Mit nem szeretsz/elviselsz egy férfiben? Legyen az férj, barát, kolléga (beszélgetés)
A metroszexuális és a meleg között szerintem elég vékony a választóvonal :D Persze nincs egyenlőségjel a kettő közt. Van egy olasz kollégám, a felesége mesélte egyszer, hogy "odakinn" inkább pasikkal vannak tele a ruhaüzletek és több időt töltenek a tükör előtt mint a nők. Az ő férje is maga vasalja/készíti össze a ruháit (ami persze nem hátrány) és egy csomó idő mire reggel elkészül (pl haj "belövése" :D ) . Ettől függetlenül nem a pasikhoz vonzódik :)
Vonzó, mert legyen egy férfi ápolt, de ha mellette puhány,... az már taszító.
Metropolita- városi fiú(ka), ezt kapcsolták össze a szexualitással :) Valahonnan innen ered.
+ fánkozni ;)
Nem. Ez minden, amit nem szeretek egy férfiban, de ezt-azt nőben sem. ;)
😂
A párom volt főnöke nagyon metro.. Érdekes, hogy egyszerre vonzó és taszító is a jelenség számomra. Elég nyomorék a szóalkotás, sztem nincs köze a valódi értelemben vett szexualitáshoz.
Hát a koreai sorozat is mi mindenre jó.. 🙌 meg a "gyerek cucli" most olvasom.. 😶
Ideje kávézni! 😂
☕🍩
Szívesen.
(Látod, mi mindenre jó a koreai sorozat? :DD)
selyemfiú, nőies férfi, ami külsőségekben is megnyilvánul.Többet tölt a tükör előtt,mint sok nő :)
Ha másokkal végezteti a munkáját mert ő, a hülyesége és a kő-agya révén, feljogosítva érzi magát erre + pofátlan, önbizalma az egekben, ráadásul a környezete ezt valamiért elnézi neki, na azt nem bírom elviselni. Hála istennek most szabadul meg a cég egy ilyen élősködőtől, azaz elfogyott őkelme türelme és felmondott.
Pont férfiben? Olyat nem tudok. Két dolog van, amivel nálam egy ember (ha férfi, ha nő) elvágja magát: hazudozik, vagy igazságtalanul vádol.
Ma pl azt sem, ha levegőt vesz!
Ha okoskodik..ha mindig mindent jobban tud/csinál (persze valójában nem, csak ő van erről meggyőződve)...ha negatív...ha lusta...ha az intelligencia hányadosa nem üti meg a levelibéka szintjét...ha attól érzi magát férfinek, hogy 70 centis bicepszet növeszt...ha abszolút materalista...ha primitív, bunkó...ha közönséges.
Ha bunkó, ha nem tud bocsánatot kerni
Hűha. Ha találkozok egy ilyennel nagyon megverem. Szóljak? Segítesz?
helyettük.. bocs
késő van fél 6kor kelnem kell...
Eltörném a kezét. Szégyen, ha " mi pakolunk, ők meg nézik ".
Akkor van ok, amiért nők pakolnak helyettünk.
Írj!
Hátha megértőek lesznek 😊
:(
írnék mást is. nem lennék kitiltva de olvasótársaknál kiütném a biztosítékot....
Bizalmatlanságot, féltékenykedést.
A munkahelyemen a nagymenő Feri ha izmos karjait összefonva nézi, ahogy a nők pakolják be a 150 műanyag kerti széket és 20 asztalt a rendezvényhez, amit odafurikázott a kapuhoz.
Haha, neki aztán csitt! :)
nem szeretem ha hazudik nekem
További ajánlott fórumok: