Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
szex,kaja,alvás-ez legyen - a férfiak egyszerű emberek->a nők teszik túl bonyolulttá a dolgot.
:)
Ezt komolyan gondolod ?
Sajnos a mai világban már más a női - férfi szerep !
A nők " elférfiasodtak",
a férfiak " elnőiesedtek ".
Tisztelet a kivételnek.
Csak azokat A nőket tudják lenézni, akik hagyják magukat !
Engem még egyszer nem néztek le :)
:):) Azt hittem pedig már hogy elavult a topic :)
Mikor legutoljára néztem én írtam az utolsót :)
Na látom itt már elég éles a helyzet!:)
Már itt sem vagyok, mert itt eltalálhat egy eltévedt pofon!:D
"nem emlekszem hogy kerdeztem volna a velemenyed hisz' nem is ismered a korulmenyeket.."
Akkor beszéld meg priviben!
Ellenkező esetben oda írom a véleményemet, ahová akarom! Ráadásul semmi rossz szándék nem volt bennem. de mindegy...
Hát egy idiótát fogtál ki!:)
Ahogy én is! Ill. én voltam az idióta,mert hagytam, hogy uralkodjon!
És most szívom a fogam, hogy mit csináljak!
Nagyon szeretnék kilépni ebből a kapcsolatból, de rohadt nehéz! A lakás amiben élünk nem az enyém és 16 év után sincs részem a lakásból, mert nem vagyunk házasok! A gyerekeimmel keresem az albérletet, de nem akar senki kiadni egy 1,5 szobás lakást egy háromgyerekes anyának! Neked ennyiből könnyebb és nem szabad sokáig tűrni!
Lépj addig amíg könnyebben megteheted! :)
Ja és nagyon kevés ismerősöm áll mellettem! mindegyik idiótának tart azért,mert megfutamodok, és nem én hajtom el!
"Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?"
..hogy mindegyiknek valamilyen kisebbségi komplexusa van és így próbálja ellensúlyozni..
Biztos nem mondtam újat ezzel! És sértegetni sem szerettelek volna! Hajlamosak vagyunk a másikban keresni az elcseszet életünkért a felelőst, pedig mindig mi vagyunk a hibásak, mert hagyjuk, hogy ezt műveljék velünk! Én nagyon sokáig áltattam magam, hogy megváltozik a párom, na majd most jobb lesz! De ahogy észre vette ,hogy ez a hülye picsa mégsem hagy el, kezdődött előröl minden! És 16 év erről szólt! Féltem látni, féltem lépni!
Most is be vagyok tojva, de már látom, hogy én csesztem el, és beköszöntött a változtatás ideje!:)
Ne szomorkodj, van élet nélküle is!
Lépj és élvezd az életet, mert túl gyorsan pereg az óránk ahhoz, hogy pazarold hülyeségekre!
Hát jó!
Te vagy a hibás, mert hagytad, hogy ezt csinálja veled!
Tehát veled volt a gond és igazad volt, hogy hibáztatod magad! Soha nem a másik a hibás!
És nyugi a vakságod nem csak a szerelemtől volt! Könnyebb nem látni a dolgokat!:(
Mivel már elkezdtél látni változtass az életeden! Ez nehezebb, mint látni! Szerintem!:)
Erre inkább nem mondok semmit!
Amit mondanék nem tetszene!:/
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?