Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
hm-hm-khm;)
Ha Te írod...:)))
"internetes értelemben igen"?
:-))))
Az nem múlik el soha...
cöcöcö.
Néha a segítség mikéntje másodrendű, a cél a lényeg.)))))))
Te szereted a "rossz" fiúkat?
:-)
:DDD
Nade ilyen segítséggel?
Hm, rekord kisérlet?
Végül is nincs abban semmi rossz, ha valaki sokszor megy el...)
szerintem legalább 3x. Voltam itt már Oopsz! néven is :-)))))
nem titok. nem a nevem számít.
Többször?
Én azt hittem, csak 1x.
...nm lett akkora támogatottsága, mint gondolta.
legalábbis nyilvánosan.
egyedül nem megy.
:)
Sokakat elkap a gépszíj.Tény.
De meg lehet/kell tanulni az ilyen helyzetek kezelését. Nem a tiltó/kizáró gombokat kell nyomkodni, mint ahogy egy élethelyzetben sem tudsz egy SZÁMODRA kellemetlen stílusú ember mellől MINDIG elfutni. Meg kell tanulni kezelni az ilyen helyzeteket, és ennyi. Sztem.
/Persze elfutni mindig könnyebb, de vajon képes vagy-e mindig futni? Biztos, hogy hosszútávon az a jobbik megoldás?..a kérdés szónoki.../
Ezt én is furcsállom. Amikor itt a lehetőség, hogy nyíltan támadjon valaki, kifejtse az érveit, akkor is a megszokás szerint alakoskodik.
Miért nem használják ki az alkalmat?
Jó, jó, beismerem nem mindig korrekt az érvelési technikám :-)))
Sajnos én is látom, hogy nem alkalmazok elég változatos megoldásokat. De ritkán találok megfelelő partnert. Az értelmesek kitérnek, a gyengébbek begőzölnek.
A foglalkozásomat nem szoktam elárulni
Mindent, és mindenkit kiforgatsz-> a saját áttételedet alkalmazod mindenre:) Védekezésed egyben mindig támadás is;)
A szavakat mindenesetre jól forgatod, csak nem ügyvéd vagy?:))
Igen, ezt már észrevettem. Két szurka-piszka között vannak érdekes gondolataid. Bár vannak olyanok, akik csak a szurkálást látják, a lényeg felett elsikkadnak.
Mégis mit vársz tőlük? Illetve tudom mit, és erre direktbe játszol is:))
Most leírnék pár dolgot , de inkább mégsem:)
Majd egyszer talán 4szemközt:)
Pedig mindenkinek joga van a véleményét elmondani higgadtan, nem személyeskedve.
Most te nem tehetsz arról, hogy az átlagtól eltérő a véleményed... Nem?
Ha meggyőznek az ellenkezőjéről, akkor majd változtatsz.
Én azt mondom, állj is ki a véleményed mellett. Kulturáltan. :)
Én leginkább a véleményemet fejtem ki a fórumokban. Erre gyakori az engem ért (vagy inkább a virtuális személyemet ért) támadás. Gyakran trágárkodással fűszerezve. ( a finom női lélek megnyilvánulásaként)
Tudomásom szerint a vélemény kinyílvánítása nem tilos (néhány extrém esetet kivéve, de itt ez nem játszik).
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?