Mit lehet tudni a Tibeti gombáról? (beszélgetés)
Sziasztok!
Ha valakit érdekel, szívesen ajándékoznék kefírgombát, mert gombamód szaporodnak, és nincs szívünk kidobni őket!
Ez most komoly?
A fagyasztóban volt és semmi baja?
Szép hófehérek?
Nem mindegy milyen színű, ugye tudod?
Most szedtem elő a fagyasztásból, nemrég. nincs 1 hónapja.
Szépen szaporodik a tejcsibe. Ma még leszűrtem, jó volt.
Tibeti kefírgombára lenne szükségem, aki tud adni, kérem írjon. / Balassagyarmati vagyok/
Címem:magyargabor76@t-online.hu
Szeretném megkérdezni, van-e valakinek tapasztalata a következőben? A tibeti kefírgomba használata közben kb. első 10-15 nap körül és azóta rendszeresen egymás után és mellett is az arcomra pattanások jönnek elő. Már úgy nézek ki, mint tinikoromban, pedig már vagy 5 éve nem volt pattanásom és gyönyörű tiszta volt az arcom. Van valami köze a méregtelenítéshez, vagy függesszem fel a fogyasztását?
Előre is köszönöm a válaszokat.
Szerintem kostolja meg. Izlik, akkor igyon belőle.
A lányom sokat evett igaz az sima kefír volt. És korábban volt, mint 7 éves...
Kb 1 évig fogyasztottam minden nap. Egyetlen hatása az volt, hogy megundorodtam tőle, és jó ideig a bolti joghurtot sem tudtam megenni.
Én nem éreztem jótékony hatását. De ettől még neked beválhat, hisz sokan dicsérik. :)
Jó egészséget kívánok neked!
Sziasztok!
új vagyok a fórumon.Lehet, hogy tudtok segíteni.A párom laktóz érzékeny,de szeretné kipróbálni a tibeti gombát.Tej helyett lehet valami másban is szaporítani, tenyészteni a gombát?
Bocs, hogy beleszólok, de lenne egy ötletem, mégpedig az, hogy én leszoktam fagyasztani amikor már több van belőle, igy amikor valami oknál fogva tönkre megy van pótlékom.
Mi lenne, ha lefagyasztanád, aztán bele tennéd egy nylonzacskóba, azt pedig a póstán kapható bélelt - tudod az a pattinthatós anyag, amivel szeretnek a gyerkek játszani - boritékba, és sürgősségivel feladnád. Ha 10.000 Ft alatt van az érték és azt irod rá, hogy üzleti, akkor lehet utánvéttel szállítani és az fizet aki kapja.
Békéscsabaiak és környéke, van lefagyasztva egy adag felesleges gombám. Évi
Szia
Én szoktam teszveszezni és vaterázni.
Ha rendelek vmit kb 500ból el szokták hozni ajánlott levélként. És álltalában már másnap itt is van. Előre utalnám a pénzt a bankszámládra ha úgy neked is jó.
További ajánlott fórumok:
- Mit lehet tudni a SuperGreensről? Mik a tapasztalatok?
- Mit lehet tudni a Lyonessről?
- Honnan lehet tudni, hogy valaki "pszichopata" vagy rendben van?
- Honnan lehet tudni hogy egy parfüm eredeti vagy nem?!
- Miből lehet tudni, hogy a jelenlegi párom-e a nagy Ő?
- HPV vírus miatt vannak szemölcseim az intim tájékon, van valaki, akinek hasonló panasza van? Mit lehet róla tudni?