Mit főztél ma? Receptek candidásoknak. (beszélgetés)
meg lehet ám szokni hamar. egyszerűen ez lesz az életed része és kész. én az előbb fondant-t gyártottam :) szombaton tortát sütök, vasárnap tortát sütök, és mindkét nap ünnepi menüt készítek, mert szülinapdömping lesz itt nálunk a hétvégén :) ez azt jelenti, hogy krumpli, husi, rántott cuccok, süti stb... de már nem hat meg a dolog, mert ezekben az ételekben csak az ellenségemet látom :S
Úgyhogy fel a fejjel, menni fog! nekem 2 dolog hiányzik nagyon: a tej és a gyümölcs. de már túléltem egy kajszibefőzést is!!! pedig a kajszi az abszolút nyerő nálam :( de muszáj kitartanom, és neked is! ;)
ugy tudom huvelyeseket azért nem eszunk, mert puffaszt.
de ott a csicseriborso pl.
Köszönöm a válaszod!
Akkor most már megint bővül a "étlapom" listája.
jól van. bocsánat.
csak összezavarodtam és kétségbeestem :(
tegnap vendégségben voltunk, kihoztak elénk 5 tálca süteményt és rajta voltak a kedvenceim.
megláttam és sírva kimentem a konyhából...:(
anyu utánam jött és mondta hogy gyere keresünk valamit a kertben! na mondom köszi :D
végül paradicsomot ettem.
miért akarsz kibuvot keresni,h minél tbb mindent ehess?
ez a két forum az ex-candidások tapasztalataival egyutt tapasztalatokon alapul, akiknek már sikerult kigyogyulni belole. ha ok nem ettek almát, Te is kibirod.
Te ehetsz bmit a sok internetes oldal szerint ugyis az jon ki, de a gombáid attol megmaradnak.
itt olvasgass, ne máshol, és ha ugy csinálod ahogy itt van irva akkor meggyogyulhatsz. olvasd szépen el az ex-candidáok forumot elejétol végéig és megtudod mi miért ajánlanak és mit miért nem.
Már nagyon sokszor átolvastam, amit küldtél! Nem volt felsorolva, hogy milyen zöldséget ehetek, ezért is mertem rákérdezni. Eddig nem ettem csak paradicsomot, paprikát, retket meg cukkinit. Ebben biztos voltam. Mindenhol mást olvastam, ezért inkább tőled/tőletek kérdeztem meg, hogy jól csináljam. Akkor ezek szerint ehetek répát, karalábét, káposztát, minden zöldséget, kivéve a krumpli és kukorica?!
Nem szerettelek volna felidegesíteni, hisz többségében neked köszönhetem, hogy bírom csinálni.
itt már az első szakaszban lehet pl almát enni. most akkor lehet vagy nem lehet? innen kaptam már valakitől listán. azon nem szerepel :/
most akkor mit lehet?
gyümölcsök cukortartalma táblázatot hol találok?
hát nehéz megcsinálni...nagyon nehééz! :(
mindenhez kell barnarizst vagy valami kenyérfélét enni. :( szerintem
és olyat csinálhatok hogy mondjuk holnap eszek egy adag durumtésztát és még ezen a héten eszek teljes kiörlésü tésztát egy adagot.
ilyet lehet?
vagy heti két adag az csak a durumra vonatkozik?
durumtésztát lehet enni első szakaszban?
ha igen, mennyit?:)
További ajánlott fórumok:
- Kizárólag kezdő candidások receptjeit várjuk
- Aki tud candidásoknak sütemény recepteket /édes, sós/ leírná?
- Tud valaki olyan szaloncukor receptet, amit candidások fogyaszthatnak?
- Pontosan mit jelent egy receptnél, hogy "kilábalóban lévő candidásoknak"? Utolsó 1 hónapban lehet csak enni?
- Kell tartani diétát vagy miért van ez a sok recept candidásoknak?
- Hol találok olyan recepteket, ami lisztérzékeny candidásoknak is ehető pékárukról szól?