Mit gondoltok a muszlim nőkröl? (beszélgetés)
Nem értem férfi létedre hogy lehetsz ennyire naív és szemellenzős?!Te nem látsz semmit az egészből,csak a felszínt és az alapján messzemenő
következtetéseket vonsz le,de ha azt mondom neked,hogy ők hamarabb fogják megváltoztatni a nyugati világot,mert ez a végső céljuk,akkor ezt nem hiszed el.Nagyon naív,nagyonnn!!
Ez az! :D
No meg amiről nem tud,azért nem is fáj a feje. :)
Mert ott ilyenek a törvények. És mi beleszólásunk van ebbe nekünk magyaroknak?
Az ő világuk, ha ez náluk az elfogadott ám legyen.
Mikor te regisztráltál erre a fórumra úgy gondolom elfogadtál bizonyos feltételeket.
Ha ezeket nem tartod be ki fognak innen tiltani. Majd ha esetleg te is csinálsz egy ilyen oldalt és oda regisztrál ennek az oldalnak a tulajdonosa, ott ő azokat a szabályokat fogja betartani, amiket te felvázolsz, a szabályzatodban.
Még szerencse, hogy te nem általánosítasz minden mondatoddal.:)
Egyébként az nem beleszólás, ha vaki elmondja a véleményét, viszont a közöny és a legyintés arra hivatkozva, hogy az ő dolguk, az ottani erőszak és elnyomás kezére játszik. De természetesen egyszerűbb arra hivatkozni, hogy az ő dolguk, hogy azt csinàlhatnak a nőkkel, amit akarnak.
Nem talánosan, csak néhány helyen, de ott viszont megdöbbentő módon. Szerencsére nem mindenki közönyös ez iránt, ezért lassan ott is alakulnak a dolgok emberibb irányba.
Nem mondtam hogy sz@r népség,csak nagyon tudatlan
elmaradott kultúra,de ebben a kultúrában vannak olyan dolgok is amik meglepően jó dolgok.
Így aztán megtévesztőek is lehetnek egyesek számára.Vannak akik ráharapnak és aztán lesnek mint hal a szatyorból...
Ez egy nagyszerű dolog. Mi már lassan eljutunk oda, hogy mindenkinek jogai lesznek, de kötelességei nem.
Jó ez így teljesen?
Hallottam.Na és?Tudnak valamit tenni?
Nem úgy néz ki..
Joga van mindenkinek a saját kultúrájában,a saját kultúrája szerint élni,tetszik ez neked vagy a világnak,vagy nem..
Ha nem fog nekik smakkolni,majd változtatnak rajta,de ez nem a te posztod és nem egy másik kultúra posztja.
Figyi!Majd hamarabb fogják ők megváltoztatni a nyugati gondolkodást,lassan de biztosan haladnak e felé! :D
A helyedben én magam miatt jobban aggódnék..
Ha erről kéne írnom,kissé terjedelmesebb lenne,ezért nem megyek bele,de azt tudd:
nem az iszlám elől menekülnek,hanem mert nyugaton nagyobb lehetőségeket látnak.Szeretnék kihasználni amit csak s.ggtörlőnek tekintenek,vagy még annak se.
További ajánlott fórumok:
- Mit gondoltok az olyan férfiról, aki választás elé állítja a nőt, hogy ha nem veteti el a gyereket akkor elhagyja?
- Mit gondoltok azokról akiket férjük, párjuk szeretőjük tart el?
- Mit gondoltok szülőként arról a tanítónéniről, akinek az alkarján tetoválás(ok) van(nak)?
- A gyerekkori elhanyagolás hatásai, mit gondoltok erről?
- Komoly kérdés. Mit gondoltok ezekről a párbeszédekről? (szeretet)
- Mit gondoltok erről? Mennyit ér a diploma?