Főoldal » Fórumok » Lélek & Szerelem fórumok » Mit tegyek ha megcsalt és nem ismeri be? fórum

Mit tegyek ha megcsalt és nem ismeri be? (beszélgetés)

1 2 3
18. sziszi79 (válaszként erre: 17. - Mi)
2008. febr. 25. 20:06

Nálunk nem volt szó szerinti megcsalás csak kacsingatás más fele...a szemembe hazudott mikor rákérdeztem...állitólag nem akart fájdalmat okozni amíg nem tisztázta magával a dolgokat...szembesítettem a telefonjaiban találtakkal...be kellett vallja....átmentem utána mindenen..sírás..hiszti..vádaskodás..harag..gyűlölet...

voltam kedves,voltam távolságtartó...úgy néz ki túl vagyunk...és minden alakul...de még mindig ellenőrzöm...muszáj...nem tudnám elviselni ha megint átverne...úgyí tűnik észheztért...

Állitsd kész tények elé...nincs mese...akkor muszáj lesz vallania...

17. Mi
2008. febr. 25. 19:38
én is megtettem.Nem ez a gond.Ahozz,hogy tovább tudjak lépni nekem kéne hallanom a szájából.És egy bocsánat kérés se lenne utólsó.
16. sziszi79 (válaszként erre: 15. - Rexona)
2008. febr. 22. 21:57
igazad van,nem vagyok rá büszke de én is megtettem....
15. rexona
2008. febr. 22. 21:49
sokan utálni fogják hogy ezt írom, de ha van rá lehetőséged, akkor nézz bele a telefonjába. Én buktattam már le úgy pasit. :-(
14. rexona
2008. febr. 22. 21:47

Az én párom pár évvel ezelőtt oktatta a haverját, és én véletlenül meghalottam, persze ők ezt akkor nemtudták.

Azt mondta neki: ha valami gáz van otthon mindig csak TAGADJ!!

Vagyis ha folyamatosan tagad az emberke, hogy nem történt semmi,stb..., akkor bizonytalan helyzetben hagy. Nemtudod eldönteni mi az igazság.

Én is voltam így, vagyok is néha még mindig, hogy nemtudom mikor mondd igazat.

Szóval vannak olyan férfiak akik sokáig képesek tagadni.

13. Mi
2008. febr. 22. 21:26

Nem olyan egyszerű ez a páros lábbal kirúgás.

Ha évek óta vele van az ember.Engem csak az izgat,hogy a szájából halljam.Várom a tippeket,fortéjokat továbra is.

2008. febr. 20. 23:04

Még két nő????

Páros lábbal rúgnám ki, nem hogy kíváncsi lennék tovább az illetőre!!!!!!!!!!!!!!

Szerintem nem értékeled magad eléggé ha ezt tovább csinálod!! Ki vele!!!!!!

11. 14775640c4 (válaszként erre: 10. - Mi)
2008. febr. 20. 20:06

akkor szerintem is ez a legjobb megoldás :)))

fenyits be hogy elhagyod

akkor talán meg nyílik

10. Mi (válaszként erre: 6. - 8d2332796b)
2008. febr. 20. 20:00
csak együtt járunk
2008. febr. 20. 11:21

kész tények szerintem

vagy elmondja vagy otthagyod...

de lehet hogy csak a csaj keveri a ...

és a nem zörög a haraszt is áll :))

szóval szerintem tényleg állitsd kész tények elé

8. fa3d5b4d84 (válaszként erre: 1. - Mi)
2008. febr. 20. 09:29

Szia!

Egy nő megérzi, ha nem ő az egyetlen a párja életében. Olyan apró jelekre kéne figyelned, amikkel elárulja magát. Pl.: a szemedbe néz-e, amikor azt állítja, hogy a nő hazudik, vagy pl. feltűnt-e neked, hogy rendszertelen, esetleg nagyon ritka a szex, stb. Ha elmegy otthonról, mennyire készül (borotválkozás, illat), és mennyi ideig van távol. Ilyenek.

Amikor az a nő felkeresett, mondott-e olyan konkrétumokat, amiket csak olyan tudhat, aki közelebbről ismeri a párodat?

Ha megteheted, járj utána.

Nagyon szomorú, ha valaki ilyen eszközökhöz kell, hogy folyamodjon, de lehet, hogy én a mobilját is átböngészném. De akkor már nagyon mélyre süllyedtem...

Én mindenesetre azt tartom, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.

2008. febr. 20. 08:41
... egy kávé hármasban.... és felkészülni arra, hogy ha gáz van, akkor elegáns fensőbbséges mosollyal távozni tudjon az ember lánya... :o)
6. 8d2332796b (válaszként erre: 1. - Mi)
2008. febr. 20. 08:27

szia!

hát ez nehéz kérdés

miért nem ismeri be?ha együtt éltek akkor a válasz az hogy

azért mert félti a pozícióját férfiui kényelemből

kell neki egy megszokott akihez mindig hazamehet aki főz rá mos stb

de az is lehet hogy csak direkt a nő kavar

ilyen is van,ki akar túrni

én azt tenném hogy ultimátumot adnék a férfinak

vagy elmondja az igazságot vagy fogod és elhagyod örökre,még ha szereted akkor is lehet ilyen drasztikus lépés kell

talán az segit.

ugyanis ha tényleg van valkije feltehetőleg csak a szex miatt van vele.és nem azért hgy a gatyáját mossa,arra te is jó vagy szerinte és ezzel visszaélhetsz

de ehhez jobban kell ismerni a hátteret.

milyen a viszonyotok együtt éltek vagy csak együtt jártok 5 éve stb,

igy nehéz mondani véleményt

2008. febr. 20. 07:32

pároddal

Bocsi.

2008. febr. 20. 07:31
Szerintem sem fogja beismerni mindaddig, amíg van mibe kapaszkodnia (pl., hogy csak a nő kavar). Szóval itt más módszerhez kéne folyamodnod. De az is elképzelhető, hogy tényleg csak a nő hazudik, sok ilyen "intrika" van sajna. El kellene döntened, hogy kinek hiszel, és ha ezt letisztáztad magadban, akkor eszerint lépj! Bízom benne, hogy fény derül az igazságra, és végre mindent tisztázhatsz a párossal! Nem irigyellek a helyzetedért, de sok-sok kitartást kívánok! Fel a fejjel, biztosan megoldódnak a dolgok!
2008. febr. 20. 07:20
és ha tényleg csak a nő találta ki?
2. ZITA9770 (válaszként erre: 1. - Mi)
2008. febr. 19. 19:37
Kövesd és kapd rajta amikor a másik nővel találkozik.Arra ne várj hogy beismerje,mert SOHA nem fogja:(
1. Mi
2008. febr. 19. 19:12

Nem egyszerűen megcsalt hanem folyamatosan két nőt tartott egyszerre.Legalább is mások szerint.

Nekem is gyanús volt és a barátnő is megkeresett aki állítólag már régóta régebb óta van vele mint én.

Pedig már én is 5éve.Nagyon szeretem de szeretném hallani a szájából az igazságot.Nem ismeri be és azt mondja az a nő akarja csak.Nekem szükségem van arra,hogy a szájából halljam.Hogyan tudnám megoldani?Akár csel vagy fondorlat is érdekel.Segítsetek!!!!

1 2 3

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook