Mit tegyek, ha a világ legtutibb főnöke kikezd velem? (beszélgetés)
ugye? én is nagyon meglepődtem, és szorongattam :) azt mondta, hogy na nem is gondolta h ennyire örülök egy virágnak :)
mondtam neki, hogy ennél szebb ajándékot nem is tudok elképzelni :)
mert ez egy folyamat :)
gondol rám, eltervezi a meglepit,azt mondja ma nem ér rá, elmegy megvenni a virágot, telefonál a kapuban, hogy mi jót csinálok, mondom h éppen mosogatok :) erre ő:
segíthetek?
kérdem mégis hogyan? azt mondja, hát, ha beengedem, akkor könnyedén :)
és már itt is volt :)
szeretem ezt :)
Nagyon aranyos volt tőle, pláne, hogy ilyen szépen meglepett :). Örülök nektek!
Szerintem sincs szebb ajándék a virágnál és főleg, hogy ilyen meglepetésszerű volt az egész. Én is kaptam virágot, de együtt választottuk :)), akkor vette anyumnak és a tesómnak is :D
szia :)
épp most állított be a párom egy hatalmas csokor tavaszi virággal, pedig úgy tudtam h ma nem is találkozunk :)
olyan édes volt :)
épp mosogattam, és tiszta kosz voltam :)
mondtam neki, hogy mennyire szeretem, és h a virágnál szebb ajándékot el sem tudok képzelni :)
mit csináljak? romantikus vagyok na :D
:)
szia Barbi, Era :)
Úgy érzem a főnököd szexuálisan nagyobb hatást gyakorol rád!! Szólj, ha nincs igazam.
Viszont zavar a munkahelyi pozíciótok közötti külömbség és ettől félsz.
De viszont van egy rossz hírem: sokkal jobban fogsz vonzódni hozzá...
Az élet érdekes, mert ami az egyik emberben megvan, az a másik emberben nincs meg.
Ezért nem csoda hogyha egyszerre több ember tetszik nekünk. A kérdés az hogy ki áll a szívünkhöz a legközelebb. Azt kell választani.
Az emberek hajlamosak összetéveszteni a szerelmet a szexuális vonzalommal. Ez is egy nagy hiba.
szasztok
...helyzet?
szia :)
örülök h nem vesztél el :)
Ne spekulálj, mert akkor nem jössz ki jól belőle!
Kapd el alsó madárfogással, határozottan, tétovázás nélkül. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))
Légy finom, de határozott a főnökkel. Ha döntöttél akkor már nincs visszaút. Kell hogy lásson némi magabiztosságot benned. Egy magabiztos nő igenis nagyon vonzó tud lenni. Szépen mondd meg neki hogy hogyan érzel, mi a döntésed és kérd meg hogy ezt tartsa tiszteletben.
Másokkal pedig ne törődj. Nem kell teret adni a témának és akkor azt gondolnak amit akarnak.
További ajánlott fórumok:
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- A lányomat utálja az osztályfőnöke ezért ott akarja hagyni a gimit, mit tegyek?
- Fenékformálásra mi a legtutibb, leggyorsabb módszer?
- Kozmetikai márkák közül melyik a legtutibb?
- A legtutibb Tiramisu-recept, szerinted?
- Szerinted, melyik a legtutibb pulzusmérő óra?:) (ha már a Tiéd, ha még nem a Tiéd:D)