Mit tegyek ha megcsalt és nem ismeri be? (beszélgetés)
Nálunk nem volt szó szerinti megcsalás csak kacsingatás más fele...a szemembe hazudott mikor rákérdeztem...állitólag nem akart fájdalmat okozni amíg nem tisztázta magával a dolgokat...szembesítettem a telefonjaiban találtakkal...be kellett vallja....átmentem utána mindenen..sírás..hiszti..vádaskodás..harag..gyűlölet...
voltam kedves,voltam távolságtartó...úgy néz ki túl vagyunk...és minden alakul...de még mindig ellenőrzöm...muszáj...nem tudnám elviselni ha megint átverne...úgyí tűnik észheztért...
Állitsd kész tények elé...nincs mese...akkor muszáj lesz vallania...
Az én párom pár évvel ezelőtt oktatta a haverját, és én véletlenül meghalottam, persze ők ezt akkor nemtudták.
Azt mondta neki: ha valami gáz van otthon mindig csak TAGADJ!!
Vagyis ha folyamatosan tagad az emberke, hogy nem történt semmi,stb..., akkor bizonytalan helyzetben hagy. Nemtudod eldönteni mi az igazság.
Én is voltam így, vagyok is néha még mindig, hogy nemtudom mikor mondd igazat.
Szóval vannak olyan férfiak akik sokáig képesek tagadni.
Nem olyan egyszerű ez a páros lábbal kirúgás.
Ha évek óta vele van az ember.Engem csak az izgat,hogy a szájából halljam.Várom a tippeket,fortéjokat továbra is.
Még két nő????
Páros lábbal rúgnám ki, nem hogy kíváncsi lennék tovább az illetőre!!!!!!!!!!!!!!
Szerintem nem értékeled magad eléggé ha ezt tovább csinálod!! Ki vele!!!!!!
akkor szerintem is ez a legjobb megoldás :)))
fenyits be hogy elhagyod
akkor talán meg nyílik
kész tények szerintem
vagy elmondja vagy otthagyod...
de lehet hogy csak a csaj keveri a ...
és a nem zörög a haraszt is áll :))
szóval szerintem tényleg állitsd kész tények elé
Szia!
Egy nő megérzi, ha nem ő az egyetlen a párja életében. Olyan apró jelekre kéne figyelned, amikkel elárulja magát. Pl.: a szemedbe néz-e, amikor azt állítja, hogy a nő hazudik, vagy pl. feltűnt-e neked, hogy rendszertelen, esetleg nagyon ritka a szex, stb. Ha elmegy otthonról, mennyire készül (borotválkozás, illat), és mennyi ideig van távol. Ilyenek.
Amikor az a nő felkeresett, mondott-e olyan konkrétumokat, amiket csak olyan tudhat, aki közelebbről ismeri a párodat?
Ha megteheted, járj utána.
Nagyon szomorú, ha valaki ilyen eszközökhöz kell, hogy folyamodjon, de lehet, hogy én a mobilját is átböngészném. De akkor már nagyon mélyre süllyedtem...
Én mindenesetre azt tartom, hogy nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél.
szia!
hát ez nehéz kérdés
miért nem ismeri be?ha együtt éltek akkor a válasz az hogy
azért mert félti a pozícióját férfiui kényelemből
kell neki egy megszokott akihez mindig hazamehet aki főz rá mos stb
de az is lehet hogy csak direkt a nő kavar
ilyen is van,ki akar túrni
én azt tenném hogy ultimátumot adnék a férfinak
vagy elmondja az igazságot vagy fogod és elhagyod örökre,még ha szereted akkor is lehet ilyen drasztikus lépés kell
talán az segit.
ugyanis ha tényleg van valkije feltehetőleg csak a szex miatt van vele.és nem azért hgy a gatyáját mossa,arra te is jó vagy szerinte és ezzel visszaélhetsz
de ehhez jobban kell ismerni a hátteret.
milyen a viszonyotok együtt éltek vagy csak együtt jártok 5 éve stb,
igy nehéz mondani véleményt
pároddal
Bocsi.
Nem egyszerűen megcsalt hanem folyamatosan két nőt tartott egyszerre.Legalább is mások szerint.
Nekem is gyanús volt és a barátnő is megkeresett aki állítólag már régóta régebb óta van vele mint én.
Pedig már én is 5éve.Nagyon szeretem de szeretném hallani a szájából az igazságot.Nem ismeri be és azt mondja az a nő akarja csak.Nekem szükségem van arra,hogy a szájából halljam.Hogyan tudnám megoldani?Akár csel vagy fondorlat is érdekel.Segítsetek!!!!
További ajánlott fórumok:
- Mit tegyek? Hogy legyek okos? Hogy tudjam meg az igazat? Kétségbe vagyok esve, minden jel arra mutat, hogy megcsalt.
- Túl lehet lenni azon, ha megcsaltak?
- Minden jel arra utal, hogy megcsalt, hogy lehet feldolgozni, mit tegyek?Segitsetek
- Mit tegyek, ha bosszúból megcsal, mert azt hiszi megcsaltam?
- Nagyon ideges vagyok, ha azzal az emberrel találkozom, akivel az exem megcsalt. Mit tegyek?
- A külső adathordozót nem ismeri fel a gép. Mit tegyek?