Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
Sajnos a kérdés nem nonszensz, ugyanis sajnálatos módon vannak olyan férfiak akik lenézik a nőket. Pedig nem szabad egyetlen hölgyet sem lenézni, ugyanannyi joga van mindenhez, mint bármelyik férfitársamnak. Magyarul egyenrangúak velünk.
Viszont fordítva sem etikus.
Én ahol tudok ott segítek a feleségemnek, mert tudom, hogy nagyon nehéz az ő sorsa. Három műszakban dolgozik, ahogy én is, és ezek után még lássa el a családot és a háztartást is? Hát nem. Ahol tudok segítek Neki, vagyis a főzésen kívül mindent meg tudok csinálni itthon. Mosok, ha kell vasalok, takarítok, rendet rakok, és a két gyerkőccel is elvagyok.
Az lenne a normális, hogy minden férfitársam így gondolkodjon, és így is tegyen.
Ez kivédhetetlen sajnos a mai világban!
A pasik nem tudnak annyit keresni, hogy a feleség a gyerekekkel otthon maradhasson, vagy csak rész munkát vállaljon! Így a háztartást ketten kell,hogy vezessék! De szerintem ez nem olyan nagy baj!:)
:P
A telefont be sem állítom,csörgőre az asszony van húzva:DD
ez bizonyára férfi és gyerekmánia, hogy őket kelteni kell, a telefoncsörgés nem is elég.
:)
az enyém úgy felkelt, hogy el is késett.
:)
A két vélemény nem ütközik, én a himsovinizmussal kapcsolatos beírásra reagáltam.
Amúgy felkelt már a párunk? nem tudod?:)
ilyetén viszont mintha a férfi hülyének lenne nézve, mivel a saját képzelt hatalmánál fogva manipulálják.
Szerintem az ideális, ha egyik fél sem akarja legyűrni a másikat, vagy éppen alá menni.
Az okos nő épphogy nem érezteti a hatalmát(ha van neki)...sokkal inkább úgy tesz, MINTHA a férfi döntene, holott olyan lehetőséget teremt, hogy a férfi az általa elképzelt döntést hozzá, majd az "úgy lesz, ahogy te szeretnéd drágám" mondattal elégedettem somolyog. Nagyanyáink régi és milyen okos trükkje volt ez.
Az az ember, aki mutogatja a másiknak hatalmát(lenézi), az sajnálatra méltó.Akár férfi, akár nő.
Én is megyek hunyni:)
jó éjt:)
Na akkor ezt jól meg is beszéltük. Most megyek és bebújok a két pasi közé :)
Jó éjt :)
Szerintem nekem címezted.
Alapként mindenképp.
Persze, ettől jóval bonyolultabb a téma, de ahol az lapszükségletek kielégítése sincs meg, ott hogy várjam el a többit egy párkapcsolatban?
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?