Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
Csak gyorsan-gyorsan pakoljatok lányok, aztán viselkedjetek felnőtt emberként a kis pajtásoddal együtt. :)
Óvónéni :)
Ráhibáztál. Engem nem nő nevelt fel és telibe találtál azzal is, hogy pejoratív célzásokat tettél a szüleimre. Itt az ideje, hogy bevalljam, hogy a beteges családi környezet miatt annyira aberrált lettem, hogy férgeket, csúszómászókat és más kártékony rovarokat dédelgetek háziállat gyanánt :-)
Ja, és ezzel még dicsekszem is!
:-P
kicsit jobban szétszórtam a játékaim, mint kellett volna, még össze kell pakolnom.
:)
Oké, a válaszom ugyanez:
"Jól van te így látod, szíved joga :)
Attól függetlenül távol állsz a valóságtól, de ez legyen a te bajod :) "
:) Jól van te így látod, szíved joga :)
Attól függetlenül távol állsz a valóságtól, de ez legyen a te bajod :)
Nyitottam egy topicot, nem "Sanya" miatt, de igaz hogy ő ihlette...azért nyitottam mert kíváncsi voltam az emberek véleményére ez ilyen emberekkel kapcsolatban...nem pedig konkrétan vele kapcs...
Ő csak egy példája volt ennek a viselkedésnek...szerencsére mással még nem találkoztam aki ilyen nagyképűen beszélt magáról, a nőkről meg ilyen lealacsonyítóan...magára veheti nyugodtan, hiszen róla IS szól az egész...
anyámmal nem megyek sehova, csak Woody bácsival.
Utoljára:
Nyitottál egy topikot, igaz általános címet adtál neki, de beidéztél konkrét személy hsz.-ét a nyitóban is, és kb. két hsz. uán nyilvánvalóvá vált, hogy egyetlen célod az említett iránt érzett dühöd, és tehetetlenséged levezetése.
Ezzel kb. semmi baj sincsen, szíved joga, pro-kontra jöttek az észrevételek, de miután többségében megírták neked, hogy hülyeséget művelsz, kezdtél visszavenni, és arra hivatkozni, hogy te igazából általánosan akartad megközelíteni a kérdést.
Ami nem igaz, hazugság és csúsztatás.
Nekem egyedül ez utóbbival volt problémám.
Nem kedvelem mikor az emberek saját magukat hazudtolják meg.
Állj ki a véleményed mellett, hogy rühelsz itt valakit, és ezért nyitottál egy topikot.
Ennyi.
nem belekötés-észrevétel, ugye elmondhatom anélkül hogy kapnám az ívet?
egyébként ja, részemről is lezárva.
Szerintem zárjuk ezt le :) Hozzád nem szóltam egy rossz szót sem, itt te voltál aki először belém kötött :)
Engedd már meg légyszives hogy elmondjam a véleményem...azért WC-re ugye mehetek anélkül hogy kapnám az ívet? :)
Pffff...szerintem nem csúsztatgattam...egyszer nem mondtam ilyet h "én nem úgy értettem"...
Írass fel szemüveget magadnak...hogy kinek mekkora az agyi tevékenysége arról meg vitatkozhatnánk...
Hát igen! Ezt is ki kellene szűrni! Szerintem!:)
Nem fer dolog két, vagy több néven regisztrálva írogatni! Bár ez a feladat nem lehet egyszerű!:)
:DDDDDD
Végre egy pozitívum,ez tetszett !!:DDDDD
Na ez a baromság!
Néha kételkedem, hogy téged nő nevelt fel! Bár szerintem anyuci az élő példa,hogy hogy kell bánni a magadfajta kiskirályokkal! Remélem a popsitokat otthon egyedül törlitek!:D
Igen! Komolyan gondolom!:)
Egyébként nem értem, miért gondolod, hogy a te álláspontod az igaz?! De már nem is érdekel! Gondolsz amit, gondolsz! Mondasz amit, mondasz! Te itt éled ki úgyis az összes sérelmedet , amit a nők mértek rád ebben az életedben! Hát gondold csak nyugodtan azt, hogy ti vagytok az uralkodok! Mi tudjuk mi az igazság!:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Csók!;D
Nem tudom, hogy ezt most bóknak szántad-e, de nagyképűen annak veszem...és köszönöm.
...szokták mondogatni, hogy zizi vagyok...-vajon mire értik?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?