Mit tegyek, ha a világ legtutibb főnöke kikezd velem? (beszélgetés)
pl. megmondanám neki, hogy felejtse el a telefonszámomat, mert amíg sms-t küldözgettek egymásnak, addig jogosan várja, hogy legyen valami köztetek.
Biztos vagyok benne, hogy egyéb jelek is vannak, /kedves mosoly, közvetlenség, kacér pillantás stb./mert akkor ennyire nem nyomulna egy férfi.
Én is ezen a véleményen vagyok Virág!
Szerintem is a legkiábrándítóbb, ha látja, hogy ebben a játékban egyedül maradt...
szerintem jobb, ha nem válaszolsz...
ne reagálj semmire..ez nem biztatás, hanem közöny.
ez csak elég, nem?
ha nem vevő senki (te) a jelekre, akkor észreveszi magát...
Egyértelműen megmondtam neki, hogy én ebbe nem tudok belemenni. Soha nem biztattam, nem flörtölten vele...és Ő mégis.
Milyen biztató jelekre gondolsz konkrétan?
Ha nem válaszolok az a baj, ha válaszolok viszont tudom, hogy elindítom a lavinát...
Ha reagálnál egyértelműen, akkor talán tényleg leállna.
De amíg biztató jeleket kap, addig szegény azt hiszi, hogy van remény:)
Igen, ezt írta. Engem is felhúzott vele rendesen.
Miért nem tud egyszerűen leszállni a témáról, ha nem lenne így jobb akkor nem ezt az utat választottam volna.
Na tök mindegy, ha látja, hogy nem reagálok semmit előbb- utóbb csak leáll...remélem :(.
???
ezt írta??
Így jobb édesem???
mi ez?
nekem kicsit olyan mint amikor a buta szőkének felteszik a kérdést, hogy na mi van? muci? akkor most így szeretnéd? jobb lenne a kis lelkednek így???
na neeee...
muci a nénikéd....
Lehet, hogy nem is akart kikezdeni veled a legtutibb főnök, csak beképzelted?
Szóval nem estél bűnbe, de olyan jó elképzelni?
:-))))))))))))))))))))))))))))))
Szia Zolcsika :)
Ez a magatartás ezt bizonyítja, nem gondolod?
:)
én is :)
Akkor jövök a fejleményekkel. A tegnap kaptam egy nőnapi sms-t tőle. Ma találkoztunk...kicsit zavarba volt, odajött hozzám és megpuszilta az arcom. Nem volt haragos. Egy közös ismerősünknek azt mondta, hogy Barbie nagyon szereti a barátját. Ugyanez mondta nekem, hogy a főnököm tisztel és szeret azért amilyen vagyok. Elsőre nem is gondolta volna. Emellett sokat érdeklődik felőlem.
Akkor úgy néz ki, hogy happy end lesz a vége. Igaz ma csak 5 percet láttam, meg is lepődtem, mert nem számítottam rá, mellesleg ő is zavarba volt. Szerintem azért sem üllt sokat. Mindenesetre talán nem csalt a megérzésem, tényleg rendes ember. Örülök, hogy ezt az útat választottam :)
Kedves Giuseppino!
Megköszönöm a tanácsodat, de nem élek vele. Eszem ágában sincs belemenni és jelenleg nincs okom kerülgeti, nyugodtan a szemébe tudok nézni. Amúgy is én nem szeretnék átesni semmin, akármit teszek azért teszem, mert úgy akarom, nem azért mert muszály.
Barbie!
Ess túl rajta, lehet, hogy nem is lesz olyan jó, mint a fantáziádban. Neked még meg kell ismerni a világot, csak az a ciki, ha rossz lesz (mert az is előfordulhat) kerülgetni fogjátok egymást a munkahelyen. Akkor pedig munkahelyet kell változtatni, és ugrott a meglévő pasi is.
Szerintem keress egy harmadikat!
További ajánlott fórumok:
- Keresem a legtutibb palacsintatészta receptjét!!
- A lányomat utálja az osztályfőnöke ezért ott akarja hagyni a gimit, mit tegyek?
- Fenékformálásra mi a legtutibb, leggyorsabb módszer?
- Kozmetikai márkák közül melyik a legtutibb?
- A legtutibb Tiramisu-recept, szerinted?
- Szerinted, melyik a legtutibb pulzusmérő óra?:) (ha már a Tiéd, ha még nem a Tiéd:D)