Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról? (beszélgetés)
Látom friss sebeket szakítottam fel a hűséget illetően nálad. Kíváncsivá tettél azzal, hogy honnan van információd az agyam méretét illetően.
Kérdésem a következő: ez a megverés már másodszor bukkan föl nálad, pedig én ilyesmit nem említettem. Remélem ezzel nem tévedtünk ingoványos talajra?
Aláírás:
"A Férfiak Szégyene"
nyugi. sanya provokál, szereti felbosszantani azokat, akik hagyják.
amúgy egy jámbor lélek :-)))
"tisztában vagyunk a társadalomban betöltött szerepünkkel, és tudjuk, hogy hogyan kell bánni a nőkkel, akik szerepe a mi kiszolgálásunk."
Hol élsz te??? Szerintem...1nő akkor szolgálja ki a férfit ha az megérdemli...és akkor sem úgy ahogy te gondolod!!!
Főz, mos, takarít akkor, ha cserébe is kap valamit,ha a férfi feltétel nélkül szereti, vigyáz rá, HŰSÉGES hozzá stb...
Nem tudom hol nőttél fel, de abba az aprócska agyadban valami nagyon nincs rendben ha azt hiszed a nő dolga hogy kiszolgáljon...oda vissza működik a dolog, legalábbis normális párkapcsolatban.
Te tisztában vagy vele hogy kell bánni a nőkkel??? Pfff...ez az év vicce :D Szerinted ha megvered és megcsalod az a helyes bánásmód??? És még elvárod hogy kiszolgájon????
Igaza volt valakinek aki előttem írta...a férfiak szégyene vagy...
"Mit gondolsz a nőket lenéző, magukat feljebbvalónak tartó férfiakról?"
Válasz:
Mi, a nőket lenéző férfiak gondolkodásunkat tekintve érettek, kiegyensúlyozottak vagyunk. Önértékelésünk egészséges, tisztában vagyunk a társadalomban betöltött szerepünkkel, és tudjuk, hogy hogyan kell bánni a nőkkel, akik szerepe a mi kiszolgálásunk.
psszt..ez titkos információ...továbblépéshez kérem, nyomja meg az 5-ös gombot.
Ön kilépett! Köszönjük, hogy minket választott:)
Mondom: bla-bla-bla.
:-D
Micsoda ál-emancipált bla-bla! Az úgy normális, hogy a férfiak uralkodnak a nőkön. És pont. A mindennapi munkátokkal kapcsolatban arra gondolsz, hogy bejártok valami irodába trécselni, telefonálgatni és netezni? Na jó, van még a pletykálkodás a konyhában és a dicsekvés a ruhákkal, avagy a panaszkodás harmadik személyre.
Egyébként az, hogy te személyesen hogyan csinálod, vagy nem csinálod nem befolyásolja az általános tényeket. Ez is tipikus női magatartás, hogy valaki előhozakodik a személyes példájával. Kit érdekel?
Az általánosításról a te kedvedért kellene leszoknom? Ezt komolyan gondolod?
"Az úgy normális, hogy a férfiak uralkodnak a nőkön."
Normális? Egyáltalán nem normális!
Azt hiszem a minden napi munkánkkal, elértük azt, hogy senki ne uralkodhasson rajtunk, nőkőn! Sokkal többet kell bizonyítanunk és dolgoznunk minden nap,mint nektek pasiknak! Nem sok férfi áll neki főzni, vagy takarítani meló után.
És ezek után még uralkodjon a pasi? Ezt komolyan így látod?
Ha én szerettem volna valakitől függeni, akkor kiszemeltem volna magamnak egy pénzes pasit, aki megteheti azt, hogy én otthon neveljem a gyerekeinket, és minden nap meleg vacsorával várjam haza a páromat! De nem így tettem! Nagyon fiatalon, még gyerekként a saját lábamra kellett állnom, mert senki nem volt mellettem, aki anyagilag segített volna!
És örülök, hogy dolgozom,és soha az életben nem tűrném, hogy uralkodjanak rajtam, mert én is leteszek az asztalra annyit, amennyit a párom,sőt!
"A függetlenségi blablát már az sem hiszi, aki terjeszti."
És mi van azokkal a nőkkel akik többet keresnek a párjuknál?
" A nők függeni akarnak, esküvőről meg fátyolról álmodoznak."
16 éve vagyok a párommal és nem mentem hozzá! És ezzel sokan vagyunk így! Az esküvő egyébként sem csak a nőkről szól, hanem két emberről!
Tehát szokj le az általánosításról!:)
Csók:coline
Milyen perverz vágyra gondolsz? Hogy takarítson, mosson, főzzön?
:-)
Csak nem okos férfinak tartod magad? :) Pffff :D
Mi örömöt adsz te a nődnek, azon kívül, hogy vered meg csalod feszt? :D
Föl, föl, te asszonya a földnek,
Föl, föl, te éhes proletár!
A győzelem napjai jönnek,
Rabságodnak vége már.
A múltat végképp eltörölni
Rabszolga-had indulj velünk!
A föld fog sarkából kidőlni,
Semmik vagyunk, s minden leszünk!
Ez a harc lesz a végső,
Csak összefogni hát,
És nemzetközivé lesz
Holnapra a világ.
Védelmező nincsen felettünk,
se isten nem véd, sem király:
A közjó alkotói lettünk –
hát vesszen el, ki ellenáll!
Pusztuljon ez a hím rablóbanda,
a rabságból elég nekünk.
A lángot szítsuk, rajta, rajta!
A vas meleg, hát ráverünk.(???)
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a világ!
A férfiaknak kedve-kénye
erőnkből szívja ki a vért,
csaló az államok törvénye,
mert minden bajt szegényre mért.
Kínlódás most a munka bére,
de már ebből elég, elég!
Szerszámot hát az urak kézébe
s ide a jognak egészét!
Ez a harc lesz a végső,
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
a feminista világ!
Mi milliók, mi plázzák népe,
mi alkotunk a földtekén,
mienk lesz még pompája, fénye
s a munka nem lehet szegény.
Az irígység még a húsunk marja,
de már a gyáva had remeg –
kelőben már a munka napja
s ragyogni fog a föld felett.
Ez a harc lesz a végső
csak összefogni hát!
és nemzetközivé lesz
holnapra a feminista világ!
További ajánlott fórumok:
- Mi a véleményetek a férfiakról, akik sminkelik magukat?
- Bak férfiakról mi a véleményetek?
- Mit kell tudni a Szűz jegyben született férfiakról?
- Mi a véleményetek azokról a férfiakról aki csak a gyerek miatt marad otthon? Mert a nő zsarolja a gyerekkel?
- Mi a véleményetek az ikrek jegyű férfiakról?
- Török férfiakról szeretnék kérni tapasztalatokat! Milyen hátsó szándékkal közelednek a náluk nyaraló kelet és nyugat európai nőkhöz?