Mit lehet tenni, hogy a melltartó merevítő "drót a helyén maradjon", ne szakítsa ki az anyagot? (tudásbázis)
Sajna sok rossz tapasztalat után , már én is csak márkásat merek venni.
Előtte probálkoztam tompítani a drót végét és újra bevartam minden alakalommal...
Ja és a vásárlásnál mindig kitapiztam, hogy mi van belül....
De ez tök vicces...
Na, az az első, amit eltörölnék!;-)
Szétoffoljuk a fórumot, ha most elkezdem én is sorolni, hogy mitől jobb és egyszerűbb a férfiak élete...
:o)
Igen,na,ettől jön az a bizonyos ideg baj,meg a sírás,hogy miért nem vagyok fiú. :D
Hááát,én azt a 60 fokot kicsit sokallom,de ha nincs vele gond. :o)
Én már egy ideje-és nem lenézni!-a minőségi turikban vadászok vadi új darabokra.Azt tapasztalom,hogy nagyon jók,nem jön ki a drót,míg a bolti márkással is jártam már úgy sajna.
Itthon tele a fiókom szinte újakkal,de a drót miatt nem tudom viselni őket,ezért is indítottam a topicot,egy idegbajos pillanatomban.:DDD
Szia!
Nekem is nagyobb része minőségi!Van gagyi is,de a minőségi is ugyanugy tönkremegy mint a kínai:(Az igaz,h mosógépben mosom.Lehet,h kézzel kéne?
Minőségi melltartót kell venni!
Erre sajna hosszú évek (évtizedek) tapasztalatai vezettek rá engem is.
Triumph-ból és Sariana-ból soha az életben nem jött még ki nekem, igaz, olyan már volt, hogy egyszerűen kettétört a merevítő és ki kellett cserélni.
Talán a silányabb anyag és varrás a bibi, nem tudom, de én ezt így oldom meg. Nem túl sok melltartóm van, de azok márkásak.
További ajánlott fórumok:
- Hordasz melltartót?
- Hordjunk melltartót vagy sem?
- Egy átlag nőnek mennyi ruhája van? Nadrág? Felső? Pulcsi? Bugyi? Zokni? Melltartó? Szoknya?
- Szerintetek 1 igazán jó melltartó megér közel 10ezer ft-ot?
- Nektek is kiszokott jönni a merevítő a melltartóból és szúr?
- Minden melltartómból kijön a merevitő! Mit lehet tenni?