk A és AB nak nem lehet 0
Nálatok A és A az lehet 0
Én 0-ás vagyok, mindkét szülőm A pos.
fiam 0, férjem A-s. A Te teóriád szrint nem lehetnék apám lánya, de a megszólalásig hasonlitok rá, ugyanigy a fiam is rám is, és apámra is.
Előbb járj utána, a 2 A-s szülő 0-s gYerekére van valami tuDományos magyarázat.
A szexuális kalandok közül a férfi nevét illetően csak egyet, amikor én lettem. Szerintem ezt jogom lenne tudni. De maga a kaland hidegen hagy. Az az ő dolga.
A többiben egyetértek.
Ne túlozz na.
Nem vesz semmibe, csak valamit nem akar elmondani, mert úgy gondolja, nem tartozik rád. Ennyi.
Mindenki elkövet hibákat, emberek vagyunk.
További ajánlott fórumok:
- Férjem 5 napja kómában! Mit tehetek, hogyan segitsek neki visszajönni?
- Mit tehetek, ha már az elején "elrontottam"? Férfi-nő barátság
- Hol tehetek panaszt a szomszéd kutyája ellen, átmászik a kerítésünkön, és sok kárt tesz a kertben és itt zabál állandóan.
- Mit tehetek, ha anyám bírósággal fenyeget az unokái láthatása miatt?
- Se apám, se anyám. Pedig fiatal vagyok még. Egyre...
- Anyám mindenre azt mondja, hogy "utálom". 32 évesen még...