Mit szeretnél Karácsonyra? (beszélgetés)
Én igazából csak szeretetre és harmóniára vágyom, bár biztos lesznek ajándékok is a fa alatt.
:)))
és ha már magad körül nem tudod fölforrósítani az állóvizet (bocs a képzavarért!), akkor majd a vízforraló megteszi :)
A párommal együtt lenni szeretetben, nyugalomban.
IGEN,ÉN IS:)))
Főleg gyermekeimnek,meg akik az életem során mellettem álltak és segítettek/régi és és új"barátoknak"egyaránt NEKTEK IS:)))
ha már a magánéleti-érzelmi kívánságok úgysem jönnek össze, akkor fel a fejjel-alapon tárgyiasítottam/anyagiasítottam a dolgon és egy tuti vízforralót kértem a családtól.. ő legalább mindig szót fogad majd, és ha meg mégsem, akkor is lesz rá 1 év garancia + szerviz..;)
Testi és lelki egészséget magamnak és a szeretteimnek, semmi egyebet, mert ebben a kérésben minden benne van.
Azt kłvánom, hogy az idén ne legyen sértődés, hogy melyik nagyihoz mikor megyünk és ne kelljen az anyósomtól egész nap azt hallgatni, hogy ő mennyire elfáradt, mire megfőzte nekünk az ebédet. (Holott nekem egy zsiroskenyér is megtenné) Legszívesebben bezárkóznék a gyerkőceimmel és reggeltől estig játszanánk az új játékokkal!
Igazad van,ennél nagyobb boldogság tényleg nincs!!
Az én lányom rettenetesen tud örűlni,és az olyan jó!puszika!:-)
Köszi! Nagyon rendes vagy! Én is viszont kívánom mindenkinek. Én már megkaptam amit szerettem volna, mármint az ajándékomat,de a legfontosabb az amikor a gyerekeim arcát látom mennyire örülnek.
Én már leírtam mit szeretnék,most azért írok,mert azt kívánom,hogy teljesüljön mindenkinek a vágya!!Legyetek nagyon boldogok,és egészségesek,ez a legfontosabb!!!!puszi mindenkinek!!!!!!!
szeretetet, de olyan igazit
Csendet, békét és nyugalmat!
Nyugalmat, mert elfáradok az ünnepre.
Szeretettel várunk!!:))))
Nem kivanok ajandekot,nekem a legnagyobb ajandek az lenne(lesz?)ha a karacsonyt a gyermekeimmel,unokaimmal tölthetem!
Az lenne a legnagyobb ajándék ha részt venne minden családtag,a karácsonyi ebéden.De ez most nem lehetséges.
Ugyanerre vágyom,és lelki békére is
Egészséget, nyugalmat, békességet
A legnagyobb álmom,és vágyam már teljesült Nőnapon!Kaptam egy új autót!Karácsonyra mit szeretnék?Hááát,amit talán a legkönnyebben tud adni az ember,szeretetet, nyugalmat, bodogságot!
Húú az tényleg jó!
Hogy én mit szeretnék? Végre egy normális munkahelyet, mert jelenleg munkanélküli vagyok. Dehát ezt a szeretteim sajnos nem tudják megadni nekem. Elég hogyha velem lesznek! :D
Én úgy örülnék idén, ha a tesóm is valamit besegítene. Ő csak ül egész végig a gép előtt és játszik. Mondjuk már lassan ez ia hozzátartozik a Szent Estéhez, komolyan már fura lenne, ha nem így lenne.:)
Még azt is szeretném Karácsonyra, hogy jól sikerüljön a menű. Már elképzeltem, hogy milyen fincsi lesz, remélem, hogy tényleg igazam lesz.
Azt,hogy ne kelljen megjátszani a boldog,meghitt családot.És hagyjon mindenki békén.
Egy kis nyugalmat, időt, amit a gyerekeimmel tölthetek, és hogy ne legyen diliház a sütés-főzés. Minden évben megfogadom, hogy most nem ugrálok a kajával annyit, és sosem tartom be. De az idén más lesz!
Otthon legyen,szuleim,hugom,en,baratom.Es nyugis legyen.Anyu ne pattogjon alandoan h kaja, suti stb. Fater se ossza anyut. Szal nyugisan...
További ajánlott fórumok: